Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin canım boncuk silikonu bende göremedim bilmiorum nasıl bişey blackqueen

üff bende bir kere misafirliğe gittiğimde banada verdiler ne yastığı yastık ne de yorgan misali aynen öle ağırrr alışmışım hafif yorgana haklısın cnm

ok şehirdaşım kaydirigubbakcemile5

bak merak ettim işte kaydirigubbakcemile3

Kızlar bişey sorcam öneri verin bana...

Yakın bir arkadaşım aylar çöncesi nişanlandı ve ş.dışında olduğu için gidemedik. Bu h.sonu herkesi evinde çağırıyo bizde gidicez nişan tebriği olur hem dedik ama bişeyler götürmelimiyiz ne alıcaz bilemedikk yaaa

dediğim gibi boncuk gibi...yatak tepsisi yapmıştım kendime..altına yatık kılıfı yapıştırmıştım.o yastık kılıfının içinide bundan doldurmuştum.normal silikondan daha sert düz durması için..nalburculardan anama aldırmıştım...tepsimde bi şık olduuu kaydirigubbakcemile3 yapın tavsiye ederim.mudada görüp a abu ne ya çok pahalı diyip kendim yapmıştım geçen yaz...

eksiği ne biliyormusun peki cnm bence evine süs eşyası almak daha mantıklı geliyor cnm

süpersin bende google bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ve güzel fikir :lepi:

Kızlarrr

yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????

ya kızlar bana da yardım edin bende yastık alcam ama aşkımda bende bööle içine gömülcek kadar yumusak yastık sevmioruz..biraz sert olsun istiyorum..kuş tüyü olanlar bildiim kadarıyla yumusacık oluo..boncuk silikon sert mi oluo :uhm:

böcüüm sakinleşince konuş bencede..ve hemen sinirlenip işten ayrılma canım..iş bul önce..ben 7aydır işsizim doğru düzgün yerden aramıolar hiç..aman diim..:1hug:

tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
canım hayırlı olsun darısı tarihsizlerin başına kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

insallah birlikte kutlarsınız..doum günüsü kutlu olsun..

bu baharatliga sizce 130 verilirmi baharatliklarin fiatlari ortalama nedir kizlar yorumlarinizi bekliyorum 3 taksit alma imkani varmis

canım cok güzelmiş ama bana biraz pahalı geldi.. fisfisfis

geçmiş olsun minik bende hastayımm dişim ağrıyo yaa kulağıma vuruyo artık..

Ben bilmem ama annem le birkere doldurmuştuk deneme yanılma usulü yaptık canım

geçmiş olsun kızlar :teselli:

kolay bişey mi boncuk silikondan yastık yapmak yauu :bbo:

boncuk sılıkon aynen adı gibi boncuk boncuk duruyo ıstediğin kadar uzun süre üzerine bas yine kabarıyo

bak cnm küçük resım olarak göstermısler boncuk sılıkonu da

benim dediklerimde othella markaydı demekki heryerde aynı fiyatlar ben metro gross ta bakmıştım.

Bnece o kadar para verilme dolduralım gitsinn altı üstü yasık değilmi kuş kondurmuyolar yaa

nişan hediyesi,çeyiz hediyesi gibi yane oluyor...çeyiz yane.tek alın ya da para koyup büyük bir şey alınabilir...ben en son nişanlanan arkime taçtan havlu seti,essedende renkli plastik sürahi almıştım..geçen senede 4kız birleştik başka bir arkadaşımıza taç nevresim takımı aldık..yani gönlünüze kesenize göre ne isterseniz alabilirsiniz bencekaydirigubbakcemil

eksiği ne biliyormusun peki cnm bence evine süs eşyası almak daha mantıklı geliyor cnm

süpersin bende google bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ve güzel fikir :lepi:

valla tüm arkadaşlarım bayıldı.tepsiyle altındaki yastık kılıfının renginide uyumlu yapıosun acayip güzel olii.yapıp çok arkadaşıma hediye ettim.evimede yapıcam inşallah sevgilimin kahvaltısını yatağa götürmek için:jeyyar:

kızlar eğer ılgılenenler varsa msj atsın kayınvalıdeme tam fıyat sorcam yarın yazarım ısteyenin adresıne yollarızz

boncuk silikon yastık

bana yengem almıstı sağlosun onu iyiki de almış bak kocacım bana kahvaltı hazırlıcakya kolay olur onaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya peki alt taraftaki kumaşı tepsiye nasıl tutturdun yapıştırdnmı canım??

valla yastık kılıfın diken birisi olursa kolay içini doldurmak kalıyo sana benim annem dikerse bende doldururum imece usulü bişey olur hemmm

dikmeye gerek yok pazarda fermuarlı kılıflar satılıyo onlardan al tanesi1 liradan doldur doldurabildiğim kadar hihoyyyt hihoyyyt

öyle olcak heralde gerçi iki kiş alcaz bizde bakarız artık nasılsa ne alsak işine yarar heralde

teşkür ederima.s.

Kızlarrr

yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????

ben 4 tane bimden silikon yastık aldım daha önce oradan almıştık kullanıyorduk çok memnunduk hemde fiyatıda uygun:))))

bir de 2 tane kaz tüyü othello yastık almıştım:)))) o da kışlık kaydirigubbakcemile3

[

zeysbbbb

QUOTE=Pashmina;6999735]ya peki alt taraftaki kumaşı tepsiye nasıl tutturdun yapıştırdnmı canım??

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…