Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım Allah iyiliğini versin rezil ettin beni tüm acemiliğimi döktün ortalara:KK70: süpersinn annemmm

kaydirigubbakcemile3

hayatim aynı durum nişanlılık durumunda bende vardı
ve aynen seninki gibi gidip gelmek zorundaydık .yakındı nihayetinde
bende bi arkadaşa söledim oda yavaşca ağzını aramış
şimdi gayet iyi mesafe çok fazla oldu bölesi daha güzel
kocamı kaybedemezdim ama napim :lepi:
sen ne yapmayı düşünüyon peki aklından ne geçiyo

valla hiç bilmiyorum naparım ama mümkün olduğunca ikisini yalnız bırakmıyorum :sinifsinif:

bende sordum 340 TL dediler şu an düşünme aşamasındayım çünkü 1 aylık ev kiramız

evettt pahalı taklitleri falan çıksada alsak sosyete pazarından falan :))))

mannak karı
bu arada herkes çok memnun olduğunu sölüo alıcam yaa gidersen sağa dönerken sola dönecem

ben 350'ye almışım o zaman canım

hayatım
canım senin durumunda olsam aynı tepkide olurdum
şöle bi düşündümde olurdum yani.
çünkü bende kıskancımdır.. ama biliyorumki eşine güvenin sonsuz ..hayati enişteden kaynaklanan bişey yok ama
bu zamanda kadınlar çok fena yaaa vallahi korkuyorum hemcinslerimden
dikkat çekmek için yapmakayacakları şey yok.
size bende bişey anlatayım mı :sinifsinif:
şimdi benim nişanımın olduğu zamanlardı..
benim bi arkadasım var düşününki 8 senelik bir arkadasım bu . evlerimiz çok yakın çok samimiydik çokda severdim ama güvendiğin dağlara kar yağıyor işte benim nişanım biraz acele ve bu süreçte o yakın arkadasım ile nişanlım birbirlerini tanımıyorlar.. nişanda tam olarak gördü arkadasım ve o gün
bi görseniz öyle bir samimiyet kuruyor ki içine düşecek nerdeyse sanki dersinki bu senelerdir tanıyor bu oğlanı.nişanlım bile şaşırmıştı yani. nişanım bitti
beni eve bıraktıklarında arkadasımda yanımda kaldı eve geldi benimle.
sonra günün analizini ediyoruz falan bana demesinmi hakanada sorarsın beni nasıl bulmuş beğenmişmiii akannehir..
nan sanane benim nişanlımın seni beğenmesinden dimi. o an öyle kötü oldum ki yani senelerdir tanıyamamısım yani bilirdim öyle zıpkın erkeklerle muhabbet kurmayı seven biri oldunu ama benim en yakınımsın yaa denecek şey mi. inanın o gün bugündür 1.5 sene olacak onu en son nişanımın olduğu gün gördüm ve irtibatımı kestim kesinlikle birdahada görüşmedim.
kadınlar çok fena yaaa iğreniyorum böylelerinden

zaten kadınlar fena
hayati'ye güveniyorum ama nihayetinde erkek nereye kadar
daha çok karşıdaki kadına güvenmiyorum

ay valla bende cok kıskancım fenayım ama en yakınmda n suphelenmem

büyük konuşma esma, çok safsın bebişim radarlarını açık tutcaksın daima

Sinay cnm benki düdüklü kullanmaktan acayip korkan insan evlendikten sonra düdüklü uzmanı oldum.(sakın başka yere çekmeyin gebertirirm)
ben sana tüm detaylarıyla anlatırım kuzumm

nereye çekcez ki buket sırnaşık şey

HAYATİM rüyamı anlatıyorum.

Şimdi seninle oturuyoruz evde, senin evmiş ilk önce, sonra diyorsun ki pufiş sen aşağıya bizim eve in bir bak bilgisayarıma ben yapamadım diyorsun...

Tamam diyorum böyle köşede duran bilgisayar var msn adresleri felan var bakıyorum ama kurcalamayım ben diyorum hayatime söyleyim de beraber bakalım diyorum sonra tam çıkacakken salonun önünden geçiyorum senin o renkli berjerlerini görüyorum içeri girmek istiyorum ama sonra vazgeçiyorum tam kapıdan çıkarken arkamdan banyoya giren bir adam görüyorum bıyıklı hafif kafasının üstü kel, ama böyle çarşafa dolanmış...

