Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Parpalm olmuş cnm gayet sporr
buketoldumu anam affettınmı

parpalm, oturma odası halında güzel ama mobilyanı bilmedğim için bir şey demedim.

saolun kızlar opuyorumnanaktan

tubiş baktım profilinden cnm bende mutfağa koyucam koyu renk kaldırır mutfak yerimseniben

oturma odası gayet spor oldu perdelerede bakıcaz bakalım

tubiş bu arada 2 tane 3lü çekyatım var o.odamda onlardu kırmızı ve düz kumaş desen yok kırlent(oda kırmızı turuncu ince çizgili) yaptırıcam çzigili kumaştan birde yere 2 tane büyük minder yaptırıcamyerimseniben

Parpalm olmuş cnm gayet sporr
buketoldumu anam affettınmı

Allah cımbırtını vermesin kuzum ne affetmesiii :1hug:

buketcim bütün perdelerin çok güzel güle güle kirletin

çok saol fıstıkım

ya kızlar ben daha öncede dedim internetten anlamıom bu halıları illa yanına gidip görmem lazım. mutfakta açık renk zor olur gibime gelio banada

evet bende daha once dedım mutfağa apex aldm makınada yıkanıyorr
cok rahat oluyor kırlendı attım makınaya

buketcim bende koyu renk olan halıyı mutfağa aldım açık renk olan o.odası için

Son düzenleme:
Sinayyyyy 6 günün kalmışş heyecanlandımm birann hihoyyyt

Ayyyyy bana da heyecan yaptırdın şimdi :kedi: 5 gün sonra Allah izin verirse kısmet olursa evli bir bayan oluyorum bekarlığın sultanlığına veda ediyorum -tatlicadiarzu-offf offff :çok üzgünüm:

halı ve kırlentler tam uyum içinde olacak gibi tamam olmuş yani.

benim salon, mutfak ve yatak odası açık renk. antrede bej kahve gibi. çok fazla kirlenmiyor sadece leke belli oluyor oda silicne tamamdır.

Valla açık maçık mutfağıma bunu seçtim bunu serdim inş. beni üzmez yalnız çeyiz günü acayip tüy döktü 3 kere süpürdük artık bi kere daha süpürün dediğimde kızlar çığlık atıyordu yeteeerr diye :roflol:

hani sinay cıkmamış ama açıksa yandın bende bitane peluş begenmsıtım mutfagıma beyaz kırmızı cook guzeldı almadım ıykı almamısısım mutfak halımı 2ay oldu yıkadım bile yıne yıkanması lazım yanı

tubış öle etcem bende

hakkında hayırlısı neyse öyle olur inşallah.

çeyiz günü dökülen o tüyler uzun bir süre devam etcek bilginiz olsun. halılar yıkanmadan kesinlikle gitmiyor. 6 ay falan sürüyormuş.

sınayımmmm heycan doruktaa ayy 5 gun dedığın nedır yaa aynı gun aynı heycanları yasayıp 3,5 atcaz desene:roflol:
halında cok guzel iç açıcı yenı halılarda hep aynı sorun var yaa

sinay inanamıyorum yaaa 5 güncük
bu arada gelinlik bittimi
güzel oldumu???

evet buketcim ben bile inanamıyorum 8 aylar 5 aylar sayarken birden ne zaman geçti zaman :gitme: gelinliğim bitti canım valla onunlada hiç ilgilenemedim kayınpederimin cenazesi bize herşeyi unutturdu umarım bi aksilik çıkmaz cuma günü gidip son kez giyeyim diyorum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…