• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mor olanların rengi çok garip çıkmış :bbo: Siz onu mor olarak hayal edin :roflol:

pazar dıe kımse yokk :1ninca:
ben varım tekk
kuaforden geldım abboww ağda yaptrdım heryeırme:jeyyar: ama varya öldum yaa cok acıdı ama o an 5 dk acı falan kalmadı
kaymak gıbım oldum
saatler kaldı gelmelerıe cok kalabalık gelceklermış
bıde ayakkabı aldım leopar desen 20 tl uzerınde taslar var ve sıyah buyuk bı elmas benzerı seylerle suslu sıyah elbısem ıcn aldımm
cok şaşkınım babam uzgun hıc konusmuo aksamda berı dedıklerı yetıyo cnm babam cok destek oldu
allah razı olsun

Ayyy ben de çok korkuyorum böcük özel bölgeye ağdadan :delphin: Her tarafımı yaparım ama ordan tırsıyorum. Senden cesaret alayım ben de kaydirigubbakcemile3 Ohhh kuş gibi hafiflemişsindir. Ayakkabını da güle güle kullan, ayaklarını hiç acıtmasınlar opuyorumnanaktan

evt cnm gelıyorlar :sinifsinif: ayy bı tuhafım hee
işimde cok kk da ne arıyom hala ben yaa:mymeka:
bısıler hazrlancak kuafore gtcem daha
ayy dun ladybırd ıle görustum benım burdakı komşum vardıya gelınlıkcı ondan nışanlık var demıstım dun aradımm fatıhte bakmışlar 800 falan demısler benım komsumda 500 tl satın alcaklarmış ptesı kaynanasıda bakcakmış
dıo bayıldım gıydım cok harıka dedım senalmasaydın o nışanlığı ben alcaktım gercekten süperdı
kıralık fıyatıda 350 tl uygun deıl mı
balımm alttakı msjını okumasam sana bi temıs zopa cekecektım daaa burda ne işin var die .kuafor işini halletmen hersyıyle işlernin bı cogunu halletmek demek ;-)
hmm senın beyendıgını o arkadasmı satın aldı yani :1shok: neyse sağlık olsun sen insallah daha guzelnı bulursun tatlım opuyorumnanaktan 350tl nişanlık bana iyi geldı satın almaya kalksan bidaha nereye koycaksın ben gibi :((( bizde kirayla satın almada fark çok az olduguna satın almıstık 305e
yinede bocugum nısanlık aynı modelden baska yerlerede fiyat bi sorustur bakem nedir ne dğildir kaydirigubbakcemile5
pazar dıe kımse yokk :1ninca:
ben varım tekk
kuaforden geldım abboww ağda yaptrdım heryeırme:jeyyar: ama varya öldum yaa cok acıdı ama o an 5 dk acı falan kalmadı
kaymak gıbım oldum
saatler kaldı gelmelerıe cok kalabalık gelceklermış
bıde ayakkabı aldım leopar desen 20 tl uzerınde taslar var ve sıyah buyuk bı elmas benzerı seylerle suslu sıyah elbısem ıcn aldımm
cok şaşkınım babam uzgun hıc konusmuo aksamda berı dedıklerı yetıyo cnm babam cok destek oldu
allah razı olsun

kaymaksın zaten kuzucummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
insallah istenmen çok guzel gecer tatlım :nazar: :nazar:
ayakkabında iyi gunlerde kullan balımm ,söz elbısenle güzel duracak .. isteme ve sözde sonra fotoları isterız ona goreee :lepi::lepi: alıntı yapmıycas sözz , o mutlu anını bizde gorem :kedi: opuyorumnanaktan
sen basklarının dedıklerıne hiçç kulak asma bosver onları yaa bugun senın en mutlu gunun ne derlerse desınler duyma bile..
babanla annen var arkanda dağ gibi hiçbişeyden korkma , çekemeyenınde gözü çıksın kötükedihüsokötükedihüso :jeyyar:
karnın açsa bişiler ye ,sonradan hiçbişey yiyemezsin tıkanırsın (gerci sımdıde oylesındırde olsun ) tam isteme de bayılcak gibi olma yeter .. yerimsenibenyerimseniben

