Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bana yengem almıstı sağlosun onu iyiki de almış bak kocacım bana kahvaltı hazırlıcakya kolay olur onaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahha inşallah getirir canım.
ewet canım yapıştırdım.ama arada yıkamak istediğim zaman kolay çıksın die silikonla yapıştırdım.sökerken kumaşada ahşabada zarar verimiyor.tamamını iiyice silikonlayınca tutuyor canım..
öyle olcak heralde gerçi iki kiş alcaz bizde bakarız artık nasılsa ne alsak işine yarar heralde

teşkür ederima.s.

tabi canım..önemli olan düşünmeniz ve insanın herşeye ihtiyacı oluyor.değiştirme kartıda ekleyin kız...rica ederim kuşuma.s.

Kızlar iyi sohbetler hayırlı akşamlar öpüldünüz.....:a015:

gene gellll

en iyisi öyle yapıyım ben çeyizine bişey alıp değiştirme kartı ekletelim..

çok kolay hemde kiloyla silikonu alıyorsun yastık kılıfına doldurup dikiyorsun :dance:

ay deneyesim geldi ama yanlış yaparsam bişileri düzeltmek için yardım etcek kimse yok :bbo:

yastık kılıfını dikicek kimse yok canım annem vefat ettiği için çeyizle ilgili çoğu şeyde biraz cahil kalıyorum..:çok üzgünüm: ama anlattıgınız gibiyse o kadarını yapabilirim herhalde :jeyyar:
valla sizlerden cok sey ööreniorum kızlar..bende ahşap boyama yapıorum bari boncuk silikonla yastık yapıp yatak tepsisi yapmaya calısım..sizlere de gösteririm hem not verirsiniz kaydirigubbakcemile3

gene gellll

en iyisi öyle yapıyım ben çeyizine bişey alıp değiştirme kartı ekletelim..
ewet canım bende deymez diye aldım yaptım onlardan daha güzel oldu dikişle aram yok ya hazır kılıf kullıyorum ya da kendim süslü kumaş seçip makinada dikdörtgen diktiriyorum anneme...eminim güzel bişi seçersin arkine kuşum sen.oda çok beğenir..geç cevap verdim sorry bir yandan giyiniyorum.nişanlım gelicek çıkalım dedik.makyajımı yapıorum bi yandandakaydirigubbakcemile3

bende bayılırım ahşap boyamaya her tektiği biliyorum yapmadığım boyamadığım şey kalmadı.yap kız çok zevkli yardım ederiz sana.Allah rahmet eylesin kuşumsenağlama sende hazır kılıf al pazarlarda çok ucuz fermuarlıda olur...:1hug:

allah rahmet etsin mekanı cennet olsun canım
minik pazarda da satıldığını söylemişti hemde fermuarlı oluyomuş doldurursun gider kuşumm

bende deniycem evde silikon tabancası var malzemleri AlıYIM sende bana not verirsin merve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyorum abimle film izlicemmmm Şeniz

gene geeell

haftaya yapmış olurum muhtemelen..su sınavlar bi geçsinde bol vakitte yapım bi tepsi kaydirigubbakcemile3 ben annemden gördüğüm kadarıyla her tekniği öğrenemedim ama nettende bakarak uyguluyorum bişiler ama gerçekten çok zevkli inanılmaz stres atıosun boyama yaparken kaydirigubbakcemile2

Amin canım :Saruboceq: senağlama

sağol canım Amin :Saruboceq:

evet bakıcam canım..valla malzemem olsa şimdi yapmaya calısırdım cok heveslendim delikafadulden

1 yastiga 3kg elyafmi gidiyo :1shok: gözlerim pörtledi kizlar ne diyonuz ya delikafadulden

:lepi: bencede sinemcim 3 kg patates aliyosun zor tasiyosun yeri geliyo yastigi dusunsene 3 kg sırnaşık şey

resmi varmi zeysb cim merak ettim nasil bisey becerikli hatunun hali baska vallaha

kızlar bende kaçıyorum abimle film izlicemmmm Şeniz

iyi seyirlerrrrrrrrr:1hug:

bende nişanlıma kızınca çok yaparım.kaydirigubbakcemile3bir arada işe girmeden önceki dönem çok yapıyordum.arkadaşımın anasının yeri var kurs veriodu bizde beleşe giderdiksırnaşık şeyöğrenmek için.ewet nettede çok şey var.yap kuzum.eminim güzel olucaktır.stres atmaya birebir.evdekiler bir ara"kapılarıda boyıycaksın die korkuyoruz"diyorlardı.ahahha

kızlar bende kaçayım sevgilim(nişanlım lafına alışamadım hep sevgiili kalmak daha güzel sanki)gelir birazdan çıkıyorum...keyifli sohbetler hepinizi çoook öptüma.s.

resmi varmi zeysb cim merak ettim nasil bisey becerikli hatunun hali baska vallaha
valla canım yaptığım şeylerin resmini çekmek hiiç aklıma gelmedi..bir ara çekip eklerim canım..saol canım yaa mudoda görünce yapayım demiştim.a.s.
kendinize ii bakın kızlar ii akşamlar hepinize :1hug:

iii akşamlar:1hug:

Ala alaa ben mii yanlış anladım acaba :uhm: Ama kızlar elyaf dediğiniz şey hafiff pamuk gibi bişee 1 kg kafanız içine gömülürr...Yastık dediğin şöyle sert olacak Çok üzgünüm çoook

betam gündüz yoktun hşgeldin neler yaptın ???

Bugünn kuzenime staj yeri baktık..Bide minik bi cimcimemiz var onu gezdirdik.Geldiğimden beride eşyalarımı toparlamakla geçti yazlık - kışlık çıkarıp kaldırmaktan nefret geldii Çok üzgünüm çoook

Ne çok eşyam varmışş benneyaptımki Kıyamıyorum bişeyimide atmaya vermeye kaydirigubbakcemile3

Onları toparlaadım çok yoruldumm -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…