Parpalm olmuş cnm gayet sporr
buketoldumu anam affettınmı
parpalm, oturma odası halında güzel ama mobilyanı bilmedğim için bir şey demedim.
hele bı arayımda bakalım nolcak yaa
parparm ılk halı cok guzelmış yaa gule gule kullan oturma odanla mutfak halını
komşu baktım süperler yaa mutfak perden cok seker benımde mutfak takımım sevmedığım halde mor perdeyle süper olurmuşş
bukett, baktım kız ben hatta mutfaktakileri çok sevdim.
parpalm, neyi arıyorsun anlamadım. benim albümde var. ama yolluk benimki o yüzden kahvesi daha az.
böcük, ailenle konuşmak en mantıklısı. bir daha izin alamayacağını anlatırsın. babanda sabah gelecekmiş. akşama gelebilriler.
Parpalm olmuş cnm gayet sporr
buketoldumu anam affettınmı
buketcim bütün perdelerin çok güzel güle güle kirletin
tubiş baktım profilinden cnm bende mutfağa koyucam koyu renk kaldırır mutfak yerimseniben
oturma odası gayet spor oldu perdelerede bakıcaz bakalım
tubiş bu arada 2 tane 3lü çekyatım var o.odamda onlardu kırmızı ve düz kumaş desen yok kırlent(oda kırmızı turuncu ince çizgili) yaptırıcam çzigili kumaştan birde yere 2 tane büyük minder yaptırıcamyerimseniben
Sinayyyyy 6 günün kalmışş heyecanlandımm birann hihoyyyt
tubiş baktım profilinden cnm bende mutfağa koyucam koyu renk kaldırır mutfak yerimseniben
oturma odası gayet spor oldu perdelerede bakıcaz bakalım
tubiş bu arada 2 tane 3lü çekyatım var o.odamda onlardu kırmızı ve düz kumaş desen yok kırlent(oda kırmızı turuncu ince çizgili) yaptırıcam çzigili kumaştan birde yere 2 tane büyük minder yaptırıcamyerimseniben
tubış öle etcem bende
Valla açık maçık mutfağıma bunu seçtim bunu serdim inş. beni üzmez yalnız çeyiz günü acayip tüy döktü 3 kere süpürdük artık bi kere daha süpürün dediğimde kızlar çığlık atıyordu yeteeerr diye :roflol:
sinay inanamıyorum yaaa 5 güncük
bu arada gelinlik bittimi
güzel oldumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?