Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarr valla bulasıklar duruyo sıze yazım dedım
babam cok sevdı aılesını ve onu carsamba söz var tam bellı olmamakla bırlıkte engec carsamba cok mutlyujmmmmmmmmmm

allah razı olsun bana destek verdınız ıcın hayatımda olduğunuz ıcın cok şanslıyım:sinifsinif: sızlerı cok sevyommm
saolun kızlar
cıkolatam daha acılmadı carsamba bıdaha gelcekler ozmn sözde acılcakk cıcek ve cıkolata gene alıncak

ortıcım cok begendım cıcegınnı ...cıkolatanı
sımdı cıkıyom yarın ıyıce detayları alırız senden...
hayırlı olsun canım...ıyı gectıgıne sevındım

böcük,abba,arsima tşkler kızlar. kendime ve sevdiğime güveniyorum zorda olsa aşacağım bu zamanları aşmalıyım inşallah...
böcüğüm hadi gözün aydın rabbim utandırmasın inşallah. inşallah en kısa zamanda düğün haberlerini de alırız

kızlarr valla bulasıklar duruyo sıze yazım dedım
babam cok sevdı aılesını ve onu carsamba söz var tam bellı olmamakla bırlıkte engec carsamba cok mutlyujmmmmmmmmmm

çooook tebrik ederim kuşuumm, Rabbim tamamına erdirsin inşş.:Saruboceq: çok mutlu oldum inan, sırf seni merak ettiğimden girip girip bakıyorum yoksa uykum var :)

ayyy ısterdımkı daha cok foto koyayım ama bu bı cesıt tanısma ve ısteme oldu carsamba gunu ısteme ve söz olcak tekrardan bı kerede kız verılmez cunku
cok kalabalık geldıler cok seker cok ı ınsanlardı cok sıcak kanlı benıde cok beğenmışler
beğenılmıycek gıbı deılım
kahveye bıber atcaktım ama telastan unuttum artık carsmba gunu

çooook tebrik ederim kuşuumm, Rabbim tamamına erdirsin inşş.:Saruboceq: çok mutlu oldum inan, sırf seni merak ettiğimden girip girip bakıyorum yoksa uykum var :)

uyy kesılıyım sana daakaydirigubbakcemile3
saol canım hepınız saolun
bende yemedım ıcmedım s...madım geldım resım ekledımm ayrıntıları sbh anlatırım ayy carsamba gunu hemen gelsınnnn :kedi:

neyse böcüğün de güzel haberlerini aldığıma göre gidip yatabilirim artıkın :))
iyi geceler cümleten, ayrıntıları yarın okurum artık kuzucum, öpüyorum çokŞeniz

ay böcükkk kıyamam sana ya çok mutlu ol canım arkadşaım.
senin adına çok sevindim valla

Allah utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah.... Güzel geçtiğine çok sevindim canım....

Yarın daha detaylı anlatırsın bize...

ısteyen herkese Allah nasip etsin bu güzellikleri...

oooooooh be böcügü de basimizdan def ettik sayilir )

babam öyle demisti bana seni de bi def edeyim basimdan düsüncek bir seyim kalmaz diye..

nisandan sonra görecektiniz babami hasta yatiyordu tansiyounu cikmisti sekeri oynadi soguk soguk terliyordu baba olmakta kolay degil.. allah yardimcilari olsun

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: böcük ellerin oluyor sositososito hadi gözün aydin ilk görüsme iyi gecti

Böcük canım, çok sevindim sorunsuz şekilde geçmesine. Allah tamamına erdirsin, çok mutlu olun inş. Canımda gece vakti çikolata istedi yaa cokacimcoook

Yarın inş. arsima ve burcişim de gelmiş olacak. Özledim ikisini de yaaa Şeniz Haaa bir de hemşom da gelmiştir bursadan herhalde. Yarın aramıza katılabilir. Ama zaten onunki kısa bi ayrılıktı kaydirigubbakcemile3

Bak baaak burda neler olmuş neleeer
Böcükcüm hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin
Uzun zamandır bu çeyiz başlığına bakmıyordum (E bende bu konuda tık olmayınca )
Tesadüfen bi kaç sayfa geriye gdip ne var ne yok bakayım deyince çiçek ve çikolatanı gördüm
Ama ltfn şimdiden ayak sürümeye başla Acil ihtiayç var zira opuyorumnanaktan

kızlar günaydın iyi haftalar ellerim tutmuyor resmen hafta sonu full temizlikle geçti zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…