Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım Allah iyiliğini versin rezil ettin beni tüm acemiliğimi döktün ortalara süpersinn annemmm

kaydirigubbakcemile3

valla hiç bilmiyorum naparım ama mümkün olduğunca ikisini yalnız bırakmıyorum :sinifsinif:

ben 350'ye almışım o zaman canım

zaten kadınlar fena
hayati'ye güveniyorum ama nihayetinde erkek nereye kadar
daha çok karşıdaki kadına güvenmiyorum

ay valla bende cok kıskancım fenayım ama en yakınmda n suphelenmem

büyük konuşma esma, çok safsın bebişim radarlarını açık tutcaksın daima

Sinay cnm benki düdüklü kullanmaktan acayip korkan insan evlendikten sonra düdüklü uzmanı oldum.(sakın başka yere çekmeyin gebertirirm)
ben sana tüm detaylarıyla anlatırım kuzumm

nereye çekcez ki buket sırnaşık şey

hayır olsun canım inşallah
Duayı yapamadım ya acaba o mu çıktı mafoldumben

kızlar selam nasılsınız?

denizcim nasıl oldun?

evet canım günler artık hızlı geçiyor :sinifsinif:

benim burada cevabım şu olurdu: o zaman bende açayım kıçımı bana da baksınlar klava:

bakar canım bakar bakıyolarrrrrrklava:

kendi nostaljim :asigim:

burcucum düştüğün duruma çok üzüldüm mafoldumben ama ben sana bu konuda pek sıcak yaklaşmamıştım hatırlarsan. ama tam olarak ne demiştim onu hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
ben imkanı yok hayati'ye sormadan adımını atamam, attırmam da.

ayyy imkanı yok senin verdiğin tepkiyi veremezdim arsi. zaten dansa kalkamazdı o ayrı mevzuda. hadi yedi diyelim kalktı, hiç kimseyi gözüm görmez gider piste benimkinin ağzına iki tane çakar odaya dönerdim.
ama bu kadar sakin olman güzel tabii.
ben olamam
biz de balayında bi kıskançlık mevzusundan tartışmıştık.
ama ben balayına gitmeden önce uyardım.
bak bodrum'a gidiyoruz orada gözün sağa sola kayarsa balayı falan dinlemem burnundan getiririm diye uyarmıştım.
nese bi türk animatör kız vardı. havuzbaşında oyunlara çağrırlar ya dolanıyo öyle. mini bi kot şort var. bana arkasından baktı gibi geldi, bakmadım diyo, baktın diom, bakmadım. nese ben çıngar çıkardım. bu dedi ben odayı gidiyorum, iyi sen git önden ben kızı yollarım odaya dedim. ondan önce kalktım tesisin teee öbür ucuna kadar gittim sinirden klava:

azra kız bu çok güzelmişşş

:teselli:

oofff biz de yolda giderken, metroda falan illa bi yerde öküz gibi gözünü dikip bakan bi karı çıkıyo. kesin diolardır cillop gibi oğlanın yanında ki tipe bak. Allah çirkin şansı versin diye. ama napıyım gerzolar o benimmmmmmmm

öyle baktıkları zaman ben de gözlerimi ona dikiyorum. yada hemen dönüp kocam bakıyorum. o da hemen öyle bakınca alnımdan öper hemen karıcım der. ay kocacımmmm ayyy canımmm bakın bakın derim sesli bi şekilde döt olurlar :lepi:

sizleri çok özlemişim kızlar

bende seni çok özledim inan....

ayyy burcuuuu
hıcte bılım ben oyle dusunmuyorum
bıkerem serhatın yanına en cok yakısacak kız sendın ve oldu aaaa delırtmeyın benı

oyy canım teşekkürlerrrr

ben ılk mıafırme bunu yapmsıtım kaynanamlar ne ceseret lan c.tesi iş cıkısı bide
ama iyi olmustu

valalhi bende bunu çok beğedndim görünce en yakın zamanda da denemeyi planlıyorum. çok şık duruyor.... a.s beni ekmeyen bir misafirime yaparım inşallah :roflol:

Son düzenleme:
nolmuş darta arsiii

güzel :)

süpersin :roflol::roflol::roflol:
kızda ne biçim şeymiş bide sevgilisi var
azmış bu kızlar ya yasakkelime

snay neden midan bulanıyor yoksaaaa :1ninca:

Yaa sevgililer sepeti çok güzelmiş hayatım hele tamtur ayrı bir güzel:)Nisan yağmuru doğum günün kutlu olsun canım

Kıskançlık konusunda genelde eşim kıskanır beni.Bana bakarlar kudurur birde benim çok kötu bır alışkanlığım vardı takı takamıyorum çok fazlaalerjı oluyorrahatsızoluyorum alyans felan takmazdım baştan da demiştim çok kızardı eşim sonr aalışmaya başladım şimdi işe giderken bazen takıyom bazen unutuyom kocişim kaç kere alyans aldı belkı begenmıyor dıye ama ne edıyım takamıyorum rahatsız oluyorum ama artık dikkat etmeye çalışıyorum:)

etek kısmı güzelmiş dimii
bence normal bi abiye elbisesi gibi gelinlik bu kadarda sade olmamalı bencee :sinifsinif:
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım

Esmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdann Bide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5

kıskanclık konsundaq bende cok fenayımmm oda kıskanc karsılıklıı
ama yakınım bıle demem benım basıma geldı hıc ummadıgım ınsan tarafından artık kımseye gvenım yokk bu konudaaa valla

buymuş hayr olsun inşAllah..

kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağan kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder.

Rüyada memeleri süt dolu inekler görmek, bereketin ve mutluluğun işaretidir.

Hayırlı kısmet, iyi niyetli, yardım seven kadın akrabadır. ıneği sağmak, kadın akraba veya dosttan kısmet almaktır. Çok sütlü inek, zengin akraba anlamına gelir.

Memeleri süt dolu inek, bereketin ve bolluğun ifadesidir.

Memeleri süt dolu inek, bereketin ve bolluğun ifadesidir.

bak bodrum'a gidiyoruz orada gözün sağa sola kayarsa balayı falan dinlemem burnundan getiririm diye uyarmıştım.

ben hiç böyle uyarı yapmadım
çünkü inan şimdiye kadar birine baktığını sayılı görmüşümdür
ama onun baktığı öyle bişeydirki yuh diyip ben bile bakmışımdır :roflol:

valalhi bende bunu çok beğedndim görünce en yakın zamanda da denemeyi planlıyorum. çok şık duruyor.... a.s beni ekmeyen bir misafirime yaparım inşallah :roflol:

bana yap bana

etek kısmı güzelmiş dimii

çok sade

kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım

bizim burada bi tükanda satyılıyor
o tarafa gidersem alıp yollarım

ayy aime linke baktım çok teşekkür ederim

ayrıcana sayende şunu gördüm yine

çatlıyorummmmmm :a015:

Aaa bak benim dediğim gibii :lepi:

ayrıcana sayende şunu gördüm yine
çatlıyorummmmmm :a015:

ayy arsimam beğendiysen pazara gittiğimde bulursam sana alıp yollim canım çok ucuza almıştı ablişim bunuu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…