Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1ninca: naber betacım? nasıl gidiyo?
birkaç gündür yoktum, geçmişe bi bakim dedim, sayfalar da yine çoğalmış :))
İyimm gasolinecim nolsunn düğün telaşları halen bitmedi onlara devam :kedi: Sen nasılsın ?
Tamam şekerr msnde karşılaşırsak laflarız yinee Şeniz
ohh toprağımm sende ufaktan ufaktan bitiriyosun işlerii hadi bakalım kolay gelsin epey bi yorulacaksın aklında olsunn :kedi:
Maşallahh kuaförde amma para almışş o ne yaa lmaz: Bende kskda bi yerle anlaştım gelin+kına saçı ve makyajları 200 TL hihoyyyt

Oyy oyy kıyamam düğündaşımm yorulmuşş :teselli:
Evet en yorucu mutfak ama saolsunn mutfak yerleştirme işini kuzenimm yaptı ellerine sağlık süper yerleştirmiş özenmişş bözenmişş opuyorumnanaktan
Bardak konusunda aynıyız desene benim bi dolap artı bi raf sırf su bardağı dolu kaydirigubbakcemile3 Çok abartmışız hakkatenn :sinifsinif:

Betamm Düğündaşım avizelerini gördüm çok hoşlar güle güle kullan. mutfaktaki çok şekerr. Ama salonu göremedim onu nie eklemedin kuzum???
Canımm benimm çok saol a.s. Salona avize almadık çünkü salon hep spot lamba avize takılacak yer yok kaydirigubbakcemile3 ordan yırttık :sinifsinif:
gözün aydın canım.çok sevindim zemuszemus
Saol songacımm Şeniz Sizinde gözünüzz aydınn ne güzel inşallah büttende geçerde tez zamanda senin nişan ve düğün haberlerinide duyarızz opuyorumnanaktan
benim saclarim bakimsiz nisan sacimda da üc tane postis vardi kafam okadar kasindiki kafamçokkarıştı

bende kınada postiş takalım kalın bukle salık uzun dursun dedim kuaför senin saçlardan başkasına bile ek saç çıkar dedi kaydirigubbakcemile3 bende peki dedim yırttım postiştende yerimseniben yoksak çok pahalıymış dimi kafamçokkarıştı

malesefffffffffff posisler dünyanin parasini nerdeyse bide ben nisanda 50 tl aldilar kira bide ben cok safim degerli postislerini iade edince parayi geri verecekler saniyorum :roflol:

bide söyle bir sey postisler gercek sactan oldugu icin fark edilmiyordu kendi sacim gibi duruyordu... ama ben cok tiksindim baskasinin saci kafamda

slm kizlar.... persembeden beri yokum, bilmem fark eden oldu mu? hepinizi birer birer cok özledim.....
giremememin iki sebebi var

1. hastayim...
  2. bilgisayarima virus girmisti, format attim, o arada babam bilgisayarlari degiselim dedi, simdi bu bilgisayar cok yavas nedenini cözemedim daha.... internet hele herseyden yavas....
.

3 gün raporluyum evde yatiyorum, yatmaktan sIkIldIm simdiden.....

yeni ciciler alanlar güle güle kullanin

evlenme teklifi alanlar allah ayirmasin sizi, mutlulugunuz daim olsun.....

yarin SevGülümün dogum günü ve ben yaninda olamiyorum, icim cok buruk bu yüzden.... aglayasim geliyor düsündükce mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

simdi yine gidiyorum.... ne zaman araniza yeniden katila bilirim :uhm: bilmiyorum... ama hep aklimdasiniz

kızlar az önce dışarıdan geldim.sandığımı aldık.el oyması diye bilinen sandıklardan. ama sakın elde yapıldığını düşünmeyin makinaya veriyorlar babam cnc ile uğraştığı için anladı. adamlarda doğruladı.eskiden öyle yapıldığı için şimdi o isimde kalmış. 150 liradan 110 liraya düştüler ve aldık..

