• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evt cnm gelıyorlar :sinifsinif: ayy bı tuhafım hee
işimde cok kk da ne arıyom hala ben yaa:mymeka:
bısıler hazrlancak kuafore gtcem daha

ayy dun ladybırd ıle görustum benım burdakı komşum vardıya gelınlıkcı ondan nışanlık var demıstım dun aradımm fatıhte bakmışlar 800 falan demısler benım komsumda 500 tl satın alcaklarmış ptesı kaynanasıda bakcakmış
dıo bayıldım gıydım cok harıka dedım senalmasaydın o nışanlığı ben alcaktım gercekten süperdı
kıralık fıyatıda 350 tl uygun deıl mı

evt cnm gelıyorlar :sinifsinif: ayy bı tuhafım hee
işimde cok kk da ne arıyom hala ben yaa:mymeka:
bısıler hazrlancak kuafore gtcem daha

ayy dun ladybırd ıle görustum benım burdakı komşum vardıya gelınlıkcı ondan nışanlık var demıstım dun aradımm fatıhte bakmışlar 800 falan demısler benım komsumda 500 tl satın alcaklarmış ptesı kaynanasıda bakcakmış
dıo bayıldım gıydım cok harıka dedım senalmasaydın o nışanlığı ben alcaktım gercekten süperdı
kıralık fıyatıda 350 tl uygun deıl mı

Canım herşeye yetişirsin merak etme. Ben isteme günü öğlene kadar çalışmıştım bir de. Nişanlık dediğin kabarık olanlar mı? Ben onların fiyatını bilmiyorum ama abiyelere göre daha pahalıdır. O zaman fiyat uygun gibi geldi bana. Benim nişan elbisem abiyeydi sezon sonu 300 liraya almıştık. Herşey gönlünce olsun inş. bugün Şeniz . Allah utandırmasın :Saruboceq:

Kızlar herkse selam ama ben bugün yokum yaarın akşama gelicem artıkk

kendinize iyi bakınn
allah herksin işini rast getirsinn

hayirli pazarlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

arsima taze gelin yine kacirdim yine kacirdim

böcügüm insallah iyi gecer bugünki günün senin de sözün kesilir

arsima taze gelin yine kacirdim yine kacirdim

arsimaaa göremedim seni :(

yarın iş başı yapıyorum işlerden fırsat bulunca albüm yapcam bakarsınız kızlar üzülmeyin :)
şimdilik avatarımla yetinin :tomato:

dün evi yerleştirdik ufak tefek eksilikler var şimdide devam edicez çıkıyorum ben öptüm çook

Allah yardımcın olsun kuzum Şeniz
bende evi temizliom apartmanda tek oturan biziz diğer daireler hep inşaat ee haliyle kapı cam acınca ev toz içinde
sabahtan akşama güneş evin içinde olduu için cam acma ihtiyacımızda çok :) onun için ev batmış temizlim dedim ama yoruldum şimdi süpürgeyi acıcam kociş yukarı çıktı gelmesini bekliom yoksa duymam kapıda kalır
bi zilimiz bilem yok :roflol::roflol:
bu arada makina alacak varsa thomas tavsiye ediyorum çok sevdim onu
tabi torbalı kadar rahat değil ama olsun çokii temizliyo

kızlar resmi pazartesi eklicem
ama en çok yeliz silindi sonra fulya
gerçi ayakkabıyı az giydim ama bide çokmu sert yazdım nie kimse silinmedi :)
bu haberi dün akşam aldım yaa ben boşuna uğraşmadım o kadar yazdırmak için:)))
napıonuz bakim ne edionuz öff çok canım sıkıldı otur otur film izlicem biraz

pazar dıe kımse yokk :1ninca:
ben varım tekk
kuaforden geldım abboww ağda yaptrdım heryeırme:jeyyar: ama varya öldum yaa cok acıdı ama o an 5 dk acı falan kalmadı
kaymak gıbım oldum
saatler kaldı gelmelerıe cok kalabalık gelceklermış
bıde ayakkabı aldım leopar desen 20 tl uzerınde taslar var ve sıyah buyuk bı elmas benzerı seylerle suslu sıyah elbısem ıcn aldımm
cok şaşkınım babam uzgun hıc konusmuo aksamda berı dedıklerı yetıyo cnm babam cok destek oldu
allah razı olsun

Back