Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıvamda önemli sen becerıklısın sanırım cokacimcoook

ayyy utandım şimcik mutfağı severim. ama kek kalıbından düşmesiyle becerinin ilgisi yok be canım. yani kek kabarmasada düşerr kabarsada düşer. ama benimkisi cici olmuştu vallahi kaydirigubbakcemile3

baya biseyimiz aynı oldu ztn senle ceyiz kardesi olduk kaydirigubbakcemile3

ben cay seker kahve icin almıstım mudodan keske almasaydim bunlari alirdim
neyse artık :lepi:

cnm bende bunu almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim...şekli çok biçimsiz geldi.. ve birde bıcakkabı plastık ve çok hafif...sanki yanlıslıkla elin çaprsa herşey dökülecek....eğer o fiyat:dance:ı düşünüyorsan tantinoni nin bıcak setlerini düşünebilirsin...onlardada bıcak bileyıcısi var....ben onu düşünüyorum....bence sen iki ürünüde gör öyle karar ver...yorumlarını bekliyorum......

baya biseyimiz aynı oldu ztn senle ceyiz kardesi olduk kaydirigubbakcemile3

ben cay seker kahve icin almıstım mudodan keske almasaydim bunlari alirdim
neyse artık :lepi:

ay ne mutlu bana demek zevklerimiz benzermiş tatlım... Şeniz sen daha aldığım nevresim takımlarını falan görmedin. zamanında ekledim onları 2009 yazı evleneceklerin topikine. ama şimdi tek tek yeniden uğraşacak hiç halim yok vallahi :roflol: neredeyse her şey tama büyük parçalardan bir yemek takımım kaldı benim. bir daha ki ay şarjlı süpürgemle bornozumu alıcam... oyacak soyacak dondurma koyacağı bile aldım... ıvır zıvırlarda tamam yani... yerimseniben

ayyy cnmm nevresimlerinide ekle görelimm kaydirigubbakcemile3

ıvır zıvırlar ztn büyüklerden daha fazla para tutuyo

ne güzel snn eksiklerin bitmiş

bendeee daha eksik cooook -tatlicadiarzu-

kafam karıstı yine -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

burcuözge cicilerin cok güzel tatlım, mutlu günlerde kullan :asigim:

kızlar peki philips ütünün hangi modeli daha iyi ?

Son düzenleme:
ayyy cnmm nevresimlerinide ekle görelimm kaydirigubbakcemile3

ıvır zıvırlar ztn büyüklerden daha fazla para tutuyo

ne güzel snn eksiklerin bitmiş

bendeee daha eksik cooook -tatlicadiarzu-

tamam tatlım söz bütün fotosunu çekip pc ye eklemiş olduğum cicilerimi ekliycem Şeniz
ama benimkiler hep kalpli malpli aşklı meşkli şeyler herkesin zevkine uymaz..genede ekliycem canımm

tubiS hisarın hangi magazasında var ?defolar bariz diil dimi?

arkadaşlar birde ütü ve düdüklü tencereyı karar veremedım onu hangısını alayım

Hisarın eminönü mağzasında var. tepsiler 3-4 çeşitti ama bitmiş tek çeşit kalmış. kaşıklar vardı. Ütü olarak ben tefal program 8 aldım. Evde bir süre kullandım sorun çıkmadı, başka bir modelinide uzun süredir kullanıyoruz hiç problem çıkmadı. Düdüklü tencere de anneme 90 ytl'ye farklı bir marka aldık çarşıdan clipsonun çakmasıydı :) kullanıyor sağlam çıktı.

taç ın sol anahtarlı nevresiminden aynı renk bende sipariş verdim bekliyorum canım.

ve işte sadede geldikkk...
aşkımın aldığı kavanozlarımm:sm_cool:

bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım

burcu özge

1 kaça aldın bunları
2 ne zaman adın
3 bende alcam ama kalmışmıdır

bu üç soruma cvp istiyorum kafayı yemek üzereyimdelikafaduldendelikafadulden
çok beğendim çok kek laıbınıda çok beğendim senin aldığın bi çereslik vardı yine böle yanında sos koymak için yeride vardı onu hala bulamadımklava:
kız bak demedi deme sen böle alıyosun koyuyosun ben ara ara bulamıyorum kıskançlığımdan kuduryorum bak getirtme beni oraya nan:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…