• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tesekkur ederim betacim hafta sonu aldiklarimi profilime ekliyorum burayi kalabaliklastirmamam adına

Tesekkur ederim betacim hafta sonu aldiklarimi profilime ekliyorum burayi kalabaliklastirmamam adına

Olurmu öyle şey azraa hepimiz ekliyoruzz ve ben çok seviniyorum yeni şeyler eklenince opuyorumnanaktan kalabalıklaştırmakta ne demek :sinifsinif:

bunebu hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
arsima canım benim umarım çok güzel bi gelin olmuşsundur baya sıkıntı çektin ama eminimki değdi allah mutluluğunu daim etsin
fmk canım bornozların harika
azra canım çok güzel avizen iyi günlerde kullan.

zulamı patlattım bikaç bişi daha ekliim dedim

nihalem

küçük silikon kek kalıplarım

mutfak gereçlerim

normal kesme tahtası ve ekmek kesme tahtası

sosluklarım limonluğum şekerliğim ve lazım olur diye aldığım minik tabaklar

beğenirsiniz umarım

parpalm; canım çeyiz sermeye gelmez bizde sadece bakmaya gelir. ama benim kayınvaldem kesin sermeyede gelir.:)

Son düzenleme:
buda hali ve bornozlar.. kizlar bunlari sayenizde gördüm aldim bu sitede merak saldim model begendim not aldim ve türkiyeye gidince aldim... inanirmisiniz almanyada türk ceyizcide baktim halilari aldimiz yerde hamam havulusun tanesi 20 euro yani 40 tl tam kasik anlicaniziz kafamçokkarıştı türkiyede cesit cesit fiyatlari yine yüksek ama enazindan bir havlu icin 40 tl istemiyorlar

halim009.th.jpg
[/URL][/IMG]

halim010.th.jpg
[/URL][/IMG]

canım halıların perdelerin bornoz takımın çok güzel iyi günlerde kullan

kızlar siz alıyorsunuz yavaş yavaş ben daha almadım hiç bişey hep nişanlanmayı bekledim şimdi anladım ki yanlış düşünmüşüm en azından ufak tefek şeyler alsaydım :( bizde bu ay başlıcaz artık çeyiz için bişeyler almaya geçen ay da almıştık gerçi ufak tefek bişeyler ama kaldırdım resimlerini paylaşamıyorum:(

selam kızlar

arsimanın resimlerini kaçırdım çok üzgünüm
çok merak ediyordum ya:(
eminim çok güzel olmuştur avatardan belli zaten

böcük
hayırlı olsun bir aksilik olmadan atlatmışsınız sözü.
allah tamamına erdirsin cnm.

fmk
bornozun çok güzel güle güle kullan cnm

azra avizene bayıldım çok hoş:)

kızlar ya düğün günü regl olacak arkadaşlar vardır bir ay öncesinden geciktirici kullanacaklardı.Burcu vardı ama bakşa kim vardı hatırlamıyorum.Şimdi benim reglime 7 gün var başıyıcam kullanmaya kullanan olduysa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Bu arada perdelerim ve koltuk takımım gelmiş evime nişanlımla annesi yerleştirmiş.Beyaz eşya ve kalanlar haftasonu geliyor.Perdeler nasıl oldu çok merak ediyorum ya bunları uzakta yaşamak çok kötü:(
10 güne çeyizimi görürüp gidicem görücem ama sabırsızlanıyorum şimdiden

dün olivium daki linense gittim, 3al 2öde kampanyası için gittim ama aradığım şeyler yoktu, ben de akşam taç ın sitesinden alışveriş yaptım, 3 aldım 2 ödedim :))
buna bayılıyorum yaaa
1111mzj.jpg

bu mürdümü de seviyordum zaten
11111emf.jpg

bu da kırmızı saten, biliyorum çok kayıyor, biliyorum üstünde duramayız:kedi: ama takmıştım bi kere almazsam içimde kalacaktı, o yüzden aldım..
11112n.jpg

artık nevresim almamam gerek-tatlicadiarzu-

kaynak : taç

güle güle kullan canım.tam şimdi kırmızı kayma yapar yazacaktım ki sen biliyorsun zaten.....

Back