• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın fıstıklarr,

beta, gözün aydın son nıfa geçmişsin.

fmk, sarışın gelinde güzel oluyor

aime, geçmiş olsun. önemli birşey yoktur umarım.

jülide, benim kocişim çok romantik biri değildi zaten halende aynı hiç bir değişiklik olmadı.

müebbetsevdam, sandığını iyi günlerde kullan. çeyiz çıakrken sandığın üstüne oturan olurmu?

parpalm, çeyizi toparlamaya başladınızmı?

buket, sayılı gün çabuk geliyor. kendime saydığım günleri hatırlıyorumda geçmiş bitmiş üzerine evleneli 2 ayı geçmiş. Hatta Gamze evlenirken 10 günden aşağı düştüğünde kendime bende o günleri görürmüyüm diyordum.

Hayatım ve Arsima evleneli 2. haftadalar.
Mandilin 3 günlük gelin.
Betayla sen gidincede sizin günleri sayarız.
kaydirigubbakcemile5

babam ctesı gunu gelcektı ama pazara ertelendı benım uşakta kafamın etını yıyo arada kaldım
kafamın etını yeme sebebı onlar haftalık programlarla seyehat edıyorlar oda pazar gunu ızın kullanmak ıcın bu hafta hıc izin kullanmıycaktı ve akrabalarına ve bıze gelceklere demıstı pazar dıe
dun annemle konusmuş yengem annem babn pazar sabahı gelcek dedı h içide onlar gelır demış benımkıne dedım cok kızdı bana neden dıo demedın durumumu anlatmadın dıe
arada kaldım yaa
bugun tum cesaretımle babamla annemle konuscam babamın geldığı pazar gunu aksamda onlar gelsın dıe söz gunu zaten h içi olacak gıbı

babam ALLAH kısmet ederse sbh 7den önce ıst olcak pazar gunu
bende dıom aksam gelcek onlar zaten
sımdık valla arada kaldım
babama anneme desem kıza bak ya okadr yoldan gelıyoruz bızı sevmıyo gtmek ıstıyo bıan önce der gıbı olcak
demesem benımkı acayıp kızıyo
işte sen nedn bastan anlatmadın ben bıdaha 1 hafta ızın alamam zaten benım babamda 1 hafta kalamaz ıst annem yalnız dıe
offf valla daraldım hee
ben komşudayken yengem demış damat cok korkuyormus bızım kız elden gtcek dıe dıo sureklı yenge cok korkuyom dıyıp duruyo demıs annemde bak vermeyız hee demıs sakayla ben ıse arada kaldım
bugun annemle babamla konuscam anlatcam durumu napım
herıkı tarafıda dusunmek zorundayım

komşu anlattığına göre en mantıklısı pazar akşamı gelmeleri. sen annenlere durumu güzelce izah et.böyle böyle bir durum var de.

günaydn kıslar .dün iki odam boya yapılmş.annemde haftaya çeyiz sericek.bu cumartesi evime bakmaya gidicem.inşallah güsel olmştr :kedi:

Back
X