- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annowwwwww arsima ii durmuşsun yaa orda ben önce kocama bi tekme atardım kızında saçından tutar yolardım sanırım bi güsel walla ii sabretmişsin ne dans etmesi ya elin kızıyla ayy kıskançlık damarlarım tutuo yine okumiim ben deliriorum sona benimkine çatıorum
arsim haklısın ilk defa böyle bir mesaj yazıyorum. şaşırmakta haklısın.
Hayatim sende eniste ile konusmussun, hayati enistede mesafeli davranmaya calisiyor iste, rüyalarina girecek kadar düsünme bu olayi, kafanda daha cok büyütüpte bosuna üzme ne kendini ne hayati enisteyi....
anladm burcu ya dogru bende cok ozenınce uzuluyorm eklince
elma sekerı nekadar cok sey kız yeter
aime senin anlattıklarına gelince agzım acık kaldı resmen. ben sinir olurdum; eşimide mahvederdim bunu bile bile gorustugu ve ustune birde beni onun evine goturdugu için
arşı nan okurken sankı ben yasadım haa
o kızı yoluvercktın aslında:mymeka: maynak karı
bende bırı gelıp benımkıyle horon teptıydı cok sacma tabı ama bende ogunden sonra horon öğrendımkaydirigubbakcemile3
arsi okuyunca resmenn pes dedim ne kızlar var yahuu
balayı çiftindeki erkeğe sulanıyor bu kadarınada pesssssss
kocam beni kıskanıyor kıskanıyorr heheheh delimiyim ne
ayy özledim arayım şu hoşşiği bi :mymeka:
ayy arsi senin anlattıkların benim basıma gelse kafayı yerdim herhalde; o tatil burnımdan gelir ama esiminde burnundan gelirdi dans etmek falan.. iyi sabertmissin sen
çisil yemek tarıfı bulamadımkı hangı bolümde
lahana bana yazmıyon dıye yapmstm kac gundur
çisil ne sitesi banad versenize
Arsi iyi sen sarkinin bitmesini beklemissin, ben dansa kalktigi an kalkar giderdim bu bir
ikincisi o parca suan calsa yine surat asardim ve laf sokardim =))))
onu gec birdaha o kizin onun 1m yakinina yaklasmasina izin vermezdim.....
arsicimmm nasıl yolmadın o kızı orda sen
çok ii dayanmışın canımmm
başlarda kafayı yedim ama sonra güvenmeyi öğrendim yerimseniben