Masallah canim. Zaten benimkide 7.yildan sonra degisti sırnaşık şey
bence bu işin 7 yıl- 8 yılla alakası yok nikahı bastıktan sonra tartmak lazım bide adamlarıı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canim. Zaten benimkide 7.yildan sonra degisti sırnaşık şey
Ooo pashminamm ne güzell hayırlı uğurlu olsunn tatlı tatlı sohbetlii yemekler yiyelimm inşallahhh cokacimcoook Şenizbetam hoşgeldin canım senin masanın aynısını aldık sonunda hemen diim sana
Sen nasılsın iimisin
bence bu işin 7 yıl- 8 yılla alakası yok nikahı bastıktan sonra tartmak lazım bide adamlarıı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Ooo pashminamm ne güzell hayırlı uğurlu olsunn tatlı tatlı sohbetlii yemekler yiyelimm inşallahhh cokacimcoook Şeniz
İyimm nolsun bugün anneme çalıştık ona kıyafet,ayakkabı falan aldık yeni geldik eve..
Tatlı telaşlarr anlıcann opuyorumnanaktan
Sen nasılsın?Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor ?
böyle gelinleri görünce hemen alt üst oluyorum... ne güzel olmus kahve renkli saclar. Tam kararimi verdim saricin gelin olacagim derken böyle resimler görüp kafam karisiyor
Hoşbuldumm canımm :1hug:hosgelin betacim. Tesekkürler
Evet canımm benimkide öylee kaydirigubbakcemile3 Sonunda diktirmeye karar verdik şimdi iiçinee sindii ve çok beğendik..Annem bide tombikk benim ondan ona göre pek kıyafet bulamadık :1no2:anneyi giydirdiniz yani cicilerle, biz çok zorlanıoz ona kıyafet alırken herşeyi beğenmio yokm yakası yok şuyu buyuu bütün gün dolandırıyo beniii yaa. Neyse siz bitirmişsiznşi.
Benim hazırlıklar biraz hızlandı oturma odasına köşe baktık doğtaştan beğendik bitane önümüzdeki haftalarda alıcaz. Sonra halısı , perdesi ve tv ünitesi ayarlayıp o odanın işini bitircaz canım.
mutfağında dolapları masası tamam artık, perde, halı, lambasını alıp koyalım dioz kenara orasıda aradan çıksın.
Yaz sonuna doğru bide boya yaptırdık mı işler tamam. hemen gelsin yılbaşıııı artıkk
böyle gelinleri görünce hemen alt üst oluyorum... ne güzel olmus kahve renkli saclar. Tam kararimi verdim saricin gelin olacagim derken böyle resimler görüp kafam karisiyor
arkadaşlar size güzel bir haberim varrrr. eylül ya da ekim ayında söz kesmeyi düşünüyoruzzzzzzzzzz. aşkım tek dersen büte kaldı.eylülde inşallah verecek.mezuniyeti kesinleşince de yüzükleri takacağızzzz.çok mutluyum kızlarrrrrr
Şuann çok mutluyummmm 4.sınıfaaa geçtimmm hihoyyyt aöf sınavlarından geçmişim tek dersim kaldı onuda büttee vericemm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
ayyy sonunda 4.sınıf oldummm :sm_cool:
dügün hediyesi sana hihoyyyt
Şuann çok mutluyummmm 4.sınıfaaa geçtimmm hihoyyyt aöf sınavlarından geçmişim tek dersim kaldı onuda büttee vericemm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
ayyy sonunda 4.sınıf oldummm :sm_cool:
betam hayırlı olsun canım çok sevindimm
fmk senin saçların çok güzel ki niye dert ediosun