Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım zaman su gibi akıp geçiyor. şimdi sen 2 aylara düşmüşsün. ne güzel. Rabbim hayırlı şekilde seni de başa kadar götürsün inşallah.
canım soğukluk giriyormu girmiyor mu bilmiyorum ama ben çok zorlanıyorum. bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmiyordum.dualar ediyorum gittiğim yerde çok mutlu oluyum da anneciğimin yüreği rahat etsin diye. baba evinde kalmakta zor evlenip gitmekte. hayatın neresi kolay ki :çok üzgünüm:
ay hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:waat bacı bugun 9 da gelcekler ınşş kısmetıme yağmurda yğdı
böcük nezaman geliyorlar... bu karadenizlilerin huyumudur cok kalabalik gelmek.. ben hic sevmiyorum ama bana da öyle kalabalik gelmisleri
ben göremedim yine bişey sanırım![]()
bu haberi dün akşam aldım yaa ben boşuna uğraşmadım o kadar yazdırmak için:)))
napıonuz bakim ne edionuz öff çok canım sıkıldı otur otur film izlicem biraz
Ben de can sıkıntısından size kenarları dikilen havlularımı ekliyim :)
Sinayın nikahı da bugündü.Yanlış hatırlamıyorsam 6 daydı. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım. Bundan sonra hep güzel günleriniz olsun. Mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan
sulfatcım güle güle kullan havlularını canım. hayırlı olsunlar...
kızlar az önce kıyafetlerimi topladım.dolabım bomboş kaldı :sinifsinif: içim çok kötü. tek evin tek kızıyım.ben gidince annem yapayalnız kalacak.çok kötüyüm arkadaşlar ya.ağlamamak için direndim ama olmadı pes ettim ben :1no2:
arsima sabirla bekliyorum avatarinda bile assolist gibi gelin oldugun belli oluyor
sinay ve arsima ya mutluluklar diliyorumhayırlı olsun a.s.
bişe eklemedim üzülme :)
: