Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat havlularin cok güzel güle güle kulan..

sinay evlendi... tebrik ediyorum hersey gönlünüzce olsun

arsima sabirla bekliyorum avatarinda bile assolist gibi gelin oldugun belli oluyor

insan ister istemez duygulanıyor dimi ( haklısın canım evde kalsan dert kalmasan dert.. ama insallah bu zamanlarıda anlatacaksın..
gorumcemle konusuyorum ben dıyor.. bende ilk zamanlar sen gibiysim sonra öyle bi an gelıyorkı kendı evimi özluyorum kendi annemde hiç kalasım gelmıyor .. anneme geldıgım zaman aklım evımde kalıyor demıstı..
bende demıstımkı bakalım bunu zaman gosterecek ( 1ay once evlılıkten çok korkuyordum ve dugun gununu daha ileriye atmak için çabalıyordumda, eşim (nikahlıyız) ve gorumcemde benı ıkna etmek için cabalıyordu ) neysekı suan öyle bi korkum kalmadı...
korkumda sankı evlenıncemutlu olamıcakmısm , mutlu edemıcekmısım gibi hiisetmemdi yani.. kafamçokkarıştı kafam çok karısıktı..
neysekı Rabbime sukurler olsun hersey yoluna girdi.. korkmuyorum artık :lepi:

böcük nezaman geliyorlar... bu karadenizlilerin huyumudur cok kalabalik gelmek.. ben hic sevmiyorum ama bana da öyle kalabalik gelmisleri

anlatmam mı anlatcam bakalım nolcak
bıraz oncede cıkolatasını yedık bıze ılk geldığı gun getrdığını daha fazla dayanamadık kurabıye yaptık cıkolataları erıtıp sos yaptık yanı elıylegetrdı karnıyla goturcek gene kendıde yıycek

böcük nezaman geliyorlar... bu karadenizlilerin huyumudur cok kalabalik gelmek.. ben hic sevmiyorum ama bana da öyle kalabalik gelmisleri

ben 7 kısı bılıordumm en son arada cok kalabalığız ona göre dedı:1shok: yemek falanda yaptık
ayy bıde anlatmadı tam ama gomleğım parcalandı dedı nnoldu dedım senı şabanın fılmındekı şaban gıbı bırınıe mı benzetp parcaladılarkaydirigubbakcemile3

sorma yaa bısy unutcam dıe korkuym
yengem bağırıoo sehpaları sıl dıe hc kalkasım yok uykum var ama sacım bozulur off zor bu işler yaa

zor ama sonra hatirlarken hosuna gidecek böcük simdiki haline güleceksin

ben göremedim yine bişey sanırım

bişe eklemedim üzülme :)

bu haberi dün akşam aldım yaa ben boşuna uğraşmadım o kadar yazdırmak için:)))
napıonuz bakim ne edionuz öff çok canım sıkıldı otur otur film izlicem biraz

he valla o kadar uğraş boşa çıkmadı şükür

Ben de can sıkıntısından size kenarları dikilen havlularımı ekliyim :)

emeklerinize sağlıkkkk
çok güzeller

Sinayın nikahı da bugündü.Yanlış hatırlamıyorsam 6 daydı. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım. Bundan sonra hep güzel günleriniz olsun. Mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

Allahım hayırlı uğurlu etsin
ona çoooooook güç versinki eşine hep destek olsun

ahh ahhh onlar nekiiii
asıl olay düğün yada nikahtan sonra ayrılmak
ben hep ben ağlamam ne olacakki buradayım nasılsa ankaraya gitsem tamam ama buradayım ağlamam derdim
anam dğünden sonra babamla sarıldık öptüm nası ağlıozz
annemde aynı şekilde ablamda
bizi arbaya kadar götürdüler annem bişe demek için çağırdı sonra bida sarıldım anneme ablama
ama çok zordu arabaya bindim o kadar eğlenen o kadar mutlu olan ben değildim sanki nasıl kötüyüm
sağolsun eşim sürekli destek olduopuyorumnanaktan

arsima sabirla bekliyorum avatarinda bile assolist gibi gelin oldugun belli oluyor

:kedi::kedi::kedi:

sinay ve arsima ya mutluluklar diliyorum hayırlı olsun a.s.

teşekkür ederim

Arsiii , diğer resimler gibi avatar da yıkılıyo hani

Sinay ve Gülay, artık evlileerr :)))

Böcüğüm, bekliyoruuzz :teytey:

arsıma cok guzel gorunuyorsun cnm yaaaa maşallah benımm baya bı var ondan silinmemeiş iştee biliyodummm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…