GLSNNNNN evinin fotosunu istiyorum şekerim .

ayy evet çok pahalı yaa kafamçokkarıştı Ablam çok lazım olursa benimkileri kullanırsın dedi ablamın çok uzun saçları vardı kestirdi ve kendi saçlarından postiş yaptırdı ondan takarsamda içim çok rahat olacak hihoyyyt bende saçlarımı kestirdiğim zaman postiş yaptırıcamm :kedi:
Başkasının saçını kullanmak iğğ bende düşününce kötü oluyorumm :sinifsinif:
slm kizlar.... persembeden beri yokum, bilmem fark eden oldu mu? hepinizi birer birer cok özledim.....
giremememin iki sebebi var

Aimecimm çok geçmişş olsun canımm :teselli:
Umarım önemli bişe yokturr :1no2: neyin var :uhm:

Bendee istiyorumm ama çekemedimm kii mafoldumben Söz bu haftaa eklicemmm inşallahh :Saruboceq:

Sandığınn hayırlı olsun canımm kız onlar pek güzell oluyorlarr el oyması gibinn hakkaten ama şaşırdımm yaa artık el sanatı diye bişe kalmıcak makine sanatı dicezz :umursamaz:

sağol canım. tşk ederim. evinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum valla canım. evet canım ya el oyması el işi bitti artık herşey makinaya dönüştü. :gitme:

sağol canım. tşk ederim. evinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum valla canım. evet canım ya el oyması el işi bitti artık herşey makinaya dönüştü. :gitme:

Walla haftasonu evimdeydim ama foto makinam yoktu yanımda :umursamaz: Ondan çekemedim ama en kısa zamanda çekip koyucam :sinifsinif:

selam millet nasılsınız....bir kaç gündür girmemiştim nete neler yaptınız bakalım:)
müebbetcim hayırlı olsun sandığın canım
betacım naptın saçını kesitirip boyatıcam diodun

betacım gözun aydın cnmm zekıı arkadasım benım

m sevdam hayrlı olsn cnm ben sandık almak ıstemıyommmmm yaa

aıme gecmıs olsun cnm benımde pc cok yenı ama cok yavas o yuzden google deıl mozılla kullanıyom hızlı gayet artı bıde markası hayalet vardıya ondan kackez format attrdık hala cok yavas işyerımdekı danıdk pc bıle hızlı bundn ya

beta avizelerini gördüm güle güle kullan canım..
böcük napıosun canım...hazırlıklar nasıl diido..neler yaptınız..zaman belli oldumu kesin

beta avizelerini gördüm güle güle kullan canım..
böcük napıosun canım...hazırlıklar nasıl diido..neler yaptınız..zaman belli oldumu kesin

off sorma ya daraldım he bu pazar cnm kısmetse babam ctesı gelıyo aksam tabı bız öle dıyozda sorun cıkmazsa
ayy benımkı delı etcek benı yaa
yengemlede konustu ılla hemen gotrcek benı sankı kacıyom hee
sabırsız nolcak dur sımdık yolsa carsamba doncek o zmn sorcam ben ona
lafı dıo dıo sonunda yengeme dıokı ben onun kılına zarar gelsın ıstemem ama ablasından cok korkuyom ayy benıde strese sokuyoo:mymeka:

zeysb ve böcük tşkler arkadaşlar. böcük benimde evimde koyacak yer yok diye istemiyordum ama amcamın kızları felan olmazsa olmaz dediler. elaleme karşı bi sandık almamışlar derler ilerde nolur nolmaz al koy ilerde ver birisine dediler bende aldım .

ahah ilahi kız..demek seni hemen alıp evinin kraliçesi yapmak istiyor:jeyyar:

valla canım bende istemiodum..ama burdaki kızlar sağolsun al al dediler bende yaptırıcam..aman elalem ne dicek yaww..nerede yaşıyoruz..kime ne kii..isteyen alsın istemeyen almasın.bende kapitonelere heveslendim fuşya istiyorum..sandık deelde puf gibi olucak..

aman ben elalemı takmam bı nıyetım var eğer puff seklınde bulursam alcam bulamazsam almasam dıe ağlycm annem dayanamaz herhal alma ozmn der:roflol: saka bı yana annem kesınn aldırır banada ama ben bı yol dusuncem buna karsıı

zeysb valla ne yapmak ıstıyo bende bılmıyom sımdılk ama tam bı laz sımdık daha ı anladım hee off aman duymas
ın

bulursun puf şeklindekileri ben nettekini pek beğenmedim nişanlımında işi olduğu için ona sipariş verdim sen evlen sanada yollarız burdan kuşuma.s.
laz mıı?karadenizli olduğunu biliodumda laz olduğunu bilmiodum..seni hemen almak için inat ediodur napsın çocuk..inşallah hep mutlu olursun kuşumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…