Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu dondurma külahı şeklinde olan dondurmalıkların daha farklılarıda var.yemekteyiz yarışmasında görmüştüm ben bir modelini.ama burcununki çok hoşmuş inşallah bende bulurum :KK43:

bugün yumurta pişirme makinamı aldım tabi ki istanbul fiyatının iki katına :KK43: 40ytl

8900210200lxl9.jpg

w400.png

aaa ben hiç bilmiyodum boole bişii oldugunu
kullanan var mı aranızda,guzel yapıyo mu? :) bende mi alsam yani normalde 20 ytl mi

kullanan var mı aranızda,guzel yapıyo mu? :) bende mi alsam yani normalde 20 ytl mi

canım benim abimin eşi 2bucuk yıllık evli ve yumurtaları hep bunda pişiriyor.tabi o almanyadan aldığı için aynısı değil.o çok memnun.rafadan,kayısı,haşlama şeklinde ayrı ayrı pişirebiliyorsun ve en fazla 5dk sürüyor pişmesi(daha kısa ama tam hatırlamıyorum) bende normalde rafadan ve kayısı kıvamını zor tuttururum sırf bu yüzden aldım :) burdan bir arkadaş istanbuldan 20 ytl ye almıştı canım arka sayfalarda resmi var.

bu makina faydalı bişey biz evde de kullanıyoruz geçen yıl babam almıstı bir özel günde anneme :) bekonun 30 ytl ye almıstı.

benim de çeyizimde var ama yabancı marka benimki yengem almanyadan getirmiş bana hediye etti.olmasa da olur bişey ama faydalı.

canım bu yatak örtülerine bayılıyorum ben tam yeni gelin yatak örtüsü bende beyazını aldım böyle gelinlik gibi duruyor çok şık :nazar:üstündeki cibinliğide beyaz tül kenarlarından boncuklar sarkıyor annemin bazasına serip baktım süper duruo :nazar:inş. haziranda sericem evimi o zaman fotolarını koyarım:asigim:

bizde alıcağımız yerle bugün konuştuk parayı hesaplarına yatırıcaz kargo ile gelicek :)

iyi günlerde kulln canım benmi beyaz var annem bir kaç yıl önce çinden getirtmişti... o yüzden bu kırmızı olucak birde ben yatak odasını kırmızı almak istiyoeum:):sm_cool::asigim:

bu arada bende haziran 6 da evleniyoorum:)

dsc08536rw7.jpg

canım ben 6 tane migrostan tanesi 4 liraya bunları aldım. dayanamayıp eve gelincede dondurma koyup fotosunu çektim. umarım yardımcı olur sana...
dondurma küllahı şeklinde bende carfurda gördüm. ancak içleri çok büyük dondurma doldur doldur yetmez. bunların altı küllah gibi üstüne 3 4 top dondurma ancak sığıyor. bana daha şık geldi... umarım yardımcı olur canım.... a.s.

ayyy cnm bunlar harikaymis yaaa bayildim
hemen gidip bende almak istiyorum Şeniz
bütün migroslarda vardır dimi

ayyy cnm bunlar harikaymis yaaa bayildim
hemen gidip bende almak istiyorum Şeniz
bütün migroslarda vardır dimi

ay beğenmene çok sevindim canım :teytey:
dünden beri yorumunu bekliyordumŞeniz
genelde tüm migroslar aynı ürünleri satar diye düşünüyorum...
inşallah bulabilirsin tatlımmm :1hug:

ay beğenmene çok sevindim canım :teytey:
dünden beri yorumunu bekliyordumŞeniz
genelde tüm migroslar aynı ürünleri satar diye düşünüyorum...
inşallah bulabilirsin tatlımmm :1hug:

ayy cnm bnm yaa gözümden kacmis valla

buarada senin dondurma servisinde süper olmuss yani Şeniz

ben de birazdan gidip aramaya baslarim hihoyyyt

ayy cnm bnm yaa gözümden kacmis valla

buarada senin dondurma servisinde süper olmuss yani Şeniz

ben de birazdan gidip aramaya baslarim hihoyyyt

vallahi o hevesle yaptım...:roflol:
aslında üzerine dövülmüş fındık falanda süper olurdu a.s
inşalah bulursun canım eğer bulamazsan ben burdan alır yollarım sana tabi kalmışsaŞeniz

vallahi o hevesle yaptım...:roflol:
aslında üzerine dövülmüş fındık falanda süper olurdu a.s
inşalah bulursun canım eğer bulamazsan ben burdan alır yollarım sana tabi kalmışsaŞeniz

bulurum insallah cnmcım yaa :nazar: bulamazsam başına ekşicemdenn emin olabilirsin kaydirigubbakcemile3

kızlar bu dondurma külahı şeklinde olan dondurmalıkların daha farklılarıda var.yemekteyiz yarışmasında görmüştüm ben bir modelini.ama burcununki çok hoşmuş inşallah bende bulurum :KK43:

bugün yumurta pişirme makinamı aldım tabi ki istanbul fiyatının iki katına :KK43: 40ytl

8900210200lxl9.jpg

w400.png

kayseride olduğundan böyledir fiyatlar eminönünde arçeliğin yine 21 ytl ye gördüm bende zeytinburnu arçelikten aldım 21 ytl ye güle güle kullan

Sevgili mügeyavaş aldıkların çok kullanışlı cnm iyi günlerde kullan.Elma dilimleyicinin bendeki benzeri yumurta dilimleyici :)))))

Karıştırma kabınada bayıldım ne güzel düşünülmüş,içindeki malzeme hiç bir yere sıçramaz.Yarın gidip almalıyım hemen.Paylaşımın için tşk.

Sevgili mügeyavaş aldıkların çok kullanışlı cnm iyi günlerde kullan.Elma dilimleyicinin bendeki benzeri yumurta dilimleyici :)))))

Karıştırma kabınada bayıldım ne güzel düşünülmüş,içindeki malzeme hiç bir yere sıçramaz.Yarın gidip almalıyım hemen.Paylaşımın için tşk.

çok teşekkür ederim yumurta için olanıda vardı ama annem demesin bu kız beceriksiz diye almadım aslında pratiklik için alıyorum ama olsun karıştırma kabını görür görmez aldım hem fiyatı uygun geldi hemde kullanışlı diye düşündüm hatta bir tane dahamı alsam diye düşündüm eve gelince

Uğurböcüğüm merakımı mazur gör ama beyaz eşyalarını nereye koyacaksın evlenene kadar.bende şimdiden beyaz eşya taksitine girmek istiyorum ama onları koyabileceğim bi yer yok.sen ne yapmayı düşünüyosun?

12 ay taksıtle aldım yanı 1 yıl orda kalcak hatta ıstersen yenı gelen bı modelle değiştrme ımkanına sahıbım tanıdık olduğu için evlenene kadar bıle kalabılır dedı sanada yardımcı olabılırım arcelıkten alcaksan eğerŞeniz

Ayyyy Senace ne cici şeyler eklemişsin bayıldımmm.Hepsinden istiyorummmm.
Senin kapı süsün çalınmış benimde ayıla bayıla aldığım paspasım çalınmıştı.Geçen gün gökkuşağı gibi bir paspas aldım yine,sor nerede evin iç girişinde:)))))))

X