Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınayımmmm heycan doruktaa ayy 5 gun dedığın nedır yaa aynı gun aynı heycanları yasayıp 3,5 atcaz desene:roflol:
halında cok guzel iç açıcı yenı halılarda hep aynı sorun var yaa

ayyy evet böcüğüm sende benden çok heyecan vardır eminim ben evleniyorum ama hergünde ağlıyorum ne oluyor bana bu aralar kendimi tanıyamaz oldum -tatlicadiarzu-:çok üzgünüm:

sinay emnmkı cok guzel olacaksın yanı tüm gelinler öyle sırayla hekez gıdıyor herkez cok guzel oalcak yaaa

Allahın izniyle aksilik çıkmaz sinaycım
o tüyleride kafana takma
Annemin salonuna halı almıştık hemen ardından ablamın nişanı oldu tabi o halının üstünde 60 çift ayak. misafirler bir gitti gözlerimize inanamadık bu neya falan die.neyse süpürsük ettik sonra yıkandı şimdi bi tane bile tüy çıkartmıyo gayet rahat...

sinay mutfak halın çok şeker..ne güzel 5 gün sonra sevdiğine kavuşuyosun Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş.. bizde görcekmiyiz bu günleri ya offf

sinay emnmkı cok guzel olacaksın yanı tüm gelinler öyle sırayla hekez gıdıyor herkez cok guzel oalcak yaaa
inş. esmacım senin gibi güzel bir gelin olurum a.s.

inş. :Saruboceq:evet annem de öyle dedi döker döker biter dedi yalnız yere oturduğum zaman kıl kurduna dönüyo bacaklarım peluş pantolon giymiş gibi oluyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:

sinay mutfak halın çok şeker..ne güzel 5 gün sonra sevdiğine kavuşuyosun Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş.. bizde görcekmiyiz bu günleri ya offf
densem canım aman hayırlısını iste hep geç olsun güç olmasın de ben 2 yıldır nişanlıyım kayınpederimin ölümünü Allahım 7 haziran yazmış biz 26 hazirana hazırlandık bilemiyorsun öyle ki bilsen apar topar 1 ay bile nişanlı kalmadan evlenirdik diyorsun ama Allahım kaderine ne yazdıysa onu görüyorsun ötesi yok Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ölümde düğünde bir şekilde geçiyor önemli olan sonrası

SıNAYYY kaydirigubbakcemile5:asigim:
YA BEN COK KISKANCIM BENDE TEKRAR GELIN OLMAK ISTIOYRUM YAAAAAAAAAA

canım çok doğru sölüyosun çok haklısın Allah hayırlısını yazsın hepimiz için....geç olsun güç olmasın inşallah yerimseniben

slm kızlar

şinaycım o halıların tüy dökmesine bişey diyim ben :)
ilk başta yoracak ama sonra baya rahat edersin
yeni halılarınızı halı fırçasıyla fırçalayın
daha rahat edebilmek için fırçayı suyla ıslatın öyle fırçalayın, halı nemlenecektir haliyle ama şu havada hemen kurur
sonra çok fazla çıkmıyor o tüyler

evet canım bana da öyle dediler nemli bir bezde olabilirmiş
canım çok doğru sölüyosun çok haklısın Allah hayırlısını yazsın hepimiz için....geç olsun güç olmasın inşallah yerimseniben
:Saruboceq:
SİNAYYY kaydirigubbakcemile5:asigim:
YA BEN COK KISKANCIM BENDE TEKRAR GELIN OLMAK ISTIOYRUM YAAAAAAAAAA
yokk artık sen sıranı savdın bırak artık bekarlar evlensin yaaa kıskançççç esmaa:tomato:

kızlar bişe sorcam size.philips azur ütü warya,onu araştırıyorum.model kodları farklı fiyatlar değişken ama özellikleri aynı.kafam karıştı alan yada kullanan warsa bana bu konuda bi yardımcı olabilirmi?

meraba kızlar buketcim perdelerin harika ya hele mutfak pek bi egzantrik olmuşzemuszemus

gördünmü disco barı ayy ışıl ışıl nolcak o öle bilmem

bukeeeeeeeeeett perdeler süpeeeeerrrr

saol kuzucumm

buketcim senin ütünde philipsti dimi?ya nolur yardımcı olun bana mafoldumben

yok cnm benimki bu

Diğer özellikler
Buhar basıncı: 4 bar
Sürekli buhar basıncı: 90g/min
Elle sarmalı elektronik kordonu saklama haznesi
Buhar kordonu saklama haznesi
Easycord sistem
Ultragliss diffusion taban
Farklı renk seçenekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…