- 13 Eylül 2008
- 1.203
- 2
- 42
kızlar bu dondurma külahı şeklinde olan dondurmalıkların daha farklılarıda var.yemekteyiz yarışmasında görmüştüm ben bir modelini.ama burcununki çok hoşmuş inşallah bende bulurum
bugün yumurta pişirme makinamı aldım tabi ki istanbul fiyatının iki katına40ytl
aaa ben hiç bilmiyodum boole bişii oldugunu
kullanan var mı aranızda,guzel yapıyo mu? :) bende mi alsam yani normalde 20 ytl mi
aaa ben hiç bilmiyodum boole bişii oldugunu
kullanan var mı aranızda,guzel yapıyo mu? :) bende mi alsam yani normalde 20 ytl mi
canım bu yatak örtülerine bayılıyorum ben tam yeni gelin yatak örtüsü bende beyazını aldım böyle gelinlik gibi duruyor çok şıküstündeki cibinliğide beyaz tül kenarlarından boncuklar sarkıyor annemin bazasına serip baktım süper duruo inş. haziranda sericem evimi o zaman fotolarını koyarım:asigim:
bundanmı istion canım,bak netten buldum,paşabahçeymiş 2 tenesi 17,80 yetaleymiş:)
canım ben 6 tane migrostan tanesi 4 liraya bunları aldım. dayanamayıp eve gelincede dondurma koyup fotosunu çektim. umarım yardımcı olur sana...
dondurma küllahı şeklinde bende carfurda gördüm. ancak içleri çok büyük dondurma doldur doldur yetmez. bunların altı küllah gibi üstüne 3 4 top dondurma ancak sığıyor. bana daha şık geldi... umarım yardımcı olur canım.... a.s.
ayyy cnm bunlar harikaymis yaaa bayildim
hemen gidip bende almak istiyorum Şeniz
bütün migroslarda vardır dimi
ay beğenmene çok sevindim canım :teytey:
dünden beri yorumunu bekliyordumŞeniz
genelde tüm migroslar aynı ürünleri satar diye düşünüyorum...
inşallah bulabilirsin tatlımmm :1hug:
ayy cnm bnm yaa gözümden kacmis valla
buarada senin dondurma servisinde süper olmuss yani Şeniz
ben de birazdan gidip aramaya baslarim hihoyyyt
vallahi o hevesle yaptım...:roflol:
aslında üzerine dövülmüş fındık falanda süper olurdu a.s
inşalah bulursun canım eğer bulamazsan ben burdan alır yollarım sana tabi kalmışsaŞeniz
kızlar bu dondurma külahı şeklinde olan dondurmalıkların daha farklılarıda var.yemekteyiz yarışmasında görmüştüm ben bir modelini.ama burcununki çok hoşmuş inşallah bende bulurum
bugün yumurta pişirme makinamı aldım tabi ki istanbul fiyatının iki katına40ytl
Sevgili mügeyavaş aldıkların çok kullanışlı cnm iyi günlerde kullan.Elma dilimleyicinin bendeki benzeri yumurta dilimleyici :)))))
Karıştırma kabınada bayıldım ne güzel düşünülmüş,içindeki malzeme hiç bir yere sıçramaz.Yarın gidip almalıyım hemen.Paylaşımın için tşk.
GELİN & DAMAT MAGNET ( ÇİFT 4,50 YTL )
KAPI KARŞILAMASI 18,00 YTL ( Kendiniz daha şık birşeyler yapabilirsiniz. )
Uğurböcüğüm merakımı mazur gör ama beyaz eşyalarını nereye koyacaksın evlenene kadar.bende şimdiden beyaz eşya taksitine girmek istiyorum ama onları koyabileceğim bi yer yok.sen ne yapmayı düşünüyosun?
DONDURMALIK 8.80 YTL
canım bu çok güzel nerde satılıyor
ayyyy çok guzell.
Gule gule kullan herseyini :)