Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cimcime kim canım yeğen falanmı ???

Kuzenim 2 yaşında ama bi görr bir dilli kaydirigubbakcemile3 Gören durdurdu seviyor yaa bu insanlarr kafayı yemişler herkes beni sefiyyoo diyorr kaydirigubbakcemile3

Parka götürdük 1 kere daha diye diye 1 saat takıldık kaydirigubbakcemile3

oyy kıyamam ona ben yaa yeni nesil var ya cin gibi hepsi

tekrardan Selam herkesee :)

pili zayıfladığı zaman uzun sürüyo doldurması ama normalde çok hızlı.. yani daha öncede yazdım ya ben pompalıyla dolduramıyorum hesaplayamıyorum doğru düzgün ya çok doluyo ya az geliyo diye :) onu ayarlamaya çalışırken daha uzun sürüyo doldurmam bu hemen açıyosun gürül gürül su geliyo :)

yalnız tehlikeli tarafıda var dolabın yanında duruyodu bizde, sandalyeye çıkıp üstten bişi almaya çalışırken mum dolabın üzerinden yuvarlandı, nasıl isabet ettiyse bu pompanın tam üstüne düştü ve çalıştırdı -tatlicadiarzu- tamam kabul ediyorum sakar olan benim pompanın suçu yok

kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?

ben bilmiorum valla o aşamaya gelemedikk kii , neyse daha öğrenicem çok şey varr

Mantıken tahlil sonuçlandıktan sonra götürülmeli

ben bilmiorum valla o aşamaya gelemedikk kii , neyse daha öğrenicem çok şey varr

Mantıken tahlil sonuçlandıktan sonra götürülmeli

bende öyle biliyorum ama canım belediyenin verdi sağlık raporu formu var onu doldurdum resmimi yapıştırdım hastaneye gittim ve tahlil yaptılar daha sonra o raporu imzaladılar ve bana 1 hafta sonra sonucu alabilirsin dediler. ama o raporda evlenmeye engel yoktur yazısı var :S

Aydınlatıcı olmuşumdur inşallahh kaydirigubbakcemile3

kuşum fikir yürütmüştüm ama bilen kslarr detaylı bilgi yazarlar mutlak sana.

Ya ben bişi dicem bu damacanalardaki pompalar sağlığa zararlıymış sürekli kullanıldığı için bakteri mikrop yerleşiyormuş içine .Bu yüzden 5 lt şişeleri tavsiye ediyor doktorlar fiyat olarak pek pahalı değil aynı hesaba gelio bi damacana 19 litre fiyatı 5 tl civarı . 5 litre şişe 1 yada 1,5 lira . 25 litre sini 5 lira civarı hem 6 litre daha fazla oluyor .... Ya belki istediğin cevap değil ama yazdım işte kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

damla walla sağol cnm aydınlattın bizi iyi oldu öğrendiğimiz a.s.

damla walla sağol cnm aydınlattın bizi iyi oldu öğrendiğimiz a.s.

Rica ederim ya yazayım dedim görmüşken.Biz 1 liraya alıyoruz 5 lt lik suyu marketlerde pahalı oluyo ama...Daha ekonomik ve sağlıklı..
Ben çok yorgunum yatayım artık belediyede çocukların şiir dinletisi vardı görevliydik protokolde alkisalkisalkis bişiyde yapmadım ama sabah 7,30 dan akşam 21,30 a kadar dışrdaydım ayaklarım şişmiş :çok üzgünüm: haydi iyi geceler... -tatlicadiarzu-

Günaydıınn :teytey:
Tükanı bugün ben açtım bakalım, çok işim var ama yine de arada bakarım, sayfa aşağıda açık.
Çok çalışmam gerek anneee, çoookk! -tatlicadiarzu-
Çalışan bütün hatunlara kolay gelsin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…