Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arsima senın düğün ve dans şarkıların neydi :)
bukett sen evinin resimlerini paylaşmıcakmısın bizle canım :kedi:
WIŞŞŞŞ
canım ipek şantuk çok güzel duruyor gerçekten benimkid öledeopuyorumnanaktan
o nası bişeki
ne zaman teslim alıyorsun buket
Kızlar herkese merhabalar...zemuszemus
Ciciannemin aldığı nevresim ve pike takımı sizlerle paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan
bktbb cim vay vay ipek haa süper olur kızım yaa yakışır sanada eminim süper bişi olucakçok merak ettim yahu
aldo çok güzeller güle güle kullanırsın inş..yalnız merak ediyorum siyah takımın rengi solmazmı ya çok istiyorum aslında ama korkuyorum..
Kızlar herkese merhabalar...zemuszemus
Ciciannemin aldığı nevresim ve pike takımı sizlerle paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan
çok güzel canım güle güle kullan
Tşekkür ederim canım....opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrr
aldocum güle güle kullan canım çok güzellera.s.
arsima hoşgeldin..layn bizi sallamıonmu bilmemde bizde görmek istioz albümünü:umursamaz:
teşekkürler tatlım.... opuyorumnanaktan
arsima senın düğün ve dans şarkıların neydi :)
bende merak ediom inşallah hoş bişey olur![]()
arsiiiii gürdüm şimdi tatlım çok güzel olmuşsun cnm benim hatta evine bakarken çok mutlu oldum aynı masa sandalyeler aynı komidinopuyorumnanaktan çok çok mutlu olun yeni yuvanızda
hani gelinliğin ana kumaşı saten gibi kaygan bişey oluo ya o daha farklı kaygan değil
teslim almıcam kuaför hemen yanında zaten orda giyinicem eve götürmicem o sebepten.bu perşembe son prova var...
arsima hoşgeldin..layn bizi sallamıonmu bilmemde bizde görmek istioz albümünü:umursamaz:
Doğru hatırlıyorsun. Dün evlendik Cumartesi düğün var.oktar senın nıkah oldu mu dün
ben mı yanlış hatırlıyorum
Arsima hoşgeldin. Evin çok güzel olmuş. Gelinlik çoook yakışmış çoook güzel olmuşsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim.
çok teşekkr ederim dimples :)
hadi hayrlısı şeker inşallah beklediğindende güzel olur
teklif attım anam :)
CNM AMANIN DIKKATTTabbow :1shok: işçimızın bırını kene ısırmış pıknıkte hasekıye sevk ettıler adam sbh bana gosterdı bu ne kene mı acep dıe bende bılmem ama okadr kucuk deıldr herhalde dedım gıt sağlık ocağına dedım gıttı hasekıye sevk etmışler
adam bana yenı dedı kusma bas ağrısı var dıe :1shok:
ellerımı bın kere yıkadım kolonya doktumm sbh adamın koluna baktım ya cok korktummm bee
günaydınnnlarrr güzel günler zemuszemus
günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın kısçeler
GUNAYDIN KIZLARRGÜnaydınnn
böcük oraya gelmiimmm heeee ben halen tazeyim bikerem 3 ay olduu dahaopuyorumnanaktan
EVET ESKİDİKMİ ŞİMDİ BİZZ:gitme: BU KKDA DA HEMEN ESKIYON3 ayda bayatlarmı nan insanklava:
DUYMUSTUM HANGISI BILMIYORUM AMAgelinlikçim gelinliğin kumaşını değiştirmiş.ipek şantuk kullanmış
HOSGELDINZI YENI GELENLERmerhaba kızlar ben siteye yeni üye oldum ama bu bölümü uzun zamandır takip ediyorum aldığınız güzel çeyizleri güzel yuvalarınızda mutlu bir şekilde kullanın inşallah