Sinayın nikahı da bugündü.Yanlış hatırlamıyorsam 6 daydı. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım. Bundan sonra hep güzel günleriniz olsun. Mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

sulfatcım havlularını iyi gunlerde kullanman dileğiyle :nazar:
çok uyumlu olmus ,havlunun rengıyle ipinin rengi ile desen ve havlu kenarı bıbırlerını tamamlamıslar canım :lepi:

abbacım ben beğendım arkdasıma dedım onun nışanı yakın o alsın ıstedım beğenmesını benı ayrı mutlu ettı valla
zaten ıstesem aynısının turkuazını dıktrcemm ayy cok mutluyum valla cok beğenmış telden konustuk kendım almış gıbı hıssettım yardımcı oldumsa ne mutlu bana

sınaya bende mutluluklar dılıyorum hersey gonlunce olsun ınşş

abbacım saol cnm cok heycanlıyım hıcbısey yıyemıyom fırından cıkanlardan az yerım artık
bıde pastaneye gttım uğur böceklı pasta vardı söz olsun onu alıp kutlama yapcaz cok guzeldıı
kımseyı dınlemıyorum zaten ablamda farkındakı bana dıo benı dınlemezsın bılıom ama cocuğu sevmedım aksam canımı gene sıktı ama babam saolun gerekenı benımm yerıme dedı offf cok ehycanlıyım yaa tmm cnm resımlerı eklerım merak etme

sulfatcım havlularını iyi gunlerde kullanman dileğiyle :nazar:
çok uyumlu olmus ,havlunun rengıyle ipinin rengi ile desen ve havlu kenarı bıbırlerını tamamlamıslar canım :lepi:

Havlu kenarları annemden, havlulaları eşleştirmek benden yerimseniben ılla bunlar dikilcek deyince gidip havlulaları kendim aldım. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim canım a.s.

abbacım ben beğendım arkdasıma dedım onun nışanı yakın o alsın ıstedım beğenmesını benı ayrı mutlu ettı valla
zaten ıstesem aynısının turkuazını dıktrcemm ayy cok mutluyum valla cok beğenmış telden konustuk kendım almış gıbı hıssettım yardımcı oldumsa ne mutlu bana

hee şimdi anlaşıldı :kedi:
bak bu anlamda bende çok sevındım opuyorumnanaktan zevklerını baskalarınında beyenmesi ayrı bi gurur böcüğüm zemuszemuszemuszemus

sulfatcım güle güle kullan havlularını canım. hayırlı olsunlar...
kızlar az önce kıyafetlerimi topladım.dolabım bomboş kaldı :sinifsinif: içim çok kötü. tek evin tek kızıyım.ben gidince annem yapayalnız kalacak.çok kötüyüm arkadaşlar ya.ağlamamak için direndim ama olmadı pes ettim ben :1no2:

sulfatcım güle güle kullan havlularını canım. hayırlı olsunlar...
kızlar az önce kıyafetlerimi topladım.dolabım bomboş kaldı :sinifsinif: içim çok kötü. tek evin tek kızıyım.ben gidince annem yapayalnız kalacak.çok kötüyüm arkadaşlar ya.ağlamamak için direndim ama olmadı pes ettim ben :1no2:

müebbetsevdam yaa bak senle konusurken dıyordum sana aa 2ayy aa 1ayın kalmıs ne guzel ne mutlu sana dıyordum sımdı baktımda 12 gun azaltmıssın gunlerı zemuszemusopuyorumnanaktan mutlulugun daim olsun insallah :nazar: :nazar:
ağlamak daha iyidir tatlım biraz olsun ağlayınca rahatlamıssındr :delphin:

bak ne dicecegim sana..
Allah evlenecek kızlarla anneleri arasında bi sogukluk verırmıs .. bu oyle bir soguklukmuskı evlendıkten sonra ''annecim'' die geri evine donmesın diyeymıs..
''hem ağlarım hem giderim '' sözü belkde burdan çıkmıstır kımbılır..

Rabbim hepimizi yuvasında huzurlu ve mutlu kılsın.. :Saruboceq:

müebbetsevdam yaa bak senle konusurken dıyordum sana aa 2ayy aa 1ayın kalmıs ne guzel ne mutlu sana dıyordum sımdı baktımda 12 gun azaltmıssın gunlerı zemuszemusopuyorumnanaktan mutlulugun daim olsun insallah :nazar: :nazar:
ağlamak daha iyidir tatlım biraz olsun ağlayınca rahatlamıssındr :delphin:

bak ne dicecegim sana..
Allah evlenecek kızlarla anneleri arasında bi sogukluk verırmıs .. bu oyle bir soguklukmuskı evlendıkten sonra ''annecim'' die geri evine donmesın diyeymıs..
''hem ağlarım hem giderim '' sözü belkde burdan çıkmıstır kımbılır..

Rabbim hepimizi yuvasında huzurlu ve mutlu kılsın.. :Saruboceq:

evet canım zaman su gibi akıp geçiyor. şimdi sen 2 aylara düşmüşsün. ne güzel. Rabbim hayırlı şekilde seni de başa kadar götürsün inşallah.
canım soğukluk giriyormu girmiyor mu bilmiyorum ama ben çok zorlanıyorum. bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmiyordum.dualar ediyorum gittiğim yerde çok mutlu oluyum da anneciğimin yüreği rahat etsin diye. baba evinde kalmakta zor evlenip gitmekte. hayatın neresi kolay ki :çok üzgünüm:

Back