ahha inşallah getirir canım.bana yengem almıstı sağlosun onu iyiki de almış bak kocacım bana kahvaltı hazırlıcakya kolay olur onaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewet canım yapıştırdım.ama arada yıkamak istediğim zaman kolay çıksın die silikonla yapıştırdım.sökerken kumaşada ahşabada zarar verimiyor.tamamını iiyice silikonlayınca tutuyor canım..ya peki alt taraftaki kumaşı tepsiye nasıl tutturdun yapıştırdnmı canım??
valla yastık kılıfın diken birisi olursa kolay içini doldurmak kalıyo sana benim annem dikerse bende doldururum imece usulü bişey olur hemmm
öyle olcak heralde gerçi iki kiş alcaz bizde bakarız artık nasılsa ne alsak işine yarar heralde
teşkür ederima.s.
Kızlar iyi sohbetler hayırlı akşamlar öpüldünüz.....:a015:
Kızlar iyi sohbetler hayırlı akşamlar öpüldünüz.....:a015:
ahha inşallah getirir canım.
ewet canım yapıştırdım.ama arada yıkamak istediğim zaman kolay çıksın die silikonla yapıştırdım.sökerken kumaşada ahşabada zarar verimiyor.tamamını iiyice silikonlayınca tutuyor canım..
anladım şekerim çok kolaymış 30 ytl cik kendileri mudo da
tabi canım..önemli olan düşünmeniz ve insanın herşeye ihtiyacı oluyor.değiştirme kartıda ekleyin kız...rica ederim kuşuma.s.
çok kolay hemde kiloyla silikonu alıyorsun yastık kılıfına doldurup dikiyorsun :dance:
yastık kılıfını dikicek kimse yok canım annem vefat ettiği için çeyizle ilgili çoğu şeyde biraz cahil kalıyorum..:çok üzgünüm: ama anlattıgınız gibiyse o kadarını yapabilirim herhalde :jeyyar:ya peki alt taraftaki kumaşı tepsiye nasıl tutturdun yapıştırdnmı canım??
valla yastık kılıfın diken birisi olursa kolay içini doldurmak kalıyo sana benim annem dikerse bende doldururum imece usulü bişey olur hemmm
valla sizlerden cok sey ööreniorum kızlar..bende ahşap boyama yapıorum bari boncuk silikonla yastık yapıp yatak tepsisi yapmaya calısım..sizlere de gösteririm hem not verirsiniz kaydirigubbakcemile3ahha inşallah getirir canım.
ewet canım yapıştırdım.ama arada yıkamak istediğim zaman kolay çıksın die silikonla yapıştırdım.sökerken kumaşada ahşabada zarar verimiyor.tamamını iiyice silikonlayınca tutuyor canım..
tabi canım..önemli olan düşünmeniz ve insanın herşeye ihtiyacı oluyor.değiştirme kartıda ekleyin kız...rica ederim kuşuma.s.
ewet canım bende deymez diye aldım yaptım onlardan daha güzel oldu dikişle aram yok ya hazır kılıf kullıyorum ya da kendim süslü kumaş seçip makinada dikdörtgen diktiriyorum anneme...eminim güzel bişi seçersin arkine kuşum sen.oda çok beğenir..geç cevap verdim sorry bir yandan giyiniyorum.nişanlım gelicek çıkalım dedik.makyajımı yapıorum bi yandandakaydirigubbakcemile3gene gellll
en iyisi öyle yapıyım ben çeyizine bişey alıp değiştirme kartı ekletelim..
