• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sabah bi günaydın diyebildim bidaha okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş.
gülaycım sana mutluluklar herşey gönlünce olsun
ayakkabının altına yazmayı untma benide
herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar giden arkadaşlarıma

kızlar aime hastaymış hala tam iyileşememiş, bilgisayarıda çok ağırmış fazla giremiyorum internete dedi

benim için kızlara çok selam söylermisin dedi herkesi öpüyomuşşşş

tamam pınarcım yazarım canım saolll

angelımada katılıorum
beni yazmayı inşallah unutmadın gülay inşallah:)

kızlarr hala geçmişteyimm okuyorum ama bu arada davetiyemi ekleyeyim dedim

bu üst tarafı

davetiyeg.jpg

bu da altındaki

davetiye2.jpg

bu da yakından taradığım
yazıyı görebilesiniz diye

tara0001r.jpg

anamm çokmu parlamış ne
neyse ben yazayım :

sevginin değerini
mutluluğun kıymetini biliyoruz

biz Işıl ve Burak

sizleri düğünümüze konuk
mutluluğumuza tanık olmaya devam ediyoruzz

kayınpederim yaptırdı davetiyeyi
ben dedim baba sen nasıl istersen öyle yaptır dedim zevkine güveniyorum dedim
yazık o da yaptırmış yarısını bana göndermiş yaa canım opuyorumnanaktan

bu da kına sepetim

ne alakaysa onu da ekliyim dedim
dağınıklık için kusura bakmayın yatağımın üstünde çektim
aslında rengi kan kırmızısı ama fotoda turuncu gibi çıkmış ışıktan herhal

knasepeti.jpg

hepici çok güzel:)

ben geldim.... bugün sirkettende hic giremedim sizi takip edemedim
gecmise yorgunum uykum var gecmisi okuyamam kacirdigim bir sey varsa söyleyin olurmu

bugün az önce daha dogrusu banyoma sepet aldim.. icine makyajlarimi koymak icin suan kulanidgim sepetler ufak oldugu icin daginik gözüküyor

banyao rafimi kirli sepetimi hatirlayan varsa ekleyeli cooooooook oldu ama, uyumlu oldugunu düsünüyorum. 10 euroya aldim 22 - 23 tl filan yapiyor....tchibo´dan aldim türkiyedede tchibo var biliyorum

bide aklima ne geldi hatirlayan varmi duvar dövmeleri ekliyorum almak istedigimi filan... hic birini almadim ne yatak odasi icin ne de oturma odasi icin.. suan icinde alabilecegimi sanmiyorum evdeki hesap pazara uymadi :) bi dügünü atlatalim hayirlisiyla. Evde kira saaten.
kw2617516npvb1.th.jpg
[/URL][/IMG]

ula pitirik herseyimiz tam bi küllah makinemiz eksik kalimisti alinacak.... :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 severim seni be ama gercktende güzel ben küllah beceremem ama yapabilen icin hos hem zevkli cokacimcoook siz yapar bana da verirsiniz olurmu hazirini yerim :icecream:

kızlarr hala geçmişteyimm okuyorum ama bu arada davetiyemi ekleyeyim dedim

davetiyeg.jpg

davetiye2.jpg

canım hayırlı olsun sanırım kayseriye gelin geliyorsun.eğer öyleyse senin adına çok sevindim.çok şanslısın.
bu da benim davetiyemin dış kapağı arkadaşlar. içide düz ve yazılar var o kadar.nişanlımla ben tasarladık.kabartma baskı

Çıktımm ben ortaya nihall kaydirigubbakcemile3
Napıyosunn bakalımm mezun hatun kızz zemuszemus

Burcu_özgeyle mesajlaştıkk kızlar..Hepinizii çok öpüyorr ve çok özlemiş..
Evini yerleştirmiş çok tatlı oldu diyor.Marmariste gezip tozuyormuş hanfendüü zemuszemus Pazar günü dönecekmiş muhmetelen pazartesi burda olurr..
Hepinizee çok selam söylediii ve hepinizii yerine öpüyorummmm Şeniz

Evini yerleştirmiş çok tatlı oldu diyor.Marmariste gezip tozuyormuş hanfendüü zemuszemus Pazar günü dönecekmiş muhmetelen pazartesi burda olurr..

AYY CNM BENIMMM..OH OH GEZSİN TABİİ.SENDE COOOK SELAM SÖYLE CNMM BENDE ONU ÖPTÜMMMopuyorumnanaktan

canim benim gezip tozarkende bizi unutmadi cok cok saolsun bende burcuyu öpüyorum cok cok opuyorumnanaktan

Back