yok arsim bebiş olamaz çünkü reglim yeni bitti ama midem kötü-tatlicadiarzu-
güzel :)
süpersin :roflol::roflol::roflol:
kızda ne biçim şeymiş bide sevgilisi var
azmış bu kızlar ya yasakkelime
snay neden midan bulanıyor yoksaaaa :1ninca:
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
rica ederim
heheheh bu betanin önlügü degil mi???
kaydirigubbakcemile3
oofff biz de yolda giderken, metroda falan illa bi yerde öküz gibi gözünü dikip bakan bi karı çıkıyo. kesin diolardır cillop gibi oğlanın yanında ki tipe bak. Allah çirkin şansı versin diye. ama napıyım gerzolar o benimmmmmmmm
öyle baktıkları zaman ben de gözlerimi ona dikiyorum. yada hemen dönüp kocam bakıyorum. o da hemen öyle bakınca alnımdan öper hemen karıcım der. ay kocacımmmm ayyy canımmm bakın bakın derim sesli bi şekilde döt olurlar :lepi:
YA BENDE o beceriklikin varmıbence normal bi abiye elbisesi gibi gelinlik bu kadarda sade olmamalı bencee :sinifsinif:
Esmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdannBide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5
aa hıc haberım yoktu gecmıs olsn ozamankıskanclık konsundaq bende cok fenayımmm oda kıskanc karsılıklıı
ama yakınım bıle demem benım basıma geldı hıc ummadıgım ınsan tarafından artık kımseye gvenım yokk bu konudaaa valla
bazı züccaciyecilerde metali var esmacım
ama sen normal kürdanla kendinde yapabilirsin ucuna şekilli boncuk al
bi arkadaşım nazar boncuğuyla yapmış kanepelere batırmış masada çok şık duruyordu
heheheh bu betanin önlügü degil mi???
ayy arsimam beğendiysen pazara gittiğimde bulursam sana alıp yollim canım çok ucuza almıştı ablişim bunuu :kedi:
ben etek kısmını sade seviorumbence normal bi abiye elbisesi gibi gelinlik bu kadarda sade olmamalı bencee :sinifsinif:
Esmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdannBide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5
boncuk al kendı yapabılırsın bence sınayımda demış zaten
pıtır cok sade be guzel deıl
nese dikkat dikkat
eda(bunebu)nun ayakkabının altına isim yazdırmak isteyenler alttan devam etsin
artık böcüğü yazmıorum
1-yeliz
Nisanyagmuru dogum günün kutlu olsun güzelim.....
Yeni yasin sana kalbinden gecen tüm güzellikleri getirir insallah.
amin canım.çok teşekkür ederim.a.s.nisan yagmuru dogum gunusmuş sory cnm atladık
yenı yasın ugur getırsın uzuntuleın hep nısan yagmuru kadar kısacıksursun
a.s.nisanyağmuruuu
hepi börtdey canmmm
herşey gönlünce olsunnn
amin.bidaha ayrı geçirmeyiz inş.yağmırım bu doğum gunun askından ayrı son doğum gunun olsun cnm nıce yıllaraŞeniz
saol canım. sanırım şerbetli tatlı gider ancak yanına.. peynir tatlısı,revani vs..nisan yagmuru dogum gunun kutlu olsun canım
nice guzel yıllara sevdiklerinle
kızlar cumartesi misafirim var demistim; aglayan pasta ve elmalı kurabiye yapacagım(yani bunu annem yapacak aslında zemuszemus); bana bunların yanına uygun bi tatlı daha bulabilirmisiniz; aglayan pasta hem kek hemde kremalı; elmalı kurabiyede hem kurabiye hemde turta gibi bisey; bunların yanına ne yapsamki acep
Yaa sevgililer sepeti çok güzelmiş hayatım hele tamtur ayrı bir güzel:)Nisan yağmuru doğum günün kutlu olsun canım
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
ben hiç böyle uyarı yapmadım
çünkü inan şimdiye kadar birine baktığını sayılı görmüşümdür
ama onun baktığı öyle bişeydirki yuh diyip ben bile bakmışımdır :roflol:
ayyy öldümmmm süper taktikmiş..... :roflol:
benimkisi bakmadan şapır şuğur öper zaten
hele marmaris rahat yer ya bir iki dudakta kaptırdı yanii :kedi:
bende öyle hoşuma gidiyor sonra karşı tarafı çatlatmak.
ayy kadın milleti değilmiiz yaşasın kötülük
burcu cok beğendım ve cnm cektı yaa
bende evıme ılk gelenlere öle yapcam hep aklımdadır
pıtır doğru ama guzel deıl
hadı nan yazsın benıde belkı 19 gun sonra deıl 9 gun sonra gıderım kocaya:roflol:
ayyy öldümmmm süper taktikmiş..... :roflol:
benimkisi bakmadan şapır şuğur öper zaten
hele marmaris rahat yer ya bir iki dudakta kaptırdı yanii :kedi:
bende öyle hoşuma gidiyor sonra karşı tarafı çatlatmak.
ayy kadın milleti değilmiiz yaşasın kötülük
Arsimaa tamam alırım parasını ama 2 katınaa ona göree kaydirigubbakcemile3 sen kaşındınn :dilcikar:
burcu cok beğendım ve cnm cektı yaa
bende evıme ılk gelenlere öle yapcam hep aklımdadır
pıtır doğru ama guzel deıl
hadı nan yazsın benıde belkı 19 gun sonra deıl 9 gun sonra gıderım kocaya:roflol:
azdın mı kızım alla alaaa 19 gün bekleyemiyo
ya zavallı pıtır napsın mafoldumben sırnaşık şey