Sonra babasıdır felan herhalde diyorum yukarı çıkıyorum sana söylemiyorum bişey...
Yukarı çıkıyorum sen iki kadınla oturuyorsun rahle var ortada 2 de KURANI KERİM senin komşularınmış onlar ve sen her gün onlara KURAN öğretiyormuşsun.
Kadının biri kıvırcık saçlı böyle kabarık ama oval kafalar oluyor ya küt gibi oyle diğer kadını hatırlamıyorum.
İşte sen kadınlarla konuşuyorsun bende izliyorum sizi...

Öyle bu kadar işte....
Hayır olsun inşallah...

Bu arada bi yere kadar gidip gelcem kıskançlık olayına değincem.

hayır olsun canım inşallah
Duayı yapamadım ya acaba o mu çıktı mafoldumben

kızlar selam nasılsınız?

denizcim nasıl oldun?

merhaba kızlarrr

canım benim Şeniz
evet dediğim oldu hahahaa :lepi:
sıkıyorsa attın adamın ümüğünü sıkarım buyrunnnnnnnnn
geçti be kuzum geçti
146 diye geri sayarken şimdi ileri doğru 146yı geçeli çok oldu

evet canım günler artık hızlı geçiyor :sinifsinif:

kıskançlıkla ilgili dieceğim iki çift lafım var kısa ve öz konuşurum
bayramın 1. günü gittiğimiz bir yerde zilli bi karının poposuna bakarken yakaladım
eve geldim olay çıkardım o da açmasaydı bakmazdım dedi olay orda koptu o geceyi
yatak ucunda uyuyarak geçirdi tabi yatmadan 3 saat süren bir zılgıtıda yedi afiyetle

benim burada cevabım şu olurdu: o zaman bende açayım kıçımı bana da baksınlar :eek:klava:

ya bu kıskançlık konusundan ben de muzdaribim kızlar...

bazı kızları hiç anlamıyorum... insan arkadaşının gözü önünde onun erkek arkadaşının gözlerinin içine içine bakar mı yaaa

neyse açmıyım ağzımı

bakar canım bakar bakıyolarrrrrr:eek:klava:

Kızlar sevgililer gününde nişanlıma aldığım hediyeler. GS forması, şortu ve konçu:teytey:

Bu bi ton hediye, sepet yaptım-tatlicadiarzu-

Aşkım da bi tişort yaptırmış, üstüne resmimizi bastırmış ve seni seviyorum yazdırmış:nazar:

sonra bu tamtur yüzüğü almış:nazar:

kendi nostaljim :asigim:

Kızlar moralim çok bozuk....

malum bu gün misafirim gelecekti...

Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen
yine bir durum olursa haberleşiriz demiştin dedi. bende dedimki ama o acil bir durum için geçerlidir. yani sen kalkıp bana söz vermişken koroda kal diye değil diymi kızlar yanlış mı düşünüyorum...
ben kalkmışım tatlı falan yapmışım hazırlık yapmışım taaa cumartesi sözleşmişiz son gece efendim işim var.
sonra dediki bir şey itiraf edersem darılmazsın dimi...
yok dedim darılmam
eşim hiç tanımadığım birinin evine gitmeme sıcak bakmıyor.

evet dedim haklı olabilir. haklı bir gerekçedir. ama o zaman senin eşine danışıp bana evet demen gerekmez miydi dedim?
ama ben sana dışarda buluşalım dedim diyor.
bakın olay aynen şu şekilde gelişti.

dedimki 1 haftadır konuşuyoruz nette muhabbetleri bitirmeyelim artık görüşelim istersen aslı
vallahi iyi olur
o zaman bu hafta içinde bir gün görüşelim
tamam (hiç bir davet yada teklif olmayınca ben davet ediyorum)
o zaman salı gününe ne dersin. pazartesi benim temizlik günüm salı beklerim.
olur bana uyar çok sevinirm.
pastalar mamalarda yaparım sana. çay mı seversin kahve mi?
yok yaa hiç yorulma kuru su bile yeter. istersen dışarda buluşalım sana zahmet olmasın.
aşk olsun ne zahmeti ben bayılırım misafire seni ağırlamaktan zevk duyarım.duymıyım bir daha öyle şey...hem dışarda buluşma resmi olur evde görüşürsek daha sıcak bir ortam olur.
tamam o zaman salı görüşürüz...

