cimcime kim canım yeğen falanmı ???
Kuzenim 2 yaşında ama bi görr bir dilli kaydirigubbakcemile3 Gören durdurdu seviyor yaa bu insanlarr kafayı yemişler herkes beni sefiyyoo diyorr kaydirigubbakcemile3
Parka götürdük 1 kere daha diye diye 1 saat takıldık kaydirigubbakcemile3
PapiBJK açıklamaların için çok teşekkür ederim canım... Ben bunu yemekteyiz programinda gordum aaa baktim bi basiyo hemen su doluyo cok hosuma gitmisti. arkadaşa sordum burda hic memnun degilmis bi arkadasi kullaniyormus cok uzun zamanda dolum yapiyormus beklemek gerekiyormus cikarmis atmis o yuzden herkeste ayni sorun varmi diye merak ediyorum almak istiyorum çunku bundan
oyy kıyamam ona ben yaa yeni nesil var ya cin gibi hepsi
kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?
ben bilmiorum valla o aşamaya gelemedikk kii , neyse daha öğrenicem çok şey varr
Mantıken tahlil sonuçlandıktan sonra götürülmeli
kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?
bende öyle biliyorum ama canım belediyenin verdi sağlık raporu formu var onu doldurdum resmimi yapıştırdım hastaneye gittim ve tahlil yaptılar daha sonra o raporu imzaladılar ve bana 1 hafta sonra sonucu alabilirsin dediler. ama o raporda evlenmeye engel yoktur yazısı var :S
Kızlar bisey sorcam bu su damacanaları varya mutfakta kullandigimiz icme suyu icin... Bunlarin birde su pompaları var hani.. Bu pompanin elektrikli olanlarından kullanan varmı aramızda varsa memnunlarmı acaba beni bu konuda bi aydinlativerin kızlar yahu CADIARZU
Ya ben bişi dicem bu damacanalardaki pompalar sağlığa zararlıymış sürekli kullanıldığı için bakteri mikrop yerleşiyormuş içine .Bu yüzden 5 lt şişeleri tavsiye ediyor doktorlar fiyat olarak pek pahalı değil aynı hesaba gelio bi damacana 19 litre fiyatı 5 tl civarı . 5 litre şişe 1 yada 1,5 lira . 25 litre sini 5 lira civarı hem 6 litre daha fazla oluyor .... Ya belki istediğin cevap değil ama yazdım işte kaydirigubbakcemile3
damla walla sağol cnm aydınlattın bizi iyi oldu öğrendiğimiz a.s.