yaaaaaaaa kırk yılda bir olan bişi bubabam ALLAH kısmet ederse sbh 7den önce ıst olcak pazar gunu
bende dıom aksam gelcek onlar zaten
sımdık valla arada kaldım
babama anneme desem kıza bak ya okadr yoldan gelıyoruz bızı sevmıyo gtmek ıstıyo bıan önce der gıbı olcak
demesem benımkı acayıp kızıyo
işte sen nedn bastan anlatmadın ben bıdaha 1 hafta ızın alamam zaten benım babamda 1 hafta kalamaz ıst annem yalnız dıe
offf valla daraldım hee
ben komşudayken yengem demış damat cok korkuyormus bızım kız elden gtcek dıe dıo sureklı yenge cok korkuyom dıyıp duruyo demıs annemde bak vermeyız hee demıs sakayla ben ıse arada kaldım
bugun annemle babamla konuscam anlatcam durumu napım
herıkı tarafıda dusunmek zorundayım
ayyy evet böcüğüm sende benden çok heyecan vardır eminim ben evleniyorum ama hergünde ağlıyorum ne oluyor bana bu aralar kendimi tanıyamaz oldum -tatlicadiarzu-:çok üzgünüm:
yaaaaaaaa kırk yılda bir olan bişi bu
sen biraz duygu sömürüsü falan yapsan
hani dierinde çok üzüldüm zaten falan hesaaabıı
erken evlendin kızım sıra bizde artık:)SİNAYYY kaydirigubbakcemile5:asigim:
YA BEN COK KISKANCIM BENDE TEKRAR GELIN OLMAK ISTIOYRUM YAAAAAAAAAA
valla bence çok güzel :)orası mutfak değğil disco bar sositososito
10da bizdesin unutmaaa:)19 days until we say yes
Aman Allahım 10'lu günlere inmişimmm :kedi:
Şuann çok mutluyummmm 4.sınıfaaa geçtimmm hihoyyyt aöf sınavlarından geçmişim tek dersim kaldı onuda büttee vericemm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
ayyy sonunda 4.sınıf oldummm :sm_cool:
Günaydin kizceler,
Ay bende ancak sizinle heycanlaniyorum. Benim Kinam Cuma, ama hiiiiiic heycanli degilim ;=)))
Sanki Baskasinin Kinasi...
Evet ptırcık gordk koymususnuzda sen harıc sanırım herkez tanıy bırb ırınıı
HIIIC umursamiyom. Sadece sacim nasil olsun ona karar vermek zorundayim. Diger gelinler nasil heycanli anlatamam. Annemde cok heycanli. Bende tik yok. Düsündügüm sadece birsey var. Biraz özenerek hazirlan diyom kendi kendime ki güzel bir ani olsun.muhtemelen beinde öle olucak yaa neden böle duygusuzumkii
oyy çok işim var selenay ya
edaaa
kızçe 3 gün kalmış bacım
3 gün sonra sende nişanlı bi kızsın yani mafoldumben
ben kalıyorum bi bekar yaaaa mafoldumben
ay tam disco bargördünmü disco barı ayy ışıl ışıl nolcak o öle bilmem
saol kuzucumm
yok cnm benimki bu
Diğer özellikler
Buhar basıncı: 4 bar
Sürekli buhar basıncı: 90g/min
Elle sarmalı elektronik kordonu saklama haznesi
Buhar kordonu saklama haznesi
Easycord sistem
Ultragliss diffusion taban
Farklı renk seçenekleri
ya sen deli misinGünaydin kizceler,
Ay bende ancak sizinle heycanlaniyorum. Benim Kinam Cuma, ama hiiiiiic heycanli degilim ;=)))
Sanki Baskasinin Kinasi...
sen ölesın ağlıyon ben ağlamamak ıcn zor duruyom bı tarafta acele eden bı askım dığerınde acele etmesı gerekn aılem var neyse öğlen annemle konuscam artık
nan zaten dığerı yok mu ondan tırsıyom o olmasaydı derdım bu benım mutlu gunum falan fıstık ama onceden yapılan bı hata söz konusu cok sesım cıksın ıstemıyom
ama aılem benı kırmazda cok utanıyom dua et nan
ohh sen bılem benden önce nışanlancan bee benım pazar dedık ama söz h içini bulur
yarında akrabasına zıyarete gtcez hala dayı amca abbow:kedi:
ya ben buketi kaçırdım ama seni gördüm mis gibisinkızlar hani resimlerinizi koycaktınız biz akşam buketle koyduk ta:)
ya öyle olur mu yaaaamuhtemelen beinde öle olucak yaa neden böle duygusuzumkii
walla bi de beni say kimseyi tanımayan esmyEvet ptırcık gordk koymususnuzda sen harıc sanırım herkez tanıy bırb ırınıı
HIIIC umursamiyom. Sadece sacim nasil olsun ona karar vermek zorundayim. Diger gelinler nasil heycanli anlatamam. Annemde cok heycanli. Bende tik yok. Düsündügüm sadece birsey var. Biraz özenerek hazirlan diyom kendi kendime ki güzel bir ani olsun.
Dogum kontrol hapi kullaniyormusun canim? Oda yapiyormus böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?