aynen muhabbet böyle geçti. o bana deseydiki ilk buluşmayı illa dıarda yapalım yok mu dyecektim. çok üzüldüm ve kırıldım. telefonumu vermişim. güvensin diye resimler göndermişim. eşimin adını soyadını sormuş söylemişim güven oluşsun diye yinede böyle bir davranış. ağladım tabi aşkımda çok üzüldü. bir daha görüşme bununla dedi.
sırf kendi açısından düşünüyor empati yapmıyor kız.
bende ona bakarsan hiç tanımadığım birini evime, mabedime alıyorum en gizlime özelimee...
ben nerden bileyim hırlımısın hırsız mısın? bıçaklayacak mısın beni....
neymiş tmkinli olmak zorundaymış. o zaman ya en başından temkinl olacaksın. yada bir parça güveneceksin insanlara. en sıcak en samimi halimle yaklaştım ona...
işte böyle kızlar azcık uzun oldu kusura bakmayın. haksız mıyım siz söyleyin ne olur....

burcucum düştüğün duruma çok üzüldüm mafoldumben ama ben sana bu konuda pek sıcak yaklaşmamıştım hatırlarsan. ama tam olarak ne demiştim onu hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
ben imkanı yok hayati'ye sormadan adımını atamam, attırmam da.

benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı
sen beni kıskanıyormusun dedim çooook dedi
neyden peki dedim biçok şeyden dedi :)
böyle en çok neyden kıskandın dedim
bazen kuzenimle çok yakın oluyormuşum onu ihmal ediyormuşum o zaman çok kıskanıyormuş
peki sen beni kıskanıyormusun dedi
tabiki dedim
en çok neyden dedi
bazen birilerine isimleriyle hitap ederken sonuna "m" ekleyerek söylüyorsun hem kıskanıyorum hem uyuz oluyorum dedim o benimseme ekidir ve sen önceden sadece bana tuğbam derdin şimdi başkalarınada öle diyince kıskanıom dedim kaydirigubbakcemile3
peki evlendikten sonra ençok neyi kıskandın dedi
kaşıntın tuttu dedim
söyle ya neyden dedi
ve ona söyledim ne olduğunu

sizede anlatayım,
biz balayına gittik orada aktivitelerde dans kursu vardı
salsa baçata bi sürü figür gösteriyorlar böle 3 kız 2 erkek yanyana diziliyiz öndede animatör çocuk
yapıyoruz hareketleri fln
erkeklerden biri kocam biride orada tanıştığımız çiftin erkeği
kızlardan biri ben biri tanıştığımız çiftin kızı ve başka bi kız
bu başka kız bi şımarık bi şımarık sormayın
yapamıom edemiom şöle böle etrafa laf atıo
sonra ben yoruldum oturdum bu kız habire kocama laf atıo bizimkide cvp veri neyse bunda bişi yok
sonrasında ne zaman karşılaşsak kız benimkine selam veriyor yanında ben yokum gibi
aradan bikaç gün geçti beyaz parti vardı
böle heryer bembeyaz konuklar beyaz vs. kız ve kız arkadaşlarıda orada
biz tanıştığımız çiftle birlikteyiz yanımıza geldiler
konuşuyorlar ama sanki masada sadece kocam var ne o çift ne ben yokum öyle tavırlar konuşmalar
sonra böle yabancı hareketli bi parça çalıyordu sen git benim kocamla dans et
ben ama kuduruyorum kız geliyor masadan kendi kız arkadaşlarını alıyor çekiyor kendi yanlarına ben izliyorum ama kafamda tilkiler 4 dönüyor
sonra parça bitti bizimki geldi masaya
kalktım ayağa ben odaya gidiyorum size iyi dans etmeler dedim gittim oradan tabi oda peşime :umursamaz: yüz vermedim
benimkine göre masumca bişeydi ama bana göre ve eminim kıza göre öyle değildi
bunun üzerine benimki görünce görmezden gelmeye başladı
en son geleceğimiz gün barda oturuyoruz kız geldi oturdu
yine ben yokum gibi davranıyor benimkinin gözünün içine baka baka konuşuyor fln
bizimki diyor dönüyoruz bugün
keşke bikaç gün daha kalsaydın diyo
hoşik sanki o yalnız kalıyor ben varım :eek:klava:

uzun oldu kusura bakmayın :1ninca:
kaç zamandır girmiyorum ya acığı kapadım bu mesajla herhalde :roflol::roflol:

ayyy imkanı yok senin verdiğin tepkiyi veremezdim arsi. zaten dansa kalkamazdı o ayrı mevzuda. hadi yedi diyelim kalktı, hiç kimseyi gözüm görmez gider piste benimkinin ağzına iki tane çakar odaya dönerdim.
ama bu kadar sakin olman güzel tabii.
ben olamam
biz de balayında bi kıskançlık mevzusundan tartışmıştık.
ama ben balayına gitmeden önce uyardım.
bak bodrum'a gidiyoruz orada gözün sağa sola kayarsa balayı falan dinlemem burnundan getiririm diye uyarmıştım.
nese bi türk animatör kız vardı. havuzbaşında oyunlara çağrırlar ya dolanıyo öyle. mini bi kot şort var. bana arkasından baktı gibi geldi, bakmadım diyo, baktın diom, bakmadım. nese ben çıngar çıkardım. bu dedi ben odayı gidiyorum, iyi sen git önden ben kızı yollarım odaya dedim. ondan önce kalktım tesisin teee öbür ucuna kadar gittim sinirden :eek:klava:

azra kız bu çok güzelmişşş

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınızdan ötürü :sinifsinif:
arsim haklısın ilk defa böyle bir mesaj yazıyorum. şaşırmakta haklısın.
cevaplarım biraz gecikti fduygulandım ağladım birazcıkta mafoldumben

yine söylüyorum eşi izin vermemiş olabilir haklı bir sebeptır.
ama ben böyle bir durumda izin almak değil ama aşkıma danışmadan zaten gitmezdim. insan fikrini alır eşinin.
rsiccim burda asortik diye bir arkadaşımız vardı ben onla msnde görüşüyorum çok cici biri. o dedi bana en samimi arkadaşlarımdan biride senin gibi askerle evlenip marmarise gelin geldi diye. o şekilde tanıştık. msnde konuştuk falan işte sonra bu olay oldu.
birde görseniz öyle sevinçliydimki aşkıma diyorum kşam yemeğinde senden bağımsız ilk arkadaşımı buldum devamıda gelecek falan. sonra böyle olunca oturup ağlafım tabi aşkımın gözünde çok zavaallı gözüktüm kesin. mafoldumben baa diyorki hyır diyor şimdi o istese ben izin vermiyorum bu kızla görüşmene. çok sinirlendi. benim sevgilime arkadaş mı yok falan dedi. böyle işte kızlar ya. resmen ekildim işte...

:teselli:

yahu ben bu kıskançlık durumunda aşmış durumdayım demek kii:))))))
alıştım yada:)))))
ilk zamanlar sokakta yürüyoruz elele hemde. kızlar serhata laf atıyorkaydirigubbakcemile3
evet evet bildiğiniz laf atmak. taş gibiymiş maşallah. yanında ki sümüklüyede bak falan kaydirigubbakcemile3 çok garipsiyordum. o zaman yakışıklı adamla birlikte olmanın zorluklarını anladım. yürürken omuz atana bile rastladım. hatta ve hatta pizzacıda pizza yerken peçetenin içinde teelfon numarasını yazıp servis yaparken serhatın önüne koyan bile gördüm... a.s tabi o gayet alışmış ve böyle durumlardan sıkılmış bir şekilde direk bana gösteriyordu. başlarda kafayı yedim ama sonra güvenmeyi öğrendim yerimseniben
şimdi ben bakıyorum yalan yok yakışıklı gördümmüde güzel kız gördümmüde bakıyorum...
ve kocama gösteriyorum yahuu iyi parçaymış falan diyorum. yorum yapıyoruz birlikte. yok yaa bacak boyu kısa diyor falan :roflol: indiriyorum kafasına bir şaplak gülüp geçiyoruz:roflol:

oofff biz de yolda giderken, metroda falan illa bi yerde öküz gibi gözünü dikip bakan bi karı çıkıyo. kesin diolardır cillop gibi oğlanın yanında ki tipe bak. Allah çirkin şansı versin diye. ama napıyım gerzolar o benimmmmmmmm

öyle baktıkları zaman ben de gözlerimi ona dikiyorum. yada hemen dönüp kocam bakıyorum. o da hemen öyle bakınca alnımdan öper hemen karıcım der. ay kocacımmmm ayyy canımmm bakın bakın derim sesli bi şekilde döt olurlar :lepi:

sizleri çok özlemişim kızlar

bende seni çok özledim inan....

ayyy burcuuuu
hıcte bılım ben oyle dusunmuyorum
bıkerem serhatın yanına en cok yakısacak kız sendın ve oldu aaaa delırtmeyın benı

oyy canım teşekkürlerrrr

ben ılk mıafırme bunu yapmsıtım kaynanamlar ne ceseret lan c.tesi iş cıkısı bide
ama iyi olmustu
uc_renkli_borek.jpg

valalhi bende bunu çok beğedndim görünce en yakın zamanda da denemeyi planlıyorum. çok şık duruyor.... a.s beni ekmeyen bir misafirime yaparım inşallah :roflol:

Son düzenleme:
nolmuş darta arsiii

güzel :)

Geçen istanbula gitti iş için dedimm aradınmı görüştünüz mü akrabanlaa yok dedii senle gitmediğim sürece bi daha görüşmem dedii bende afferinnn dedimm vereliniortak yoksa biliyoo neler yapacağımıı kaydirigubbakcemile3

süpersin :roflol::roflol::roflol:
kızda ne biçim şeymiş bide sevgilisi var
azmış bu kızlar ya yasakkelime

snay neden midan bulanıyor yoksaaaa :1ninca:

Yaa sevgililer sepeti çok güzelmiş hayatım hele tamtur ayrı bir güzel:)Nisan yağmuru doğum günün kutlu olsun canım

Kıskançlık konusunda genelde eşim kıskanır beni.Bana bakarlar kudurur birde benim çok kötu bır alışkanlığım vardı takı takamıyorum çok fazlaalerjı oluyorrahatsızoluyorum alyans felan takmazdım baştan da demiştim çok kızardı eşim sonr aalışmaya başladım şimdi işe giderken bazen takıyom bazen unutuyom kocişim kaç kere alyans aldı belkı begenmıyor dıye ama ne edıyım takamıyorum rahatsız oluyorum ama artık dikkat etmeye çalışıyorum:)

güzel :)
süpersin :roflol::roflol::roflol:
kızda ne biçim şeymiş bide sevgilisi var
azmış bu kızlar ya yasakkelime

Evet yaa maksat heralde bizleri kıskandırmaakk ama yemem benn :umursamaz:
snay neden midan bulanıyor yoksaaaa :1ninca:

etek kısmı güzelmiş dimii
bence normal bi abiye elbisesi gibi gelinlik bu kadarda sade olmamalı bencee :sinifsinif:
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
6a00d83451e9a369e2010536f58f13970b-800wi

Esmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdann :KK70: Bide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5

kıskanclık konsundaq bende cok fenayımmm oda kıskanc karsılıklıı
ama yakınım bıle demem benım basıma geldı hıc ummadıgım ınsan tarafından artık kımseye gvenım yokk bu konudaaa valla

buymuş hayr olsun inşAllah..

kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağan kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder.

Rüyada memeleri süt dolu inekler görmek, bereketin ve mutluluğun işaretidir.

Hayırlı kısmet, iyi niyetli, yardım seven kadın akrabadır. ıneği sağmak, kadın akraba veya dosttan kısmet almaktır. Çok sütlü inek, zengin akraba anlamına gelir.

Memeleri süt dolu inek, bereketin ve bolluğun ifadesidir.

bak bodrum'a gidiyoruz orada gözün sağa sola kayarsa balayı falan dinlemem burnundan getiririm diye uyarmıştım.

ben hiç böyle uyarı yapmadım
çünkü inan şimdiye kadar birine baktığını sayılı görmüşümdür
ama onun baktığı öyle bişeydirki yuh diyip ben bile bakmışımdır :roflol:

valalhi bende bunu çok beğedndim görünce en yakın zamanda da denemeyi planlıyorum. çok şık duruyor.... a.s beni ekmeyen bir misafirime yaparım inşallah :roflol:

bana yap bana

etek kısmı güzelmiş dimii

çok sade

kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
6a00d83451e9a369e2010536f58f13970b-800wi

bizim burada bi tükanda satyılıyor
o tarafa gidersem alıp yollarım

ayy aime linke baktım çok teşekkür ederim

ayrıcana sayende şunu gördüm yine
dsc03069resize.jpg

çatlıyorummmmmm :a015:

buymuş hayr olsun inşAllah..

kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağan kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder.

Rüyada memeleri süt dolu inekler görmek, bereketin ve mutluluğun işaretidir.

Hayırlı kısmet, iyi niyetli, yardım seven kadın akrabadır. İneği sağmak, kadın akraba veya dosttan kısmet almaktır. Çok sütlü inek, zengin akraba anlamına gelir.

Aaa bak benim dediğim gibii :lepi:

ayrıcana sayende şunu gördüm yine
çatlıyorummmmmm :a015:

ayy arsimam beğendiysen pazara gittiğimde bulursam sana alıp yollim canım çok ucuza almıştı ablişim bunuu :kedi:

X