Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

minietek benim yastıklarımı görümcem aldı yataş ta çalışıyor kalitesi çok iyi dedi

en ıyısı kayınvalıdeme sölemek o boncuk elyaf satıyo yastık yüzüde diker kılosu 10 tl den 1 yastık çıkıyomuş kayınvalıde kıyak yapar bana herhal 6 yastık en az 60 tl mirmirmirmir

öyleymiş ama onlarda 20 den aşşağıya değil enaz 6 tane de almak gerekioo

yok kız 20 den aşa derken benım kayınvalıdem kılosunu 10 dan satıyo
yastık yüzüde dikerse bi sorim bakim kaça gelio yazarım isteyen de olursa göndeririz adresine

:nazar:tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
:nazar:

:lepi: hayırlı olsun darısı tarih alamayanlara kaydirigubbakcemile3 :nazar:

kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey

düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan

( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:

gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık

sl740442.jpg

sl740443.jpg

sl740444.jpg

bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn

sl740455u.jpg

sl740453n.jpg

hepsi süper bu şalı komşumuzda kızına ördü gelinliği straplezde ve çok güzel durdu tabi kızı sonbaharda evlendi kızlar

kızlar ben 2 gün yokum. bu akşam halı alcaz salona. (ANGORA)
yarın yatak ve baza alcaz (YATAŞ)
salona, mutfağa, koridora, çocuk odasına, balkona ve tuvaletlere avize alcaz. onları takacaz. perdeleri takacaz. he yarın salonun perde ve tülünün, mutfağın tülünün siparişini verecez. bi tek onlar kaldı evde.
ay yoruldum yazarken bile. bana ve aşkıma düğün için ayakkabı bakacaz. ben balayı için bikini bakacam. var da var yani. pazartesi görüşürüz artık Allah kısmet ederse, öptüm hepinizi

oohhh ohhh herşeyi bitirip gelicen cnm hihoyyyt

Kızlarrr

yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????

boncuk silikon nedir :uhm:

Kızlarrr

Canım ablam bana yatak örtüsü dikiyor..
Bizde kiloyla boncuk silikon aldık.Kilosu 6 TL den 3 kilo gidiyor bir yastığıa yerimseniben
Süs yastıklarım boncuk silikon diğer yastıklarım yün benim..Ben ve nişanlım silikon yastık kullanamıyoruz benneyaptımki

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.

ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..

canım davetiyen pek cici...yeni cicilerinide güle güle kullana.s.
hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:
hayırlı cumalar canım...inşallah çıkar aa artık üzülme demek hayırlı değilmiş..hayırlıysa çıksın:1hug:
ben tefalın çaycısı aldım 130 ytl

166mxhz.jpg
güle güle kullan canım bende çeliğini düşünüyorumhihoyyyt
BU ARAD ÇAYCI DİODUNUZ YA BENDE BUNDAN VAR ABLAMDA KULLANIO MEMNUN

16059716_0.jpg
güle güle kullanın canım rengi pek cici:dance:
Kızlar şunlaara bakın sanki Kolbastı yapıyorlar kaydirigubbakcemile3
ahaha ay ewet heryerde kolbastı di mi?amma hareketli bişi..kilolular kesin iğne ipliğe döner bunu yapsalarkaydirigubbakcemile3
Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat vercekler :nazar: Nişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:
inşallah istediğin gibi olur gelinliğin:teytey::nazar:
ayy çok güzel..
knif5458.jpg
ayyyy bu neeee bende istiorumm yaa banada söleyin nerden bulunur?a.s.
şimdi görünce canım çekti ben bundan almak isiyorum burdan bi arkidiş almıştı ama unuttum şimdi adını.
nerden bulurum hatırlayan var mı kızlar?

KNIF-1000-RD.jpg
aa buda çok hoşmuş kızzz öğrenince banada söyle bende istiyorum bunlardankaydirigubbakcemile3:1hug:
:nazar:tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
:nazar:
:nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey

düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan

( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:

gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık

sl740442.jpg

sl740443.jpg

sl740444.jpg

bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn

sl740455u.jpg

sl740453n.jpg
annenin eline sağlık aşkınında ddommmmm günü kutlu olsun..inşallah beraber olursunuza.s
bu baharatliga sizce 130 verilirmi baharatliklarin fiatlari ortalama nedir kizlar yorumlarinizi bekliyorum 3 taksit alma imkani varmis

canım mıknatıslı minik çelik baharatlıklar biraz pahalı ewet ama çok şıklar..mudo esse ve bernardoya da bak sanki daha uygundu fiatlarıa.s.
Kızlarrr

kaz tüyüde pek yumuşak kız...ohh koydunmu kafayı gömülüyorsun vallakaydirigubbakcemile3

napıyorsunuz kızlarr?mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun.banada dualarınızda yer verin:Saruboceq:

merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....

mağazalarda yastıklar abartı pahalı kiloyla boncuk elyaf alıp yapabilirsiniz...

