Kızlar moralim çok bozuk....
malum bu gün misafirim gelecekti...
Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen
yine bir durum olursa haberleşiriz demiştin dedi. bende dedimki ama o acil bir durum için geçerlidir. yani sen kalkıp bana söz vermişken koroda kal diye değil diymi kızlar yanlış mı düşünüyorum...
ben kalkmışım tatlı falan yapmışım hazırlık yapmışım taaa cumartesi sözleşmişiz son gece efendim işim var.
sonra dediki bir şey itiraf edersem darılmazsın dimi...
yok dedim darılmam
eşim hiç tanımadığım birinin evine gitmeme sıcak bakmıyor.
evet dedim haklı olabilir. haklı bir gerekçedir. ama o zaman senin eşine danışıp bana evet demen gerekmez miydi dedim?
ama ben sana dışarda buluşalım dedim diyor.
bakın olay aynen şu şekilde gelişti.
dedimki 1 haftadır konuşuyoruz nette muhabbetleri bitirmeyelim artık görüşelim istersen aslı
vallahi iyi olur
o zaman bu hafta içinde bir gün görüşelim
tamam (hiç bir davet yada teklif olmayınca ben davet ediyorum)
o zaman salı gününe ne dersin. pazartesi benim temizlik günüm salı beklerim.
olur bana uyar çok sevinirm.
pastalar mamalarda yaparım sana. çay mı seversin kahve mi?
yok yaa hiç yorulma kuru su bile yeter. istersen dışarda buluşalım sana zahmet olmasın.
aşk olsun ne zahmeti ben bayılırım misafire seni ağırlamaktan zevk duyarım.duymıyım bir daha öyle şey...hem dışarda buluşma resmi olur evde görüşürsek daha sıcak bir ortam olur.
tamam o zaman salı görüşürüz...
aynen muhabbet böyle geçti. o bana deseydiki ilk buluşmayı illa dıarda yapalım yok mu dyecektim. çok üzüldüm ve kırıldım. telefonumu vermişim. güvensin diye resimler göndermişim. eşimin adını soyadını sormuş söylemişim güven oluşsun diye yinede böyle bir davranış. ağladım tabi aşkımda çok üzüldü. bir daha görüşme bununla dedi.
sırf kendi açısından düşünüyor empati yapmıyor kız.
bende ona bakarsan hiç tanımadığım birini evime, mabedime alıyorum en gizlime özelimee...
ben nerden bileyim hırlımısın hırsız mısın? bıçaklayacak mısın beni....
neymiş tmkinli olmak zorundaymış. o zaman ya en başından temkinl olacaksın. yada bir parça güveneceksin insanlara. en sıcak en samimi halimle yaklaştım ona...
işte böyle kızlar azcık uzun oldu kusura bakmayın. haksız mıyım siz söyleyin ne olur....mafoldumben