Hşg minik geçmiş olsun güzelim
Pasmiam rabbim kabul etsin cnm saol
kızlar boncuk elyafda mı var ben asla yün yorgan yün yazstıkda yatamıyorum küçüklükden beri alışmışım kuş tüyüne yastıklarımız yurt dışından sonra burdan yataşdan arkş tavsiye etmişti slikon yastık aldım ama boncuk derken neyi kastettiniz anlamadım ben
bizin yan tarafta tuafiye var kapıya koymuş satıyo kiloyla üstünde boncuk elyaf yazıyo
ondan öle yazdım bende kaydirigubbakcemile3 ben yün sevmiyorum canım
çok ağır oluyo üstümden kaysa çekemiyom bile gece
sağol canım... benim midem problemli zaten bugünde lahmacun yedim öğlen o mafetti beni :çok üzgünüm:
valla canım şehirdaşım: anam normal silikon almıştı bize de kırlent ve yer minderi doldurmuştuk.yastık olarak kafamın altında heeç denemedim.
boncuk silikonda benim bildiğim hakkaten boncuk boncuk olan,altı yastıklı tepsiler var ya o yastıklara dondurulan bazı oyuncaklara doldurulan nalburlarda satılan silikon.ben boncuk silikon die onu biliyorum..
amin canım boncuk silikonu bende göremedim bilmiorum nasıl bişey blackqueen
Kızlar bişey sorcam öneri verin bana...
Yakın bir arkadaşım aylar çöncesi nişanlandı ve ş.dışında olduğu için gidemedik. Bu h.sonu herkesi evinde çağırıyo bizde gidicez nişan tebriği olur hem dedik ama bişeyler götürmelimiyiz ne alıcaz bilemedikk yaaa
dediğim gibi boncuk gibi...yatak tepsisi yapmıştım kendime..altına yatık kılıfı yapıştırmıştım.o yastık kılıfının içinide bundan doldurmuştum.normal silikondan daha sert düz durması için..nalburculardan anama aldırmıştım...tepsimde bi şık olduuu kaydirigubbakcemile3 yapın tavsiye ederim.mudada görüp a abu ne ya çok pahalı diyip kendim yapmıştım geçen yaz...
Kızlarrr
yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????
böcüüm sakinleşince konuş bencede..ve hemen sinirlenip işten ayrılma canım..iş bul önce..ben 7aydır işsizim doğru düzgün yerden aramıolar hiç..aman diim..:1hug:cok cnm sıkkın
ağladım durdum dişimin ağrısını bıle unuttum
yarın aylık alıyoruz ben ıdarı kadro olduğum halde 60 tl kestıler nıe gelmemışm ıse ama herkes gelmedı
dığer ıdarı kadrolarınkı kesılmedı yalnızca benımkı bende ıtıraz ettım kavga ettık
yığenı ıle
aksam yada yarın konuscam patronlabelkı işten ayrılırımm kızlar
moralım 0 ben 20 tl fazla alsamm keske dedım ssk parasını verseler dıe hayal kurdum benım paramı kesıyorlar yaa :çok üzgünüm:
tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan
( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:
gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık
şalın çok güzel canım..ananenin ellerine gözlerine sağlık
bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn
merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....
mağazalarda yastıklar abartı pahalı kiloyla boncuk elyaf alıp yapabilirsiniz...
3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur...
geçmiş olsun minik bende hastayımm dişim ağrıyo yaa kulağıma vuruyo artık..
Ben bilmem ama annem le birkere doldurmuştuk deneme yanılma usulü yaptık canım
amin canım boncuk silikonu bende göremedim bilmiorum nasıl bişey blackqueen
boncuk sılıkon aynen adı gibi boncuk boncuk duruyo ıstediğin kadar uzun süre üzerine bas yine kabarıyo
bak cnm küçük resım olarak göstermısler boncuk sılıkonu da
Kızlar bişey sorcam öneri verin bana...
Yakın bir arkadaşım aylar çöncesi nişanlandı ve ş.dışında olduğu için gidemedik. Bu h.sonu herkesi evinde çağırıyo bizde gidicez nişan tebriği olur hem dedik ama bişeyler götürmelimiyiz ne alıcaz bilemedikk yaaa
boncuk sılıkon aynen adı gibi boncuk boncuk duruyo ıstediğin kadar uzun süre üzerine bas yine kabarıyo
http://www.evtekstilibul.com/bumego/urun/img_kucuk/OT010101035.jpg için Google Görsel Sonuçları
bak cnm küçük resım olarak göstermısler boncuk sılıkonu da
geçmiş olsun kızlar :teselli:
kolay bişey mi boncuk silikondan yastık yapmak yauu :bbo:
eksiği ne biliyormusun peki cnm bence evine süs eşyası almak daha mantıklı geliyor cnm
süpersin bende google bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ve güzel fikir :lepi:
valla tüm arkadaşlarım bayıldı.tepsiyle altındaki yastık kılıfının renginide uyumlu yapıosun acayip güzel olii.yapıp çok arkadaşıma hediye ettim.evimede yapıcam inşallah sevgilimin kahvaltısını yatağa götürmek için:jeyyar:
dediğim gibi boncuk gibi...yatak tepsisi yapmıştım kendime..altına yatık kılıfı yapıştırmıştım.o yastık kılıfının içinide bundan doldurmuştum.normal silikondan daha sert düz durması için..nalburculardan anama aldırmıştım...tepsimde bi şık olduuu kaydirigubbakcemile3 yapın tavsiye ederim.mudada görüp a abu ne ya çok pahalı diyip kendim yapmıştım geçen yaz...
eksiği ne biliyormusun peki cnm bence evine süs eşyası almak daha mantıklı geliyor cnm
bekar evinde oturuo henüz eşya almadılar ama çeyizlik bişey alsam makbule geçer heralde
süpersin bende google bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ve güzel fikir :lepi:
ya kızlar bana da yardım edin bende yastık alcam ama aşkımda bende bööle içine gömülcek kadar yumusak yastık sevmioruz..biraz sert olsun istiyorum..kuş tüyü olanlar bildiim kadarıyla yumusacık oluo..boncuk silikon sert mi oluo :uhm:
geçmiş olsun kızlar :teselli:
inşallah geçer mervecim
kolay bişey mi boncuk silikondan yastık yapmak yauu :bbo:
ya peki alt taraftaki kumaşı tepsiye nasıl tutturdun yapıştırdnmı canım??
valla yastık kılıfın diken birisi olursa kolay içini doldurmak kalıyo sana benim annem dikerse bende doldururum imece usulü bişey olur hemmm
nişan hediyesi,çeyiz hediyesi gibi yane oluyor...çeyiz yane.tek alın ya da para koyup büyük bir şey alınabilir...ben en son nişanlanan arkime taçtan havlu seti,essedende renkli plastik sürahi almıştım..geçen senede 4kız birleştik başka bir arkadaşımıza taç nevresim takımı aldık..yani gönlünüze kesenize göre ne isterseniz alabilirsiniz bencekaydirigubbakcemil
Kızlarrr
yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????