Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arşı nan okurken sankı ben yasadım haa
o kızı yoluvercktın aslında:mymeka: maynak karı

bende bırı gelıp benımkıyle horon teptıydı cok sacma tabı ama bende ogunden sonra horon öğrendımkaydirigubbakcemile3

arsi okuyunca resmenn pes dedim ne kızlar var yahuu
balayı çiftindeki erkeğe sulanıyor bu kadarınada pesssssss

kıskanmam kıskanmam ama kıskanınca
adamı yerim nan :mymeka:
o benim nasıl burnumdan getiriyorsa bende aynı şekilde onun
geçen mudoda geziniom ama kendimden geçmişim
zaten hepimiz öle değilmiyiz mudoya girdiğimizde transa geçiyoz neyse
benimki yanıma geldi yeter hadi çıkalım ya dur falan diom ama benimki bi baktı bana tamam dedim girdim koluna çıktık noluyo yaa dedim
ulan yığacaktım oraya kendimi zor tuttum dio
meğer herifin biri ben nereye o oraya geliyormuş benimki ters ters bakıyomuş yok anlamıo dio
benimki kadınların bana bakışını bile anlamıomuş
dedim ne var yaa kadın kısmı işte nie bakacak ya çanta ya ayakkabı saç rengi falan
yok efendim ayı mı oynatıyomuşum bakmayacaklarmış
ayyyyy bayılıyorum ama zevkten
kocam beni kıskanıyor kıskanıyorr heheheh delimiyim ne
ayy özledim arayım şu hoşşiği bi :mymeka:

anladm burcu ya dogru bende cok ozenınce uzuluyorm eklince
elma sekerı nekadar cok sey kız yeter

durdum ama nasıl durdum bilmiyorum
sonra acısını iyi çıkarttım ama klava:

arsim haklısın ilk defa böyle bir mesaj yazıyorum. şaşırmakta haklısın.

üzülme lüftennnn

Hayatim sende eniste ile konusmussun, hayati enistede mesafeli davranmaya calisiyor iste, rüyalarina girecek kadar düsünme bu olayi, kafanda daha cok büyütüpte bosuna üzme ne kendini ne hayati enisteyi....

ayyy senin kıskançlıkta da haklısın
pis kadın :mymeka:

hayatime ne olduki :sinifsinif:

ayy arsi senin anlattıkların benim basıma gelse kafayı yerdim herhalde; o tatil burnımdan gelir ama esiminde burnundan gelirdi dans etmek falan.. iyi sabertmissin sen
aime senin anlattıklarına gelince agzım acık kaldı resmen. ben sinir olurdum; eşimide mahvederdim bunu bile bile gorustugu ve ustune birde beni onun evine goturdugu için
ne insanlar var Allahım dunyada ya birde anne duusnsene

Son düzenleme:
evet sinay benmkıde öyle dıyor
su kadın nıye sana baktı felan diye bazen

Arsi iyi sen sarkinin bitmesini beklemissin, ben dansa kalktigi an kalkar giderdim bu bir
ikincisi o parca suan calsa yine surat asardim ve laf sokardim =))))

onu gec birdaha o kizin onun 1m yakinina yaklasmasina izin vermezdim.....

arsicimmm nasıl yolmadın o kızı orda sen
çok ii dayanmışın canımmm

aimecim seninkine pes diorum
ne kadınlar var yarabbim

anladm burcu ya dogru bende cok ozenınce uzuluyorm eklince
elma sekerı nekadar cok sey kız yeter

canım ya birazcık cok biliyorum ama bunlar annemin arkadasları da var gelecek ve ilk kez geliyorlar, muhtemelen bi kısmı bi dahada kolay kolay gelmez, doguma falan belki yani. oyuzden boyle cok yapıyorum

aime senin anlattıklarına gelince agzım acık kaldı resmen. ben sinir olurdum; eşimide mahvederdim bunu bile bile gorustugu ve ustune birde beni onun evine goturdugu için

