• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betam hoşgeldin canım senin masanın aynısını aldık sonunda hemen diim sana

Sen nasılsın iimisin
Ooo pashminamm ne güzell hayırlı uğurlu olsunn tatlı tatlı sohbetlii yemekler yiyelimm inşallahhh cokacimcoook Şeniz

İyimm nolsun bugün anneme çalıştık ona kıyafet,ayakkabı falan aldık yeni geldik eve..
Tatlı telaşlarr anlıcann opuyorumnanaktan

Sen nasılsın?Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor ?

Ooo pashminamm ne güzell hayırlı uğurlu olsunn tatlı tatlı sohbetlii yemekler yiyelimm inşallahhh cokacimcoook Şeniz

İyimm nolsun bugün anneme çalıştık ona kıyafet,ayakkabı falan aldık yeni geldik eve..
Tatlı telaşlarr anlıcann opuyorumnanaktan

Sen nasılsın?Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor ?

anneyi giydirdiniz yani cicilerle, biz çok zorlanıoz ona kıyafet alırken herşeyi beğenmio yokm yakası yok şuyu buyuu bütün gün dolandırıyo beniii yaa. Neyse siz bitirmişsiznşi.
Benim hazırlıklar biraz hızlandı oturma odasına köşe baktık doğtaştan beğendik bitane önümüzdeki haftalarda alıcaz. Sonra halısı , perdesi ve tv ünitesi ayarlayıp o odanın işini bitircaz canım.

mutfağında dolapları masası tamam artık, perde, halı, lambasını alıp koyalım dioz kenara orasıda aradan çıksın.

Yaz sonuna doğru bide boya yaptırdık mı işler tamam. hemen gelsin yılbaşıııı artıkk

hosgelin betacim. Tesekkürler
Hoşbuldumm canımm :1hug:
anneyi giydirdiniz yani cicilerle, biz çok zorlanıoz ona kıyafet alırken herşeyi beğenmio yokm yakası yok şuyu buyuu bütün gün dolandırıyo beniii yaa. Neyse siz bitirmişsiznşi.
Benim hazırlıklar biraz hızlandı oturma odasına köşe baktık doğtaştan beğendik bitane önümüzdeki haftalarda alıcaz. Sonra halısı , perdesi ve tv ünitesi ayarlayıp o odanın işini bitircaz canım.

mutfağında dolapları masası tamam artık, perde, halı, lambasını alıp koyalım dioz kenara orasıda aradan çıksın.

Yaz sonuna doğru bide boya yaptırdık mı işler tamam. hemen gelsin yılbaşıııı artıkk
Evet canımm benimkide öylee kaydirigubbakcemile3 Sonunda diktirmeye karar verdik şimdi iiçinee sindii ve çok beğendik..Annem bide tombikk benim ondan ona göre pek kıyafet bulamadık :1no2:
Ama benden süslü olacak şimdii kaydirigubbakcemile3

Ohh pashminamm sizinde hızlanmış hazırlıklar ne güzel erkenden hallediceksiniz eşyaları kafanız rahat olacakk hihoyyyt Herşey istediğiniz gibi olur inşallahh :Saruboceq:

ben saricin bir insanim gerci sacimi boyatmayali aylar oldu dip boyasi geldi cocukken sap sariydi zamanla koyulasti.. suan sacimin rengin ney diye sorarsaniz bilmiyorum cevabini veririm.. ne sari ne kahve... sari saclarlar bana yakisiyormus diyorlar hep ayakkabida gözlerim hep topukluya kayidigi gibi sactada koyu ya kayiyor nedense :)
demek oluyorki ben halen sac renginde tam kararimi verememisim...
Albümler böylümde bir arakdas nisan fotograflarini yayinlamis "sari..." nicki tam hatirlamiyorum kimsenin zoruna gitmesin ama kizin sac rengini hic mi hic begenmedim benim de saclarimin sari olmasina ramen...

böyle gelinleri görünce hemen alt üst oluyorum... ne güzel olmus kahve renkli saclar. Tam kararimi verdim saricin gelin olacagim derken böyle resimler görüp kafam karisiyor

öyle deme fmkcımm sarışınlardada çok güzel saçlar yapılıyorr :umursamaz:
Benim saçlar kahve ama siyah gibi duruyor ben boyatıcam yinee :sinifsinif:
Yaa bende nikahta topuz istiyorum ama kahküllümü olsun yoksam yapışsınmı bilemedim yaa mafoldumben

ı aksmlar kızlar evden yazarım artık

darkangel cnm saat 9 gıbı burda olursan resmı yuklerım söz vermeyım ama evde sorun yoksa

allahım en sonunda sıteye gırebıldım deli oldum yaw

arkadaşlar size güzel bir haberim varrrr. eylül ya da ekim ayında söz kesmeyi düşünüyoruzzzzzzzzzz. aşkım tek dersen büte kaldı.eylülde inşallah verecek.mezuniyeti kesinleşince de yüzükleri takacağızzzz.çok mutluyum kızlarrrrrr

hayırlı olsun canım çok sewındım senın adına opuyorumnanaktan

Şuann çok mutluyummmm 4.sınıfaaa geçtimmm hihoyyyt aöf sınavlarından geçmişim tek dersim kaldı onuda büttee vericemm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
ayyy sonunda 4.sınıf oldummm :sm_cool:

Şuann çok mutluyummmm 4.sınıfaaa geçtimmm hihoyyyt aöf sınavlarından geçmişim tek dersim kaldı onuda büttee vericemm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
ayyy sonunda 4.sınıf oldummm :sm_cool:

dügün hediyesi sana hihoyyyt

Back
X