Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buda benım kahvaltım çok severek kullanıyorum peçetelık yumurtalıkları yok bu resımde ama

huysuz kahvaltı takımın ççoooookkkkkk sekerrrrr yaaa bayıldımmm pembe rengi de çok severim.benimde çeyizime aldığı kahvaltı takımım pembe.güle güle kullan canım.

bunlara bayıldık özellikle hepsi çok güel ama bunları çok sevdim dondurma kaplarını nerden aldım rengarek şeyleri çok seviyorum ben de .

çatal kaşıklar da çok hoş onlar ne kadar canım?[/QUOTE]

catal kasıklardan pembe olanın tanesini altunbileklerden 19,kırmızı olanı cagdas marketten 12 ye aldık.

diğerlerini metro marketin acılısından 5 er 6 sar milyona aldık.acılıs oldugu için ucuzdu..
biz renkli olan cay bardaklarını 7 ye aldık,dün gordum carfour da 15 di. metro dan aldığım hrseyi ucuza aldım. yalnız markete gidicez diye 1,5 saat yol gittik yaktığımız benzinle aynı fiyata gelmiştir o ayrı mevzu :roflol:

kızlar dondurma külahı seklinde kaseler var ben onlardan arıyorumm bulan olursa banada haber versin
eminönüne gittgimde bulmustum ama o gün almadım
buralarda da bulamadım
aklım kaldı

bunlara bayıldık özellikle hepsi çok güel ama bunları çok sevdim dondurma kaplarını nerden aldım rengarek şeyleri çok seviyorum ben de .

çatal kaşıklar da çok hoş onlar ne kadar canım?

catal kasıklardan pembe olanın tanesini altunbileklerden 19,kırmızı olanı cagdas marketten 12 ye aldık.

diğerlerini metro marketin acılısından 5 er 6 sar milyona aldık.acılıs oldugu için ucuzdu..
biz renkli olan cay bardaklarını 7 ye aldık,dün gordum carfour da 15 di. metro dan aldığım hrseyi ucuza aldım. yalnız markete gidicez diye 1,5 saat yol gittik yaktığımız benzinle aynı fiyata gelmiştir o ayrı mevzu :roflol:[/QUOTE]

güle güle kullan canım çok beğendim çatal kaşıkları çok da ucuzmuş 6 kişilik dimi onlar?

renkli kaselerden ben de aldım 6 liraya carrefour dan dondurma kapları yoktu .hepsini iyi günlerde kullan almıssın baya.

didosh ben o dediğin dondurma kaplarından carrefourda görmüştüm külah seklinde senin oldugun yerde de vardır belki ...

[/QUOTE]

aa gercektenmiii carrefoura bakıyım ozmn sagol cnmcım kaydirigubbakcemile5

bende bu artcraftlardan alıyorum hep,gormussundur.bunları da dün real de gordüm ama alamadım.fiyatı çok fazla değil.tam hatırlamıyorum 18 miydi neydi. balıkesir de real var mı bilmiyorum

Son düzenleme:
bende bu artcraftlardan alıyorum hep,gormussundur.bunları da dün real de gordüm ama alamadım.fiyatı çok fazla değil.tam hatırlamıyorum 18 miydi neydi. balıkesir de real var mı bilmiyorum
ya canım ben balıkesir merkezde diilim o yüzden burda real yok,burda bi dükkanda gördüm bardaklardan işte aldım iki takım,sürekli alışveriş yaptığım marketede arada değişik ürünler gelio ordanda çay bardaklarıyla kaselerini aldım,ama kadehlere karşı özel bi ilgi alakam varkaydirigubbakcemile3:lepi: onlardanda istiom,yarın bi carrefour a gidicem bakalım bi alt üst edim:):teytey:

bende çok seviyorum kadehleri 1 takımım var.evliliğe kadar yetiştirmeliyim demediğim için sonra da alınabilir. sampanya kadehlerim,beyaz sarap kadehim,martini kadehlerim(en çok bunları severim)konyak kadehim,likor takımım,viski bardaklarım eksik.

Son düzenleme:
Sel cim evet çok az kaldı.Sadece nikah düşünüyorduk ancak şimdi şartlar uyarsa küçük bir mekan bakıyoruz.Düğün salonu değil ama nişanı yaptığımız bistro cafe gibi yada küçük bir bar gibi bakaım artık.
Bu arada bugün perde baktık halı çok pahalıdır derken perdenin çok çok daha pahalı olduğunu gördük.Sadece salon- yatak odası ve mutfak 2000 ytl tuttu (((
Birde burcucum sen ilgileniyordun ip perdelerle;düz olanarın metresi 50 ytl ,desenliler 70 ytl.Tek avantajı tül dikiliyorken pile yapılır ya hani 4 metrelik bir cama 10 metre tül gider,ip perdelerde bu yok işte.Cam 4 metre ise ip perdede 4 metre kulanılıyor.Bilgilerinize

Begocum masa örtü tk nın markası ne cnm?Çok cici,güle güle kullan.
Sevgili mügeyavaş bu servisleri bende çok beğeniyorum.Yemek masasındada çok şık duruyor al derim cnm

ben daha önceki sayfalarda eklemiştim kızlar.HİSARın setini almıştım.düdüklüsüde tabii.biraz inceledim ama çözemedim tam olarak.evde yada bi şekilde hisarın düdüklüsü hakkında bilgisi olan var mı*

kızlar dondurma külahı seklinde kaseler var ben onlardan arıyorumm bulan olursa banada haber versin
eminönüne gittgimde bulmustum ama o gün almadım
buralarda da bulamadım
aklım kaldı

Ben geçen hafta Carrefourda gördüm onlardan ben ankaradayım ama diğer carrefourlardada vardır sanırım.

Çok süper bunlar çok şık benceee hihoyyyt aY Bayıldım dibim düştü resmen :jeyyar:

kızlar bugünlerde çok takip edemiyorum bu sayfayı fakat gördüğüm kadarıyla hepinizin yenileri bi harikaaa.. kpss tercihlerim başladı bu yüzden net başında olunca genelde kurum araştırması yapıyorum.. öpüyorum hepiniziii..

evet canım aynen biz de sade nikah düşünüyoduk sonra nikah kokteyli oldu sonra yemekli,içkili oldu ben de anlamadım.yine heran hersey değişebilir..

salona ip perde yapıcam altına da guneslik niyetine stor.mutfak ahsap jaluzi.yatak odası ip perde altına stor.diğer 3 odaya da pazardan 5 milyona perde alıcam :)) kira evine 4000 ytllik perde yaptıramam valla.

bu da benim yatak odam , magazada beyendik bugün ve siparisini verdik

[/IMG]

Son düzenleme:
Arkadaslar yardimci olabilecek biri var mi aranizda, ben brillant dan bir yatak örtüsü begendim net´den ama fiyat bulamiyorum fiyatini bilen varmi modelin adi: pales

Sevgili Fmk güle güle kullan cnm yatak odanı,yatak örtüsü konusundada bilgim yok ilgi alanım dışında.Çok paralar yatırmayın öyle cicili bicili örtülere.İlk evlenildiğinde biraz kullanılıyor sonra hoppp dolaba.Birde çalışıyorsan hiç uğraşamazsın vallahi
Burcuözge güzelmiş külahların,sunumun da süper :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…