Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıvamda önemli sen becerıklısın sanırım cokacimcoook
Bu kavanoz ve yumurtalıklardan ben de istiyorummmmmmmmmmm
canikom ben çay,süt tozu nescafe olarak düşündüm. şekerde olabilir ama ben şekersiz içtiğim için gerek duymadım. çayı çok tüketenlerin güzüne küçük gelebilir ama zaten çayı sadece sabahları içen bir çift olucaz oda 1 bardak. henüz ben baharat takımı almadım beğenemiyorum bir türlü :çok üzgünüm:
ymurtalıklarımızında aynı olmasına çok sevindim bu aradaaaahihoyyyt
bu arada dondurma kaselerinide bulabildin mi ? merak ettim:)
ve işte sadede geldikkk...
aşkımın aldığı kavanozlarımm:sm_cool:
bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım
kızlar tezgah üstü bıçak seti alıcam.hisar ya da tefal düşünüyorum.tefalin resmini ekliyorum.hisarın ki de sitesinde var.buraya ekleyemedim.görüşlerinizi bekliyorum.şikayetim var da hisarın bıçak setinin güzel olmadığını yazmışlar.tefal nasıl acaba?fikri olanlar yardımcı olurmusunuz
baya biseyimiz aynı oldu ztn senle ceyiz kardesi olduk kaydirigubbakcemile3
ben cay seker kahve icin almıstım mudodan keske almasaydim bunlari alirdim
neyse artık :lepi:
fiyatlarınıda yaz burcuözge bunlar bir harika.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hiç kek yapmamış biri olarak yazdım
ay ne mutlu bana demek zevklerimiz benzermiş tatlım... Şeniz sen daha aldığım nevresim takımlarını falan görmedin. zamanında ekledim onları 2009 yazı evleneceklerin topikine. ama şimdi tek tek yeniden uğraşacak hiç halim yok vallahi :roflol: neredeyse her şey tama büyük parçalardan bir yemek takımım kaldı benim. bir daha ki ay şarjlı süpürgemle bornozumu alıcam... oyacak soyacak dondurma koyacağı bile aldım... ıvır zıvırlarda tamam yani... yerimseniben
canikom bende program 8 almayı düşünüyordum araştırmalarım sonucu philips aldım. ama öyle böyle değil psikopat derecede araştırdım a.s ayrıca sana tavsiye şikayetim var comda istersen bir araştır tefalin ütüsünü sengözlerimebaksanab sonra karar vera.s.
ayyy cnmm nevresimlerinide ekle görelimm kaydirigubbakcemile3
ıvır zıvırlar ztn büyüklerden daha fazla para tutuyo
ne güzel snn eksiklerin bitmiş
bendeee daha eksik cooook -tatlicadiarzu-
kafam karıstı yine -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
burcuözge cicilerin cok güzel tatlım, mutlu günlerde kullan :asigim:
Bu battaniyeler nasıl sizce kızlar...
99 YTL
Bu battaniyeler nasıl sizce kızlar...
99 YTL
tamam tatlım söz bütün fotosunu çekip pc ye eklemiş olduğum cicilerimi ekliycem Şeniz
ama benimkiler hep kalpli malpli aşklı meşkli şeyler herkesin zevkine uymaz..genede ekliycem canımm
tubiS hisarın hangi magazasında var ?defolar bariz diil dimi?
arkadaşlar birde ütü ve düdüklü tencereyı karar veremedım onu hangısını alayım
ve işte sadede geldikkk...
aşkımın aldığı kavanozlarımm:sm_cool:
bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım