Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzel :)

süpersin :roflol::roflol::roflol:
kızda ne biçim şeymiş bide sevgilisi var
azmış bu kızlar ya yasakkelime

snay neden midan bulanıyor yoksaaaa :1ninca:
yok arsim bebiş olamaz çünkü reglim yeni bitti ama midem kötü-tatlicadiarzu-
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım

bazı züccaciyecilerde metali var esmacım
ama sen normal kürdanla kendinde yapabilirsin ucuna şekilli boncuk al
bi arkadaşım nazar boncuğuyla yapmış kanepelere batırmış masada çok şık duruyordu

ayyy öldümmmm süper taktikmiş..... :roflol:
benimkisi bakmadan şapır şuğur öper zaten
hele marmaris rahat yer ya bir iki dudakta kaptırdı yanii :kedi:
bende öyle hoşuma gidiyor sonra karşı tarafı çatlatmak.
ayy kadın milleti değilmiiz yaşasın kötülük

YA BENDE o beceriklikin varmı
kıskanclık konsundaq bende cok fenayımmm oda kıskanc karsılıklıı
ama yakınım bıle demem benım basıma geldı hıc ummadıgım ınsan tarafından artık kımseye gvenım yokk bu konudaaa valla
aa hıc haberım yoktu gecmıs olsn ozaman

hmm anladım aklımda olsn
arsicksagolasın cnm bnm

heheheh bu betanin önlügü degil mi???

hı hı

ayy arsimam beğendiysen pazara gittiğimde bulursam sana alıp yollim canım çok ucuza almıştı ablişim bunuu :kedi:

parasını alacaksan olur

yok arsim bebiş olamaz çünkü reglim yeni bitti ama midem kötü-tatlicadiarzu-

bazen hamişkende regli oluyormuşsun ya
ay ben ameliyat oldum ya
ilk ağrıdan hastaneye giderken kaynımla karşılaştık
sonra aradılar işte eltim için oda gelsin belki lazım olur yardımcı our fln
kociş var diye gereksiz geldi bana gece gece gelmesin diye yok dedik
sürekli arıyorlar tabi ne oldu fln
bu srada evde de dayımı olacaz amcamı teyzemi olacam yengemi konuşmaları geçiyormuş
o akşam hastaneden önce kaynanamlardaydık oda içinden acaba hamilemi hamilemi diye geçiriyormuş ama utancından soramıyormuş

ertesi gün hastaneye gittik artık ameliyat olacam giyindim önlüğü fln kurbanlık gibi bekliyorum
eltimin annesi aradı konuştu sonra kaynanamla konuştu sonra annemle
anneme ısrarla apandist değil hamiledir diyormuş
şans ya bende o sıra regliyim annemde demiş hem öyle hemde o kadar baktılar ultrasonla olsa çıkardı
yok yok hamile olup üzerine adet görür diye ısrarlamış
anenm bunu anlatınca bana o an kaynanamla eltimin düşüncelerde pıt pıt döküldü
üzgünüm dedim uzun bi süre bebiş yok heveslenmeyin :lepi:

ben etek kısmını sade seviorum
hem bunu nişan için fln düşünmüştüm

boncuk al kendı yapabılırsın bence sınayımda demış zaten

pıtır cok sade be guzel deıl

hadi leyn

nese dikkat dikkat
eda(bunebu)nun ayakkabının altına isim yazdırmak isteyenler alttan devam etsin
artık böcüğü yazmıorum

1-yeliz

canım bak bunlrı nişanda ben kendim yaptım....
hatırlayanlar bilir
renkli kürdanlardan aldım üstlerinede boncuk dünyasından boncuk aldım taktım sonra lokuma taktım. kahveyle ikram ettim...

Arsimaa tamam alırım parasını ama 2 katınaa ona göree kaydirigubbakcemile3 sen kaşındınn :dilcikar:

Nisanyagmuru dogum günün kutlu olsun güzelim.....
Yeni yasin sana kalbinden gecen tüm güzellikleri getirir insallah.

çok teşekkür ederim canım.:kedi: unuttun sandımdı:kedi:

nisan yagmuru dogum gunusmuş sory cnm atladık

yenı yasın ugur getırsın uzuntuleın hep nısan yagmuru kadar kısacıksursun
amin canım.çok teşekkür ederim.a.s.

nisanyağmuruuu
hepi börtdey canmmm
herşey gönlünce olsunnn
a.s.
yağmırım bu doğum gunun askından ayrı son doğum gunun olsun cnm nıce yıllaraŞeniz
amin.bidaha ayrı geçirmeyiz inş.

saol canım. sanırım şerbetli tatlı gider ancak yanına.. peynir tatlısı,revani vs..

burcu cok beğendım ve cnm cektı yaa
bende evıme ılk gelenlere öle yapcam hep aklımdadır

pıtır doğru ama guzel deıl
hadı nan yazsın benıde belkı 19 gun sonra deıl 9 gun sonra gıderım kocaya:roflol:

Yaa sevgililer sepeti çok güzelmiş hayatım hele tamtur ayrı bir güzel:)Nisan yağmuru doğum günün kutlu olsun canım

sağol canım

ya bu arada nisanyağmuru doğumgünün kutlu olsun canım a.s.

Hayatim mor mor mor derken mor birtek bunlari bulabildim canim....

canımmmm görmemiştimmm
teşekkür ederim ama ne bu anlayamadım kaydirigubbakcemile3

kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım

eminönü'nde her çeşidi var esma

ya benimki de bakmaz da benimki artık paronoya manyaklık bazen

ama ben uyarırım
bide yalan sölemediğine dair bi de çok büyük yeminler ettiririm ölümü gördürürüm falan :roflol: :roflol:

ben sıkıntılıyım öyle sürekli sarmaş dolaş şapır şupur sıkılırım
gece bile yatarken ayyyyyyy git öte diye iterim bazen
ama öyle durumlarda aşkıma doğru konuşurum ama kıza söyleyeceklerimi hayati'ye bakarak söylerim
nollduuu ne bakıyosunnn öküz gibi bişi mi varrrr
bi çakarsam uçarsın
ağzını kapa aval aval bakma diye :roflol: :roflol:
hayati de utangaçtır biraz yaaa aşkım yapmaaaa duycak der sessizce
duysun da öküz gibi bakmasın gerizekalı derim bağırarak :lepi:

Kızlar bende çok kıskancım bu huyumu sevmiyorum, benim eşim de çok konuşkandır çok canayakındır!!! bende hoşlanmıyorum işte...
ılk çıkmaya başladığımız zamanlarda çok uyardım anladı artık mesafesini koruyabiliyor, ama yinede işte hoşlanmıyorum...
1,5 sene önce felan çalıştığı iş yerinde sürekli bayi toplantılarına gidiyordu yok antalya yok uludağ bir sürü de kız... kızlarda zaten hep aptal saptal. Sürekli yanlarında beni arıyordu aşkım aşkım diye bağırarak felan kızlar da selam söylüyordu ama nefret ediyordum nefret...
Yok kol kola resim çekinmeler diskolarda içmeler amanın aklıma geldikçe deliriyorum...Neymiş seminermiş!!!
Beach partiler şunlar bunlar zaten o dönem piskolojim tamamen çökmüştü işten çıktı da allahtan benim piskolojim de kurtuldu ilişkimizde, daha fazla devam etseydi zaten kesin ayrılırdık.

Bizimde en son şu olayımız oldu !!!

Bizimkisi endoskobiye girdi ya bayılttılar işte...

Neyse içeri girdik hemşire beyefendi kolunuzu açarsanız damar yolunu açıcam dedi yanımızda da kuzen doktor var hocam mocam baya sohbet ediyorlar işte bende geride duruyodum zaten dayanamıyorum neyse baktım kız isminiz felan sormaya başladı işte korkuyormusunuz felan kahkahalar atıyor anam nasıl sinirlendim noluyor leynn dedim hemen yanaştım aşkım maşkım demeye başladım elini tutuyorum anlasın KOCAM olduğunu diye. Sonra kuzen de anladı herhalde ki çünkü gözlerimden ateşler fışkırıyor dediki pufi kocanı böyle görmeye dayanamazsan içerde bekle dedi koca kelimesini bastırarak:)

Tamam dedim çünkü gerçekten dayanamazdım neyse iş bitti dediler çıktım içerden, eşimi kaldırmamız gerekiyor yarı baygın zaten kuzen koluna girmiş anam ben koluna gircem baktım hemşire koluna girdi birden götürmeye çalışıyor höttt dedim ben şöyle kibarca omzumla yitip ben hallederim dedim!!!

Kız da şaşırdı ama salak ben varım orda hemşireysen işini yaptın bitti işte sanane elin adamından...

Sonra bizimkiler gül gül öldü,tavırlarımdan anlamışlar kızı dövmediğin kaldı dediler.
Birde bizimki beni deli etmek için diyorki mesleğini icra ediyor neden kızıyorsun...
Bende dedim başlarım öyle icraata da mesleğe de..

Valla kıskançlığımdan pahalı bir telefonumu duvara atıp parçalamışlığım vardır, çok pis kıskanırım yani.
Ama şöyle de bir gerçek var günümüzün kızları da kesinlikle az değil.

o an için iyi taktik ama
ya kadının gözü kalırda nazar değerse :)

Arsimaa tamam alırım parasını ama 2 katınaa ona göree kaydirigubbakcemile3 sen kaşındınn :dilcikar:

anlaştık
vereliniortak

azdın mı kızım alla alaaa 19 gün bekleyemiyo
ya zavallı pıtır napsın mafoldumben sırnaşık şey

aime21, Arsima, asyaelif, BaŞıYaZMaLıKıZ, burcuözge, densem, ElmaSekeri, esmy, Eudorabeta, herseyguzelolacak, lokum06, mandilin, nhl-frk, nnisanyagmuruu, PARANTEZ, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, sibel1907, sinay21, uğur böcüğü, yesm, zeynepsudem, _HaYaTiM_

herkese merhaba,nasılsınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…