ay deneyesim geldiama yanlış yaparsam bişileri düzeltmek için yardım etcek kimse yok :bbo:
yastık kılıfını dikicek kimse yok canım annem vefat ettiği için çeyizle ilgili çoğu şeyde biraz cahil kalıyorum..:çok üzgünüm: ama anlattıgınız gibiyse o kadarını yapabilirim herhalde :jeyyar:
valla sizlerden cok sey ööreniorum kızlar..bende ahşap boyama yapıorum bari boncuk silikonla yastık yapıp yatak tepsisi yapmaya calısım..sizlere de gösteririm hem not verirsiniz kaydirigubbakcemile3
ay deneyesim geldiama yanlış yaparsam bişileri düzeltmek için yardım etcek kimse yok :bbo:
yastık kılıfını dikicek kimse yok canım annem vefat ettiği için çeyizle ilgili çoğu şeyde biraz cahil kalıyorum..:çok üzgünüm: ama anlattıgınız gibiyse o kadarını yapabilirim herhalde :jeyyar:
valla sizlerden cok sey ööreniorum kızlar..bende ahşap boyama yapıorum bari boncuk silikonla yastık yapıp yatak tepsisi yapmaya calısım..sizlere de gösteririm hem not verirsiniz kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kaçıyorum abimle film izlicemmmm Şeniz
haftaya yapmış olurum muhtemelen..su sınavlar bi geçsinde bol vakitte yapım bi tepsi kaydirigubbakcemile3 ben annemden gördüğüm kadarıyla her tekniği öğrenemedim ama nettende bakarak uyguluyorum bişiler ama gerçekten çok zevkli inanılmaz stres atıosun boyama yaparken kaydirigubbakcemile2bende bayılırım ahşap boyamaya her tektiği biliyorum yapmadığım boyamadığım şey kalmadı.yap kız çok zevkli yardım ederiz sana.Allah rahmet eylesin kuşumsenağlama sende hazır kılıf al pazarlarda çok ucuz fermuarlıda olur...:1hug:
allah rahmet etsin mekanı cennet olsun canım
minik pazarda da satıldığını söylemişti hemde fermuarlı oluyomuş doldurursun gider kuşumm
bende deniycem evde silikon tabancası var malzemleri AlıYIM sende bana not verirsin merve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gene geeell
Canım ablam bana yatak örtüsü dikiyor..
Bizde kiloyla boncuk silikon aldık.Kilosu 6 TL den 3 kilo gidiyor bir yastığıa yerimseniben
Süs yastıklarım boncuk silikon diğer yastıklarım yün benim..Ben ve nişanlım silikon yastık kullanamıyoruz benneyaptımki
merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....
mağazalarda yastıklar abartı pahalı kiloyla boncuk elyaf alıp yapabilirsiniz...
3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur...
dediğim gibi boncuk gibi...yatak tepsisi yapmıştım kendime..altına yatık kılıfı yapıştırmıştım.o yastık kılıfının içinide bundan doldurmuştum.normal silikondan daha sert düz durması için..nalburculardan anama aldırmıştım...tepsimde bi şık olduuu kaydirigubbakcemile3 yapın tavsiye ederim.mudada görüp a abu ne ya çok pahalı diyip kendim yapmıştım geçen yaz...
kızlar eğer ılgılenenler varsa msj atsın kayınvalıdeme tam fıyat sorcam yarın yazarım ısteyenin adresıne yollarızz
boncuk silikon yastık
iyi seyirlerrrrrrrrr:1hug:kızlar bende kaçıyorum abimle film izlicemmmm Şeniz
haftaya yapmış olurum muhtemelen..su sınavlar bi geçsinde bol vakitte yapım bi tepsi kaydirigubbakcemile3 ben annemden gördüğüm kadarıyla her tekniği öğrenemedim ama nettende bakarak uyguluyorum bişiler ama gerçekten çok zevkli inanılmaz stres atıosun boyama yaparken kaydirigubbakcemile2
Amin canım :Saruboceq: senağlama
kendinize ii bakın kızlar ii akşamlar hepinize :1hug:
valla canım yaptığım şeylerin resmini çekmek hiiç aklıma gelmedi..bir ara çekip eklerim canım..saol canım yaa mudoda görünce yapayım demiştim.a.s.resmi varmi zeysb cim merak ettim nasil bisey becerikli hatunun hali baska vallaha
kendinize ii bakın kızlar ii akşamlar hepinize :1hug:
betam gündüz yoktun hşgeldin neler yaptın ???