Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar dıe kımse yokk :1ninca:
ben varım tekk
kuaforden geldım abboww ağda yaptrdım heryeırme:jeyyar: ama varya öldum yaa cok acıdı ama o an 5 dk acı falan kalmadı
kaymak gıbım oldum
saatler kaldı gelmelerıe cok kalabalık gelceklermış
bıde ayakkabı aldım leopar desen 20 tl uzerınde taslar var ve sıyah buyuk bı elmas benzerı seylerle suslu sıyah elbısem ıcn aldımm
cok şaşkınım babam uzgun hıc konusmuo aksamda berı dedıklerı yetıyo cnm babam cok destek oldu
allah razı olsun
ayy cok beğendım cnmm yaa örnek calardım ama cok fazla var bende
ama cok uyumlu süperler
balımm alttakı msjını okumasam sana bi temıs zopa cekecektım daaa burda ne işin var die .kuafor işini halletmen hersyıyle işlernin bı cogunu halletmek demek ;-)evt cnm gelıyorlar :sinifsinif: ayy bı tuhafım hee
işimde cok kk da ne arıyom hala ben yaa:mymeka:
bısıler hazrlancak kuafore gtcem daha
ayy dun ladybırd ıle görustum benım burdakı komşum vardıya gelınlıkcı ondan nışanlık var demıstım dun aradımm fatıhte bakmışlar 800 falan demısler benım komsumda 500 tl satın alcaklarmış ptesı kaynanasıda bakcakmış
dıo bayıldım gıydım cok harıka dedım senalmasaydın o nışanlığı ben alcaktım gercekten süperdı
kıralık fıyatıda 350 tl uygun deıl mı
pazar dıe kımse yokk :1ninca:
ben varım tekk
kuaforden geldım abboww ağda yaptrdım heryeırme:jeyyar: ama varya öldum yaa cok acıdı ama o an 5 dk acı falan kalmadı
kaymak gıbım oldum
saatler kaldı gelmelerıe cok kalabalık gelceklermış
bıde ayakkabı aldım leopar desen 20 tl uzerınde taslar var ve sıyah buyuk bı elmas benzerı seylerle suslu sıyah elbısem ıcn aldımm
cok şaşkınım babam uzgun hıc konusmuo aksamda berı dedıklerı yetıyo cnm babam cok destek oldu
allah razı olsun
sulfat havluların çok güzel...bazıları bende de var.. sağlıcakla kullan ...
sulfatcım havlularını iyi gunlerde kullanman dileğiyle![]()
çok uyumlu olmus ,havlunun rengıyle ipinin rengi ile desen ve havlu kenarı bıbırlerını tamamlamıslar canım :lepi:
abbacım ben beğendım arkdasıma dedım onun nışanı yakın o alsın ıstedım beğenmesını benı ayrı mutlu ettı valla
zaten ıstesem aynısının turkuazını dıktrcemm ayy cok mutluyum valla cok beğenmış telden konustuk kendım almış gıbı hıssettım yardımcı oldumsa ne mutlu bana
sulfatcım güle güle kullan havlularını canım. hayırlı olsunlar...
kızlar az önce kıyafetlerimi topladım.dolabım bomboş kaldı :sinifsinif: içim çok kötü. tek evin tek kızıyım.ben gidince annem yapayalnız kalacak.çok kötüyüm arkadaşlar ya.ağlamamak için direndim ama olmadı pes ettim ben :1no2:
müebbetsevdam yaa bak senle konusurken dıyordum sana aa 2ayy aa 1ayın kalmıs ne guzel ne mutlu sana dıyordum sımdı baktımda 12 gun azaltmıssın gunlerı zemuszemusopuyorumnanaktan mutlulugun daim olsun insallah![]()
![]()
ağlamak daha iyidir tatlım biraz olsun ağlayınca rahatlamıssındr
bak ne dicecegim sana..
Allah evlenecek kızlarla anneleri arasında bi sogukluk verırmıs .. bu oyle bir soguklukmuskı evlendıkten sonra ''annecim'' die geri evine donmesın diyeymıs..
''hem ağlarım hem giderim '' sözü belkde burdan çıkmıstır kımbılır..
Rabbim hepimizi yuvasında huzurlu ve mutlu kılsın.. :Saruboceq: