elisa 3 aya düşünce gerisi hızla akııo haberin olsun
Buket ya banada tam tersi gibi geliyor, hiç geçmiyor sankim :1no2:
Günaydınlar bu arada a.s.
haziran ayıda çıkıyor kızlar yarın 1 temmuz ve yarın benim mobilyalarım geliyor abowww nassı heyecenlandım inşlh bir sorun olmaz:Saruboceq:
kızlar siz alıyorsunuz yavaş yavaş ben daha almadım hiç bişey hep nişanlanmayı bekledim şimdi anladım ki yanlış düşünmüşüm en azından ufak tefek şeyler alsaydımbizde bu ay başlıcaz artık çeyiz için bişeyler almaya geçen ay da almıştık gerçi ufak tefek bişeyler ama kaldırdım resimlerini paylaşamıyorum
esmacım kendi evimi yerleştirmeye diyorum annemin evinde çeyiz falan sermicez yok öle bişi
Günaydın Şekerim
Senin hazırlıkların nasıl gidio peki
ne var ne yok
parparım gozun aydın dıyem sımdıden
yazı ıcın cok tskler
parpalm ben sandımkı ceyız sercen
gelın evıne serceksen kaynanın ne ısı var
bizimkinde yoktu kız tarafı gider
erkekte yemek işlerını organıze ederr
ayrıca esya bekleme olayı super gercekten ama cıkan aksılıkler ınsanın canını sıkıyor
heycanla beklerken 1 hafta ılerı atıyola felan cok gıcık
sonbahar cnm bende 1sene nişanlı kadlm bitek ymek takımm kalhvaltı takımım vardı
hepsini 1 senede aldm
oveg
bence kullanma ya benm denk geldı doktordan ılac aldm ama kullanmadım nasıl olcak agrım olcakmı bılemedım ıcın
Vallahi canım daha bişi yok desem yeri :lepi:
Nişanlım biraz ağırdan alıyordu ben telaş yapıyordum ama çocuk çok yoğun, işi tam bu sezonluk, ama tabi ben bunu idrak edemedim uzun süre :roflol:
Şimdi yavaş yavaş ev bakınmaya başladık dün bir eve baktık mesela ama çocuk odası yok o yüzden istemedim sürekli ev taşımak istemiyorum uzun süre kalmak istiyorum Allahım nasip ederse :Saruboceq:
Eşyalar için de zaten sizinkiler gibi fazla alternatifimiz yoklmaz: Bir yerden beğendik, çokda bakmak istemiyorum kafam karışıyor çünkü.. Onları da alıcaz ama ne zaman bilmem CADIARZU
Diğer ufak tefek de eksikliklerim var ama bıraktım açıkcası çünkü paramız yok ne yapayım evlendikten sonra da alırım çokda kasmak istemiyorum kendimi yeterince sıkıntılı evreler geçirdik çünkü mafoldumben
Çok konustum dimi, tamam tamam sustum :1shok:
günaydınnn
kaldııı 3 :)
Günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?