• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

stüdyo fotolarını bekliyorus cnm yaa merakla
paylaşırsın değilmi kuzuşum

paylaşırım tabi
düğünün olduğu yerde albüm yaptı onu aldık pazartesiye çeker resimleri eklerim size inşallah işlerden fırsat bulursam
ama stüdyodakiler süperdi normalde 1 saat sürecekti çekimler ama hem biz hem çeken adam kaptırdı kendini 1.5 saati geçti vaktimiz olsa 2 saat fln olacaktı ama geç kalıyorduk :)
adamda dedi zati hiç böle bi çift gelmemişti :) :roflol::roflol::roflol:
geçen gün resimleri çekmeye gittik tam 75 poz 12 tane elemek çok zor oldu

elisaam biz napcaz ya o gün ben heycandan ölürüm valla:)

ölme kızzzz

bu kez bende görsem bariii:(

görürsün :)

benim nişanda kalbim duruyordu nikahta evet derken sesim titrer yaa:( çok heycan yaparım ben. ama güzel heycanlar Allahım her genç kıza nasip etsin

Arsimam hoşgeldin canım. nasıl gdiyor evlilik? beni yine foto göremedim :sinifsinif:

çok şükür iyi gidiyor Allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:
herkese hayırlısıını nasip etsin

benim nişanda kalbim duruyordu nikahta evet derken sesim titrer yaa:( çok heycan yaparım ben. ama güzel heycanlar Allahım her genç kıza nasip etsin

ben sakindim yani beklediğime göre
eşimde çok sakin görünür ama gün geldimi acaip heyecanlı oluyor :)

sağol canım :)
pazartesi görürüz artık biz de resimleri, görürüz dimi şekercim?:kedi:

durun eklim bida :)

bana da haber verinnn resimlere bakmaya :( canım Rabbim çok çok mutlu etsin tekrardan

ekliom

çok şükür iyi gidiyor Allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:
herkese hayırlısıını nasip etsin

ben sakindim yani beklediğime göre
eşimde çok sakin görünür ama gün geldimi acaip heyecanlı oluyor :)

durun eklim bida :)

ekliom

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy ayy ayy arsimam ne kadar güzel bir gelin olmuşsun sen ya. maaşallah. ınşallah en az bu fotolarda ki kadar mutlu olursunuz canım...

hele 3. resim süper:lepi: çok yakışmışsınız ya maşallah, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, en kötü günleriniz böyle olsuunn inş., sağlıkla huzurla mutlulukla dolu ömrünüzü hep birlikte geçirin inş. Allah ayırmasın sizi canım benim opuyorumnanaktan

hele 3. resim süper:lepi: çok yakışmışsınız ya maşallah, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, en kötü günleriniz böyle olsuunn inş., sağlıkla huzurla mutlulukla dolu ömrünüzü hep birlikte geçirin inş. Allah ayırmasın sizi canım benim opuyorumnanaktan

amin inşallah

Son düzenleme:
Back