• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bktbb eklediğin şeylerin hepsi birbirinden güzel gerçekten

ben hele şu büyük olanları bi halletseydim :( o küçüklere de sıra gelecekti :(

eylülüm h geldın gerı nıckını almışsın sevındım tatlım

elısaa sorun bak aılem deıl sadece ve sadece ablam ve yengem annem babam bana bısey demes ama babam bu ablamı cok dınler sız konusun dıyceksınız ama korkuyorum bugun bellı olcak ama ınsan bıseye heves edıyo o zamanında olmuyorsa heves kalmıo
kuafore gtcem ınan hevesle gtmıyorum zorla ıcımden gelmıo artık benım ablam bu deıl dıyorum dığerı el kızı ama ablam neden böle dıyorum
kendının basınada bıseyle geldı kımse onu yargılamadı cunku ben buyuğüm sız susun derdı hep hatasını kabul etmes
benımkını sevmedı bunnu bana acıkca soyledı o yuzden araya soğutmaya calısıyo
yapamaz demeyın ama benımkı bak sorun cıkarsa o evden alcam senı ağlama sızlama bosuna dıo bana off delrcem ya allahım nolur bugn guzel haberler alayım nolurr

merhaba kizlar.. böcügüm anlattiklarini cok cok iyi bilirim senin abla türünden burda da var hic kulak asma tika kulagini... konussun dursun morelini bozamsina izin verme sadece babanla ablan cok fazla yanisz birakmamaya özen ver senin göremdigin yerde babani doldurusa getirmesin.. bu ara gözün ayin babana kavustun.
Ay benim ablam da begenmemisti halbuki ne taniyor ne ediyor ne birkercik görmüslerdi ama yok takmisti bir kere benim arami baskasiyla yapacakti kocasi olacak sahiz benim eniste bozuntusu oluyor onun arkadasiyla.. dellendiler resmen yapmadiklari oyun kalmadi. Cok sinsi cok iki yüzlü davrandi ablam yüzüme güldü arkamdan is cevirdi kocasi olacak o pislikle birlikte nefret ediyorum nefret o pislikten. ne oldu evet bizi ayirmaya beni alak bulak etmeyi basardilar ama sonra biz barisitik ama araya girdi bi sogukluk ömrü billa da düzelmez artik..laf insanin agzindan bir kere cikar iz birakir..
Ben ablam filan dinlemdim baktim cok sesi cikmaya basliyor kestim attim. Annem babam beni hakli buldu ama onda bana cezaret verdi... Hic takma ablani herkesin hayati kendine. Attigin adim hatasa bile (allah korsun) bu senin hatan onun degil hayat senin ömür senin istedigin sekilde istediyin kisiyle gecirirsin onu alakadar etmez. Her ne yasaniyorsa ve yasanacaksa sana tercrübe katacaktir.
Insallah güzel olacak hersey.. ilk kez göreceksin kayinvaldeni kayinpederi farkli yörenin insani sana deisik gelecektir.. belki hemen benimseyemiceksin kunusamalari farkli düsünceleri farkli olur sen güler yüzünü koru.. herey allahin izniyle hal olur basarilar diliyorum sana.. hersey gönlünce olsun kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bugün yaklasik 1 saat önce bir kurba vakkasi yasandi evde. Kiraci olarak yasadigim ev bahceli ufak bir havuz yapti enistem süs olsun diye. Büyük ablamla enistemin evinde oturuyorum onlarin bi alt katti. Yukarda anlatigim ablam degil! Yegenlerim kapiya vuruyor aciyorum teyzse teyze bak ne tuttum diyor boyu benden kiza yegenimin malum, altan suratima sokuyor. Bir sey göremiorum cünki üstünü örtmüs bi acti kurba ben bir cilik attim kapat kapat diye bagriyorum teyze zipalamiyor daha gücük diyor bana, kiz kapat diye bagiriyorum korkudan eeh hayvan bizi beklicek degil zipladi tabi evin icindeyiz ben daha cok tirstim ciglik atmaktan basim agridi.. yavan benden daha cok kormustur belki ama yapacak bir sey yok semsiyeligin arkasina zipladi yegenime bagriyorum delimisin ne yaptin cabuk tut cikar disari cocuk sankir sankir titremeye basladi kurba zilayinca oda korktu bide benim cigliklarim :-) neyse ki elindeki oyuncak bardagini kapati verdi üstüne ve cikardi disari. Kurabdan kurtulmus oldum ama cok korkum... Disarda dere kenerainda göresem uzaktan korkmam ama böyle burunum altinda sokunca bide evin icinde olucna ödüm koptu

Son düzenleme:
Peçete süsü 9,5

e63eee6d-5eda-4c9a-b186-151d9a36e368.jpg

Kaynak:Mudo
güzelmişşş

ayy pıtırcık benimde canım çekti heee...
hehe

fmk cok tskler cnm
kurbağanda hayrlı olsunkaydirigubbakcemile3 bende cok korkarım

ben hala cok korkuyom benımkı sureklı arıyo konus dıe ama bende o cesaret nerde kalbım kut kut atıoo napcam ben yamafoldumben

Nihalll çok güzelmişsin :nazar: bebişte öyle maviş maviş ikinizde... senin görümce adayın esmy nin de görümcesi değil mi??? esmyden böle resimler göremedik ama sen baya hızlıymışsın canım çok çabuk adapte oldun sanırım maşallahın var delikafadulden

canımm cokk saoll..evet esmanın görümcesii ya ben karşımdaki insandan yakınlık görürsemm hemen alışırımm..opuyorumnanaktan

kımse yokk
neyse ben genede dıyemm
yarın gelıyolarrrrr opuyorumnanaktan babamla konusmama gerek kalmadı babam konustu kendısı
kızım bak annen anlattı herseyı sevıyormuşun bende verırımm ama ı düşün bıdaha hata edersen mıllet sende hata arar bu ömur boyu vereceğın bı karar ı düşün dedı
falan falan yarın 9da gelcklerr cok heycanlıyım
sbhtan berı duzgun yemek bıle yemedım
kuafore gtmedım yaırn erken kalkıp ev toplayıp hazrlıkları yapcaz
ayakabı falan alcam kuafore gtcem söz gunu 1 2 gun sonra olurmuş

ınanmıyommmmmmmm arsımammm :1shok: ayy ne şanslıyım yaa
nasılsın tatlım
ayy lutfen benım ıcın resımm ekle nolurr senı cok merak edıyomm

canım ya resimler yanımda yok
yada yanımda ama hangi cd de bilmiyorum
müsait bi zamanda albüme eklesem yada msn dekini eklim bura minnacık ama :)

ayy cnm neyse hep bırlıkte bakarız anlattıkların göre süper olmuşsun sacında cok ek varmış ve topuzmus deıl mı
:nazar: ayyy cok osledık sızlerı yaa

HAYATM hıcgelmedı daha

Arsima gelmiş yine denk geldik hihoyyyt Nasılsın canım? Yeni hayatına alışabildin mi?

arsımam ozel msj attım sana
ayy bende cok gergınım cnm ya yarın gelıyolar ıstemeye ablam yengem hep sorun cıkardılar ınş aksılık olmas
aılemm tee memleketten geldıı dua et olur mu yenı gelın duası kabul olur
hee bıde adım sılınmş mı ayakabından:kedi:

hoş gördüm şeker

evet aynen öle oldu böcük :)

alıştım sulfatım evde oturmak çok zevkli ama pazartesi iş başı :(
bugün evin biçok eksiği oldu telefon net gaz fln acıldı bereketli bigündü

hakkında hayırlısı böcük

Back