dün olivium daki linense gittim, 3al 2öde kampanyası için gittim ama aradığım şeyler yoktu, ben de akşam taç ın sitesinden alışveriş yaptım, 3 aldım 2 ödedim :))
buna bayılıyorum yaaa
artık nevresim almamam gerek-tatlicadiarzu-
kaynak : taç
KISÇELER naparsınız bakalım.
hiç aktif olamıyorum kıslar .ama takipteyim.
öpüyrum hepiniiz....
merhaba kısçeler
düğün resimlerim özel albümümde
bilginizeee :)
ve ben cuma nişanlandım biliyorsunuz
bilmiyorsanız da öğrendiniz
henüz fotom yok
böcük koycam foto geldiği gibi
umarım iyisinizdir
oturma oda / salon
[/URL][/IMG]
büyük cikmasa bir kac foto daha var onlarida eklerim
m.sevdam inş. gönlüne göre olsun herşeyin, heyecanın burdan bile belli
amin canım çok teşekkür ederim. evet içim kıpır kıpır öyle heyecanlıyım ki anlatamam.bu son karşılamam onu. bundan sonra ki karşılama kınaya olacak inşallah. çok özledim onu mafoldumben inşallah sağ salim gelir şimdilik tek dileğim o.gece 2-3 arası anca gelecek :1no2:
evet canım biliyorum :)) sağolasın:1hug:güle güle kullan canım.tam şimdi kırmızı kayma yapar yazacaktım ki sen biliyorsun zaten.....
gözün aydııııınnn:1hug:ayyyy kızlar içim içime sığmıyor. bitanem şimdi yola çıktı.buraya geliyor yanımaaa Şeniz öyle çok özledim ki onu.kokusunu doya doya içime çekmek için sabırsızlanıyorum. tek başına arabayla geliyor.inşallah sağ salim gelir :Saruboceq: yarın akşam amcamlar davet ettiler nişanlımla tanışmak için yemeğe onlara gideceğiz inşallah.hemde bana veda yemeği olacak :sinifsinif: perşembe günü de inşallah çeyizimi alıp götüreceğiz :gitme:
canım Pashminam teşekkür ederim :)gasooo
ne güzelmiş nevresimlerin canımm, aiçim açıldı neşem geldi cıvıl cıvıl hepsi
sağol canımcım a.s.Hepsi birbirinden süpeeerr. Çok güzeller, güle güle kullan Şeniz
oturma odam icin aldigim avizemiz kizlar hafta sonu bunuda hallettim hali isi de tamam
Evett bencedee kaydirigubbakcemile5
Bukett kız ben 12 temmuz diyince hep benle buket evleniyoruzz o gün diyorumm..
Geçenlerde babam sordu bukettemi evleniyormuş hadi yaa dedii..bizim niye haberimiz yok dedi..
Bu arada amcamızın kızının adıda buket o bekar kaydirigubbakcemile3
Bende yok arkdaşım bukett dedimm aaa ne güzel ikinizde aynı anda heyecanları yaşıcaksınız hayırlısı olsun onun içinde dedi :kedi: kaydirigubbakcemile3
zulamı patlattım bikaç bişi daha ekliim dedim
beğenirsiniz umarım
ayyyy kızlar içim içime sığmıyor. bitanem şimdi yola çıktı.buraya geliyor yanımaaa Şeniz öyle çok özledim ki onu.kokusunu doya doya içime çekmek için sabırsızlanıyorum. tek başına arabayla geliyor.inşallah sağ salim gelir :Saruboceq: yarın akşam amcamlar davet ettiler nişanlımla tanışmak için yemeğe onlara gideceğiz inşallah.hemde bana veda yemeği olacak :sinifsinif: perşembe günü de inşallah çeyizimi alıp götüreceğiz :gitme:
hadi bakalım kavuşcaksınız inş.
bu akşam herkesde bi telaş var sanırm benimde kardeşim gelicek kıbrıstan
oyy arsimam gidiyomusun hemen mafoldumben
Ne yemek yapıcann koçişinee cokacimcoook
arsima canım benim umarım çok güzel bi gelin olmuşsundur baya sıkıntı çektin ama eminimki değdi allah mutluluğunu daim etsin
canım herşeyin güzel geçmesi dileğiyle ben okuyunca heycanlanıyorum bana ne oluyorsa :)
acaba bende görücekmiyim bu günleriii
hadi bakalım kavuşcaksınız inş.
bu akşam herkesde bi telaş var sanırm benimde kardeşim gelicek kıbrıstan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?