sağol canım, çok şükür, sende tam gaz devam ediyo hazırlıklar ne güzel hayırlısıyla geçsin sizin günleriniz de :))İyimm gasolinecim nolsunn düğün telaşları halen bitmedi onlara devam :kedi: Sen nasılsın ?
bulursun puf şeklindekileri ben nettekini pek beğenmedim nişanlımında işi olduğu için ona sipariş verdim sen evlen sanada yollarız burdan kuşuma.s.
laz mıı?karadenizli olduğunu biliodumda laz olduğunu bilmiodum..seni hemen almak için inat ediodur napsın çocuk..inşallah hep mutlu olursun kuşumopuyorumnanaktan
aaaa gercekten mı ben kadıfe ıstıyorum kumasını mesela ayy sımdık bı sevındımkı sorma yaa du bı söz olsun nışan olsun hemen alcam sey o olcak aman benı bırakıp gtme bulmuşum senı
evkurda gordum ama bıdaha gormedım burda alan yok dıe getrtmıyolarmafoldumben
evt cnm mhemde harbı laz
mesela suyaa ekmeğe falan farklı seyler dıolarr bıde laz şıvesı konusuyo bana mesela kesılıyımm saaa da falan dıo aman ben anlamam işim zor:gitme:
bıde cok ınatcıı
temmuzun ilk haftası boyucak canım o zamana kadar diplerin gelmesin dedi çikolata kahveye boyatıcam aralarada bakır tonlarında balyaj atıcakk opuyorumnanaktan Saçlarımı kesmiyorlarr düğünde kınada lazım olacaklarmış bana kaydirigubbakcemile3selam millet nasılsınız....bir kaç gündür girmemiştim nete neler yaptınız bakalım:)
müebbetcim hayırlı olsun sandığın canım
betacım naptın saçını kesitirip boyatıcam diodun
Napimm çöpe gideceğine değerlendiricem bendee kaydirigubbakcemile3betacım gözun aydın cnmm zekıı arkadasım benım
m sevdam hayrlı olsn cnm ben sandık almak ıstemıyommmmm yaa
aıme gecmıs olsun cnm benımde pc cok yenı ama cok yavas o yuzden google deıl mozılla kullanıyom hızlı gayet artı bıde markası hayalet vardıya ondan kackez format attrdık hala cok yavas işyerımdekı danıdk pc bıle hızlı bundn ya
beta avizelerini gördüm güle güle kullan canım..
böcük napıosun canım...hazırlıklar nasıl diido..neler yaptınız..zaman belli oldumu kesin
valla canım bende istemiodum..ama burdaki kızlar sağolsun al al dediler bende yaptırıcam..aman elalem ne dicek yaww..nerede yaşıyoruz..kime ne kii..isteyen alsın istemeyen almasın.bende kapitonelere heveslendim fuşya istiyorum..sandık deelde puf gibi olucak..
Şuann çok mutluyummmm 4.sınıfaaa geçtimmm hihoyyyt aöf sınavlarından geçmişim tek dersim kaldı onuda büttee vericemm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
ayyy sonunda 4.sınıf oldummm :sm_cool:
Saol pınarcımm bende çok sevindimm hihoyyyt Şenizayyyy çok sewındım betacım hadı hayırlı olsun tatlım
19 days until we say yes
Aman Allahım 10'lu günlere inmişimmm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?