buda benım kahvaltım çok severek kullanıyorum peçetelık yumurtalıkları yok bu resımde ama
[/IMG]
bunlara bayıldık özellikle hepsi çok güel ama bunları çok sevdim dondurma kaplarını nerden aldım rengarek şeyleri çok seviyorum ben de .
çatal kaşıklar da çok hoş onlar ne kadar canım?
[/QUOTE]catal kasıklardan pembe olanın tanesini altunbileklerden 19,kırmızı olanı cagdas marketten 12 ye aldık.
diğerlerini metro marketin acılısından 5 er 6 sar milyona aldık.acılıs oldugu için ucuzdu..
biz renkli olan cay bardaklarını 7 ye aldık,dün gordum carfour da 15 di. metro dan aldığım hrseyi ucuza aldım. yalnız markete gidicez diye 1,5 saat yol gittik yaktığımız benzinle aynı fiyata gelmiştir o ayrı mevzu :roflol:
güle güle kullan canım çok beğendim çatal kaşıkları çok da ucuzmuş 6 kişilik dimi onlar?
renkli kaselerden ben de aldım 6 liraya carrefour dan dondurma kapları yoktu .hepsini iyi günlerde kullan almıssın baya.
didosh ben o dediğin dondurma kaplarından carrefourda görmüştüm külah seklinde senin oldugun yerde de vardır belki ...
ya canım ben balıkesir merkezde diilim o yüzden burda real yok,burda bi dükkanda gördüm bardaklardan işte aldım iki takım,sürekli alışveriş yaptığım marketede arada değişik ürünler gelio ordanda çay bardaklarıyla kaselerini aldım,ama kadehlere karşı özel bi ilgi alakam varkaydirigubbakcemile3:lepi: onlardanda istiom,yarın bi carrefour a gidicem bakalım bi alt üst edim:):teytey:bende bu artcraftlardan alıyorum hep,gormussundur.bunları da dün real de gordüm ama alamadım.fiyatı çok fazla değil.tam hatırlamıyorum 18 miydi neydi. balıkesir de real var mı bilmiyorum
ya canım ben balıkesir merkezde diilim o yüzden burda real yok,burda bi dükkanda gördüm bardaklardan işte aldım iki takım,sürekli alışveriş yaptığım marketede arada değişik ürünler gelio ordanda çay bardaklarıyla kaselerini aldım,ama kadehlere karşı özel bi ilgi alakam varkaydirigubbakcemile3:lepi: onlardanda istiom,yarın bi carrefour a gidicem bakalım bi alt üst edim:):teytey:
kızlar dondurma külahı seklinde kaseler var ben onlardan arıyorumm bulan olursa banada haber versin
eminönüne gittgimde bulmustum ama o gün almadım
buralarda da bulamadım
aklım kaldı
Kızlar bunlardan almak istiyorum Hisarın deri saplı altı borcam fırındada pişirilebiliyormuşsun misafir geldiğinde masaya yemekleri sunmak için sizde nasıl?
[/
151,50 ytl
180 ytl
[/
135 ytl
147,50 ytl
Sel cim evet çok az kaldı.Sadece nikah düşünüyorduk ancak şimdi şartlar uyarsa küçük bir mekan bakıyoruz.Düğün salonu değil ama nişanı yaptığımız bistro cafe gibi yada küçük bir bar gibi bakaım artık.
Bu arada bugün perde baktık halı çok pahalıdır derken perdenin çok çok daha pahalı olduğunu gördük.Sadece salon- yatak odası ve mutfak 2000 ytl tuttu(((
Birde burcucum sen ilgileniyordun ip perdelerle;düz olanarın metresi 50 ytl ,desenliler 70 ytl.Tek avantajı tül dikiliyorken pile yapılır ya hani 4 metrelik bir cama 10 metre tül gider,ip perdelerde bu yok işte.Cam 4 metre ise ip perdede 4 metre kulanılıyor.Bilgilerinize