ben kizmadim mi saniyorsun, bile bile neden beni onun evine götürdün dedim, benim bi gururum var dedim, o da biliyorum dedi ama götürmek zorundaydim, yoksa baska türlü bu kari pesimi birakmayacakti dedi, seninle olan ciddiyetimi görmezse, erkek mantigi iste canim, biz olsak asla böyle düsünmeyiz, o degil kocasida iyi bir adama benziyordu yazik adama ve cocuklarina. cocuklarina bizim önümüzde nasil bagiriyordu nasil laflar ediyordu

cazgır değilimki öylee olsam yolardım :)
bide benimki iyi niyetli onu biliyorum hani kız istediğini yapsın ondan asla bi tepki alamaz ama işte uyuzz oldum

arsi okuyunca resmenn pes dedim ne kızlar var yahuu
balayı çiftindeki erkeğe sulanıyor bu kadarınada pesssssss

insanlar çok tuhaf

kocam beni kıskanıyor kıskanıyorr heheheh delimiyim ne
ayy özledim arayım şu hoşşiği bi :mymeka:

deli :roflol::roflol::roflol:
ben çok aşırı kıskanç değilimdir ama o tarz şeylerde artık kıskançlıkmı sinirmi ne bişi oliyi bana :)
senin durumda ben olsam kocam bana asla diyemezdi onu :roflol::roflol:
çok nadirdir kıskandığını dile getirdiği
bi yaz dayımlarla tatile gitmiştim oda gelmişti
yengemin yiğeni vardı 8 yaşında beni ondan çok kıskanıyordu :roflol::roflol::roflol:

ayy arsi senin anlattıkların benim basıma gelse kafayı yerdim herhalde; o tatil burnımdan gelir ama esiminde burnundan gelirdi dans etmek falan.. iyi sabertmissin sen

ben sadece o akşamı burnundan getirdim

yahu ben bu kıskançlık durumunda aşmış durumdayım demek kii:))))))
alıştım yada:)))))
ilk zamanlar sokakta yürüyoruz elele hemde. kızlar serhata laf atıyorkaydirigubbakcemile3
evet evet bildiğiniz laf atmak. taş gibiymiş maşallah. yanında ki sümüklüyede bak falan kaydirigubbakcemile3 çok garipsiyordum. o zaman yakışıklı adamla birlikte olmanın zorluklarını anladım. yürürken omuz atana bile rastladım. hatta ve hatta pizzacıda pizza yerken peçetenin içinde teelfon numarasını yazıp servis yaparken serhatın önüne koyan bile gördüm... a.s tabi o gayet alışmış ve böyle durumlardan sıkılmış bir şekilde direk bana gösteriyordu. başlarda kafayı yedim ama sonra güvenmeyi öğrendim yerimseniben
şimdi ben bakıyorum yalan yok yakışıklı gördümmüde güzel kız gördümmüde bakıyorum...
ve kocama gösteriyorum yahuu iyi parçaymış falan diyorum. yorum yapıyoruz birlikte. yok yaa bacak boyu kısa diyor falan :roflol: indiriyorum kafasına bir şaplak gülüp geçiyoruz:roflol:

Arsi iyi sen sarkinin bitmesini beklemissin, ben dansa kalktigi an kalkar giderdim bu bir
ikincisi o parca suan calsa yine surat asardim ve laf sokardim =))))

onu gec birdaha o kizin onun 1m yakinina yaklasmasina izin vermezdim.....

oldu canım gideyimde sonra meydan kıza kalsın
şarkıyı bilmiyorumki yabancı bişi tepinmeli :sinifsinif:

arsicimmm nasıl yolmadın o kızı orda sen
çok ii dayanmışın canımmm

dayandım çünkü
düşünsene orada cazgırlık ettim diyelim yanımzdaki çift diyecek ana şuna bak ne biçim şey
onun için oradan uzaklaşıp kocamı paylamak daha mantıklı geldi o anda
çünkü bi erkekle ben aynısını yapmış olsam kabahatli ben olurdum dimi

ayyy burcuuuu
hıcte bılım ben oyle dusunmuyorum
bıkerem serhatın yanına en cok yakısacak kız sendın ve oldu aaaa delırtmeyın benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…