- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne güzell hayırlısı olsun buketimmm ne güzel senin çeyizde gidiyor hihoyyytBetaa süpermiş eklediklerin benimde 2 tane yorganım var saten.birini beyaz iş içine birinide dantele koyduk...benimkilerde bu akşam taşınacak
Pıtırcık geçmiş olsun cnmmm
Reyhancım ne kadara aldın bunu aynısını bernardoda gördüm benimde böyle bişeye ihtiyacım var CADIARZU iyi günlerde kullan bu arada yerimsenibenkızlar yeni aldığım kaşıklığım.
ayrıca çatalbıçak takımıda aldım fakat ekleyemedim.
kaynak: tibet mutfak eşyalarından alıntıdır.
İnşallahh böcüğüm bi evime gideyimm yerimsenibenanladım betacım saolasın gule gule huzurla kullanın
daha cok resım koyarsan daha cok mutlu olcamm
reyhan gule gule kullan ben ondan gormustum hoş
Dur onlarıda çekip koyayımm yerimsenibenBetaaa Kına ve Çerez sepeti nirdeee
ayy beta çok güzel olmuşlar çeyizlerdeki kurdeleleri sizmi yaptınız?
buket siz kaç aydır nişanlısınız canım
komşu bende canlı cıcek ıstıyorum nışanda yapma cıcek olsun dıom ama ona demıyorum ınş dedığım gıbı olur desem ayıp olur mu
bişey diyecem bizde istemeye geldiklerinde canlı çiçek aldılar
nişan için yapma çiçek hatıra kalsın dieee
komşu ben ona hıc sekerım demem oda sevmez azdık delıkanlı adamı bozan sey bunlar der bende sevmem o cumlenın sonunu değişelım
uşağum askım bıtanem neyım olsun:roflol:
pashmına cıceğınde uğur böcuku gördummmmmm:1ninca: doğru mu
bişey diyecem bizde istemeye geldiklerinde canlı çiçek aldılar
nişan için yapma çiçek hatıra kalsın dieee
esmy donuk monuk kalıo ya elinizde boşver canım bak benim kini attık gitti
Canım çok saol a.s. Allah sizlerede göstersin tez zamanda :Saruboceq:BETACIM cok güzell çeyizlerin sepetin
bende canlı istedim cicek yapaylar hoşuma gitmiyo. nişanda dışarda olduğu için arada kaynar dedim boşuna alma dedim onun yerine çeyrek tak kenarımızda durur dedim öyle yani
Saol canım benim Şeniz :Saruboceq:BETAcım sepete bayıldım çok gusel olmuş .Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herşeyi
Eudorabeta sanırım 18 tl falandı. şimdi migrosta satıyor dün gördüm oradada 24 tl.