- 18 Aralık 2008
- 10.760
- 0
lahana
:sinifsinif: baj bu 2. yaptım
cnm ben oraya bı bakayımda
dıyorum ya bayramd kociş calsıtı benm foto bozuk
onunkı onda gezmeyınce resımde yok gecen pazarda calıstı bu pzarda calıtı nazaer ettın g ezıyon dıye sen gezıyon kardesınde felan
böreğin içine nohut koyuyon sonra doğal olarak banyo yaptırıyon -tatlicadiarzu-burcu bunu denicem cnm bide banyolu börek yzıyo o nen len akannehir
Kızlar moralim çok bozuk....
malum bu gün misafirim gelecekti...
Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen
sanırım bite k ben bu acıdan bakmısım
ee sonra....
Erdem Mutfak Eşyalari al cnm yemek tarifleri falanda varlahana bana yazmıyon dıye yapmstm kac gundur
çisil ne sitesi banad versenize
böreğin içine nohut koyuyon sonra doğal olarak banyo yaptırıyon -tatlicadiarzu-
burcuu o kızı esefle kınıyorum burdan bide yüzüne tükürüyorum tüüüü:mymeka:
madem o kadar ödlek ne demeye gelirim dio
hadi dio kocasına başta nie sormuo hadi sormuo sonra nie ikna etmio sen o kadar hazırlık yapıyon ayyy canım yaa senin gibi kıza güvenilmez mi yaa marmarise geliyim seve seve gelirim canım ben o yaptıklarını at dondurucuya ben yazın gelince çözdürürsün afiyetle yeriz :teselli:
moralim çok bozuk diye okuyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
senin ilk defa böyle yazdığını gördüm :1shok: şaşkınım bi okadarda üzüldüm canım
kız yanlış yapmış sen yerden göğe kadar haklısın
öncesini bilmiyorum nereden tanıyorsun bu kızı?
keşke eşine danışıp sonra söz verseymiş
yada eşine bu seferlik en azından gideyim söz verdim tutayım deseymiş
ne tuhaf insanlar var
üzülme kuzum kocişinle yersiniz börekten canım çekti bana kargolayabilirsin mesela kaydirigubbakcemile3
bu kızlar arkadaş olacaktın ilerde bi yanlışını görmektense şimdi böyle olması iyi omluş bence
ayyy canım burcummmmmm
bızı al kıs sen caYA
bak soz verıpte donmeyızde bosverrrrrrrr
su kadınların kocalarının ızın verıp vermeyecegı seylerı bılıp bılmemelrını anlayamıyorum hıc tanımıyosun kocanıya
bende sana sdıycektımkı burcucum kızı tanımıyon sokma evıne yanlızda klıyon arada baktım kızlar bısı demedı bende sustum
herseyde bı hayır vardır bosver
o kız senı uzermıs
bıde bak kısmetı degılmıssın oysa senle neguzel zamnlar gecırcektı neler neler ogrencektı
sıkıldııgnda ıcını bosaltacak pzıtıf enerjı dolacaktı takma bebısmmmm
Ay burcucummm kız keşke ben gelseydim sana valla tahmin edebiliom ne güzel şeyler yapardın bana
aman bırak o salak kızıda
sana güvenmicekte kime güvencek
kandırıkçı
hiç üzülme canım
bu sana ders olsun
herkese ii niyet gösterme
burcucum sonuna kadar haklısın bitanem bencede görüşme daha boşver o kaybetmiş:1closedeyes: :dilcikar:
burcu kız kzıd yazık bende bazen kkdekılerde dısarda bulusalm dıyourm sonra dıyorum acaba kocam bişey dermi
yanı kestıremedı belki kocasınn tepksini
burcu cok haklısın cnm
madem söz verdın yap
hanı sözde vermış ama Allah tarafından bısey oldu önemlı yapamadın ü
ozmn kusura bakma dersın
ama esım ıstemıyor demış
konuşup öle desydı sana
uzulme bacım yaa
ınş bıgun bızlerden bırı gelırde yerız guzel mamalarındanŞeniz
burcummm üzme tatlı canını
o kaybeder meleğim sen değilll
burcu canım cok haklısın
ama belki karsıdakinin de kotu niyeti yada bir sucu yoktur; belki daha once basın aboyle bisey gelmediği için ve sana kendiside guvendiği için esinin karsı cıkacagını kestirememiş olabilir; esinden boyle bir tepki alıncada mecburen kendisine baska bi is yaratmaya calısmıstırki sana mahcup olmasın. hıc canını sukma uzulme canım
böreğin içine nohut koyuyon sonra doğal olarak banyo yaptırıyon -tatlicadiarzu-
burcuu o kızı esefle kınıyorum burdan bide yüzüne tükürüyorum tüüüü:mymeka:
madem o kadar ödlek ne demeye gelirim dio
hadi dio kocasına başta nie sormuo hadi sormuo sonra nie ikna etmio sen o kadar hazırlık yapıyon ayyy canım yaa senin gibi kıza güvenilmez mi yaa marmarise geliyim seve seve gelirim canım ben o yaptıklarını at dondurucuya ben yazın gelince çözdürürsün afiyetle yeriz :teselli:
canım benim resmi göremesemde çok teşekkür ederim kimseyi ayırmamışsın ...
A.ıMEEEEEEEE
canım yaa banadamı hedıye ayyyyy çok mutlu oldum bakıyodum ama hıc beklemıyodum walla ayyy cok tsekkuer sanada mutlu huzurlu bı 2010 gelsın ıns.
CNM KIZARMIYIM hiç sagolasın ne guzel bi hediye mutfak camına kalın bi perde takayımda kimse görmesinzemuszemus
Ayyy canım yaa nasıl sevindim sabah sabah anlatamam...
En çok ihtiyacımız olan şey valla, teşekkür ederim :Saruboceq:
Çok tatlısın :asigim:
canım çok zarifsin yaa, unutmamışsın, bir de herkese uygun hediye seçmişsin, çok sağol opuyorumnanaktan
anam alıntı yaparken bıle zorlandım haaakannehir
cok tşkler cnm benımŞeniz
Aimecim zıpzıp için çok teşekkür ederim en anlamlı hediyede benimki olmuş:roflol:
bunu senden bir hatıra olarak saklıycam üstüne bile binmeye kıyamam
vitrinime koyacam üstünede dantel atacam hahahah:roflol::roflol:
canımmmmmmmmmmm çok saol çok güsel bi hediye olduu kaydirigubbakcemile3 Şeniz
opuyorumnanaktancok tesekkur ederim canım benim :asigim:
aimecim yaa
gerçekten almş gibi oldum hediyeyi
çok saol canım benimmmm
elma sekerı bence tuzlu yap
ıkısıde tatlı cnm