3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur..
.

merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....

3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur..
.

geçmiş olsun minik bende hastayımm dişim ağrıyo yaa kulağıma vuruyo artık..

Ben bilmem ama annem le birkere doldurmuştuk deneme yanılma usulü yaptık canım

Hşg minik geçmiş olsun güzelim

Pasmiam rabbim kabul etsin cnm saol

kızlar boncuk elyafda mı var ben asla yün yorgan yün yazstıkda yatamıyorum küçüklükden beri alışmışım kuş tüyüne yastıklarımız yurt dışından sonra burdan yataşdan arkş tavsiye etmişti slikon yastık aldım ama boncuk derken neyi kastettiniz anlamadım ben

.

ohh eline sağlık canım.temizlik falan yapmaya inan vaktim yok yaww.anamda bende çalışıyoruz hafta sonuda anca gezip semiriyoruzkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun üşüttün demekki tam hastalık havaları dikkat eta.s.

geçmiş olsun minik bende hastayımm dişim ağrıyo yaa kulağıma vuruyo artık..

Ben bilmem ama annem le birkere doldurmuştuk deneme yanılma usulü yaptık canım

yok yani evdeki kendi yastıığım için düşünüyorumda 3 kilo değil ondan yerimseniben

sana da geçmiş olsun canım diş ağrısı beter olur benimde dişlerim çok problemli malesef
ama mide ağrısı gibi yok malesef ben şimdiden böleyim 20 yıl sonra halimi düşünemiyorum
senağlama

Bizde kiloyla boncuk silikon aldık.Kilosu 6 TL den 3 kilo gidiyor bir yastığıa yerimseniben
Süs yastıklarım boncuk silikon diğer yastıklarım yün benim..Ben ve nişanlım silikon yastık kullanamıyoruz benneyaptımki

canım yanlışın var ya 3 kılo bır yastık için imkansızz 1 kilodan oluyo tam kı oda baya dolu oluyo özdilek falan 800 gr koymuş hep

boncuk silikon basılınca kendiliğinden kaparıyo ve sağlıklı ben kaz tüyü kullanamam mesela alerjim var tüylere toza falan ki silikonun yıkanmasıda çok kolay ama kesınlıkle boncuk silikon olcak sakın elyafdan almayın kızlar hem basık olur hemde çok terletir

betam gündüz yoktun hşgeldin neler yaptın ???

kızlar boncuk elyafda mı var ben asla yün yorgan yün yazstıkda yatamıyorum küçüklükden beri alışmışım kuş tüyüne yastıklarımız yurt dışından sonra burdan yataşdan arkş tavsiye etmişti slikon yastık aldım ama boncuk derken neyi kastettiniz anlamadım ben

bizin yan tarafta tuafiye var kapıya koymuş satıyo kiloyla üstünde boncuk elyaf yazıyo
ondan öle yazdım bende kaydirigubbakcemile3 ben yün sevmiyorum canım
çok ağır oluyo üstümden kaysa çekemiyom bile gece

ohh eline sağlık canım.temizlik falan yapmaya inan vaktim yok yaww.anamda bende çalışıyoruz hafta sonuda anca gezip semiriyoruzkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun üşüttün demekki tam hastalık havaları dikkat eta.s.

sağol canım... benim midem problemli zaten bugünde lahmacun yedim öğlen o mafetti beni :çok üzgünüm:

valla canım şehirdaşım: anam normal silikon almıştı bize de kırlent ve yer minderi doldurmuştuk.yastık olarak kafamın altında heeç denemedim.
boncuk silikonda benim bildiğim hakkaten boncuk boncuk olan,altı yastıklı tepsiler var ya o yastıklara dondurulan bazı oyuncaklara doldurulan nalburlarda satılan silikon.ben boncuk silikon die onu biliyorum..

X