• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar oturma odasına 1 ikili birde tekli koltuk aldık.çalışma masam ve tv sehpasıda bu odada olacağı için başka bişey sığmıyo.koltuklarda bunlar. bunun üzerinde ayna kalmış...

]

buketcim çok şık koltukların önemli olan sizin rahat etmeniz güle güle kullan tatlım

emorfayen ilk başlangıç için güzel soru:)

koptummmmm :roflol: :roflol: :roflol:

hmm..peki..herkese SLMMMM..
25 yaşındayım.hem çalısıorum hemde yüksek lisans yapıorum..hayatımda hiç evlenmıyeceğim dediğim bi zamanda evilik teklifiyle karşılaştım..ve herşey cokçabuk oldu..annem sağolsun istememın ertesi günü butun otellerle görüştü ,anlaştı ve nişanım oldu bitti.bız telaşın arasında alışverişe cıkmayalım dedık..işte şımdı alışverişe cıkılacak.ve ben ne alınır napılır bilmiyorum.öğrendıkcede evlılıgın bana ters oldugunu anlıorum:) nette gezınırken de burayı buldum.acıkcası bu kadar aktıf bi site oldugunu bilmiyordum.
kısa bi özetten sonra benım soruma cevabı olan arkadaslar var mıı??

hmm..peki..herkese SLMMMM..
25 yaşındayım.hem çalısıorum hemde yüksek lisans yapıorum..hayatımda hiç evlenmıyeceğim dediğim bi zamanda evilik teklifiyle karşılaştım..ve herşey cokçabuk oldu..annem sağolsun istememın ertesi günü butun otellerle görüştü ,anlaştı ve nişanım oldu bitti.bız telaşın arasında alışverişe cıkmayalım dedık..işte şımdı alışverişe cıkılacak.ve ben ne alınır napılır bilmiyorum.öğrendıkcede evlılıgın bana ters oldugunu anlıorum:) nette gezınırken de burayı buldum.acıkcası bu kadar aktıf bi site oldugunu bilmiyordum.
kısa bi özetten sonra benım soruma cevabı olan arkadaslar var mıı??

hala alamazsın annen ılk gun arastrmış aceleyle otel bulmuş sımdıkte aceleyle mağaza bulabılır deıl mı:umursamaz: ayrıca nette gezerken ne yazdında burası cıktı
ayırca net elının altında bakarsın butun unlu markalrı gorrusun ayrıca sen hıc kendıne almadın mı bunca yaşa kadr
elbette bılırısn
ayrıca nışan bohcası sadece ıccamasrından olusmaz baska sorun varsa onu cvplayım :1closedeyes:

arkadaşım nie böle agresifsin sen ya..nette ne yazdıgımı söyliyim,nişan bohcası hazırlıkları..sen de yaz cıkıo:)ayrıca hayatımda magazaya gidipte bi saten iç çamasırı takımı yada gelinlik iç giyimi almadım..bugune kadar hiç ihtiyacım olmadı çünküü:)

nişan bohcasının sadece iç çamaşırdan oluşmaması da ilginçmiş :) diğer alınan şeylerı normalde de alabılıorum ben..çanta yakkabı elbise vs..

neyse yıne de tavsıyen için sağol.

betaaaaaaaaaaaaaaaaa bi saattir evini geziyorum kızzz :)
maşallah herşey öyle güzel ki. bayıldım
:lepi:

Böcüükkk yaw bişi sorcam canikom,

Bahsettiğin gelinlikçi hangi mahallede gülüm? Üçyüzlü PTT yi mi arıycaz
cnm kusra bakma az gec oldu cvp
ınonu caddesınden aşağı ının menderes mah uzerınde ptt cnm bu aksam sorarım msj attar yada senı ararım
böcük varya senden korkulur aslında haklısında haniyerimseniben

mantıklı olduğumu dusunuyorum
ben bıle kac msj yazdım kac senedır burdayım slm vermeden dalmıyom konulara:1ninca:

arkadaşım nie böle agresifsin sen ya..nette ne yazdıgımı söyliyim,nişan bohcası hazırlıkları..sen de yaz cıkıo:)ayrıca hayatımda magazaya gidipte bi saten iç çamasırı takımı yada gelinlik iç giyimi almadım..bugune kadar hiç ihtiyacım olmadı çünküü:)

nişan bohcasının sadece iç çamaşırdan oluşmaması da ilginçmiş :) diğer alınan şeylerı normalde de alabılıorum ben..çanta yakkabı elbise vs..

neyse yıne de tavsıyen için sağol.

ben gözum kapalı yazsamda kk karsıma cıkıyo sen merak etme zemuszemus
slm vermedın benım dememle kendını tanıttın ayrıca agresıf deılım normal bı karsılama bu senın sorduğun soruya
bak sorunda yazıyo mu saten ıccamasırı yada gecelık dıe
dırek ıccamasırı yazıo:olmaz:
evt nışan bohcası sadece ıccamasrdan oluşmaz mesela seccade tesbıh lif sen bunları normaldede alıyon deıl mı
önce sana ınanmam kanımın ısınması lazım

aramizya yeni bir arkadas katilmis hos geldin!

böcügüm nedir sendeki bu tavir neye kiziyorsun anlayamadim konuyu yeni actim neti.. eve geldim temizlik yaptim yorduldum ama cok sükür haftasonu geldi...

Arkdasımız emarfoyen bocuk oyle cıkıstı cunku
aramıza ajanlar cok gelıyor anlamamız ınanmazı lazımsoruda Öyle olunca yanııı

GLCNNN ayakkabına benı yazmayı unutma hee

ayy sapık dadandı telıme yaa:mymeka: oysa numaram kımsede yok sureklı arıyo özelden sonra actım bana sana 3 sorum olcak dedı ben honkk oldum
sonra ıst yasıyorsun deıl mı dedı
kapattım tab bu sureklı arayınca benımkı sen kımınle konusuyon dıe fırcayı kaydı bana:mymeka: bende dedım bana hattnı değişcem dedı abbowww bı sapıkk ıcın
bıde msj atmış sapık aslıı dıo bana

Back