Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

İyimm gasolinecim nolsunn düğün telaşları halen bitmedi onlara devam :kedi: Sen nasılsın ?
sağol canım, çok şükür, sende tam gaz devam ediyo hazırlıklar ne güzel hayırlısıyla geçsin sizin günleriniz de :))

M.sevdam güle güle kullan sandığını :)

aime geçmiş olsuunna.s.

aaaa gercekten mı ben kadıfe ıstıyorum kumasını mesela ayy sımdık bı sevındımkı sorma yaa du bı söz olsun nışan olsun hemen alcam sey o olcak aman benı bırakıp gtme bulmuşum senı
evkurda gordum ama bıdaha gormedım burda alan yok dıe getrtmıyolarmafoldumben
evt cnm mhemde harbı laz
mesela suyaa ekmeğe falan farklı seyler dıolarr bıde laz şıvesı konusuyo bana mesela kesılıyımm saaa da falan dıo aman ben anlamam işim zor:gitme:
bıde cok ınatcıı

ben seni sevduğüümidee dünyalara bildurdumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
haha ilahi kız....
bende kadife fuşya yaptırıcam canım...yaparız yollarız nolcak..burdayım kuşum..a.s.bırakmam seni canikom..mucks
AıME geçmiş olsun canım bu arada...

hepinizi çok öpüorum dvd aldım onu izliyim tv de heeç bişi yokk..ne zaman oldu kiii nese..:gitme:
kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrr hepinizi çok çok öptüm...aldıklarınızıda güle güle kullanına.s.

tmm cnm cok sevındım bende kırmızı ıstıyorum neyse sonra pazarlık bıle yaaprız snınle
ben cıktım kızlar komsuma davetlıyım usak aramadna bı gıdem gelem dedım cok öptumm

selam millet nasılsınız....bir kaç gündür girmemiştim nete neler yaptınız bakalım:)
müebbetcim hayırlı olsun sandığın canım
betacım naptın saçını kesitirip boyatıcam diodun
temmuzun ilk haftası boyucak canım o zamana kadar diplerin gelmesin dedi çikolata kahveye boyatıcam aralarada bakır tonlarında balyaj atıcakk opuyorumnanaktan Saçlarımı kesmiyorlarr düğünde kınada lazım olacaklarmış bana kaydirigubbakcemile3

Napimm çöpe gideceğine değerlendiricem bendee kaydirigubbakcemile3
beta avizelerini gördüm güle güle kullan canım..
böcük napıosun canım...hazırlıklar nasıl diido..neler yaptınız..zaman belli oldumu kesin

Saol canım a.s.

öyle de canım sandık çok toplayıcı. o kadar çeyiz yapıldı koyulacak en güzel yer sandık hemde kilitli mis gibi. bişi lazım olsa sağı solu arayacağımı direk sandıktan bulurum. dışı kumaş kaplı olanlarda vardı ama nereye koyacağım belli olmadığı için rengi uyar mı uymaz mı bilemedim o yüzden ahşap aldım. üzerine de antika şeyler koyacağım inşallah

Son düzenleme:
Buket mutfağını göremedim ama sonra bakarız demi profilden .Sinay evine hayırlı haberler hayırlı insanlar gelsin inşallah . Bunebu alyansın çok hoş ayrıca evlilik teklifi de süpermiş önce anlamadım parantez içini okuyunca koptum Songaaaa seninkide açıköğretimdi demi konuşmuştuk bi ara benimkide tek dersten kaldı 7 sini verdi bende tek dersten kaldım inş eylülde vericezz...

gece kuşları iyi geceler...

betacım derserden geçmişsin ne güzel ...ben kaldım 3 dersten büttü verip mezun olucam inşallah...

damla snin de tek ders kalmıs ne güzelll..

bugğn nevresim takımı kablama kaplar dondurma kaşıkları aldım ben ama resim ekleyemiyorum buraya telefonum bozuldu ....

günaydın kızlar betacım hadi gözün aydın sevindim seneyede uzatmadan bitsin cnm

Günaydın Herkesseee...
Geçmişi okuyodum
Fmk kuzum sarı saçtan kafan karışmış. bende albumlerde gördüm o arkadası ama oda çok sarı röfle falan değil yani. benimde saçlarım sapsarı 4 aydırda röfle yaptırmıyorum diplerden çıkanlkarda hiç kötü durmuo çünkü bende küçükken sapsarı büyüyünce açık kumral olanlardanım. Bilmiyorum gelinlikle nasıl durucak ama ben seviyorum sarı saçları...

Parpalm evet cnm ya daha dün gibi 3'lü aylara girince ne kadar sevinmiştim
GLCNNN nerdesin Kızz sen
Aime geçmiş olsun kuzum farkettik tabiki yokluğunu
Betam seninlede bi denk gelemioz kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…