Kızlarrr
yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????
öyleymiş ama onlarda 20 den aşşağıya değil enaz 6 tane de almak gerekioo
tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan
( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:
gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık
bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn
kızlar ben 2 gün yokum. bu akşam halı alcaz salona. (ANGORA)
yarın yatak ve baza alcaz (YATAŞ)
salona, mutfağa, koridora, çocuk odasına, balkona ve tuvaletlere avize alcaz. onları takacaz. perdeleri takacaz. he yarın salonun perde ve tülünün, mutfağın tülünün siparişini verecez. bi tek onlar kaldı evde.
ay yoruldum yazarken bile. bana ve aşkıma düğün için ayakkabı bakacaz. ben balayı için bikini bakacam. var da var yani. pazartesi görüşürüz artık Allah kısmet ederse, öptüm hepinizi
Kızlarrr
Kızlarrr
canım davetiyen pek cici...yeni cicilerinide güle güle kullana.s.kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..
bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.
ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..
hayırlı cumalar canım...inşallah çıkar aa artık üzülme demek hayırlı değilmiş..hayırlıysa çıksın:1hug:hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:
güle güle kullan canım bende çeliğini düşünüyorumhihoyyytben tefalın çaycısı aldım 130 ytl
güle güle kullanın canım rengi pek cici:dance:BU ARAD ÇAYCI DİODUNUZ YA BENDE BUNDAN VAR ABLAMDA KULLANIO MEMNUN
ahaha ay ewet heryerde kolbastı di mi?amma hareketli bişi..kilolular kesin iğne ipliğe döner bunu yapsalarkaydirigubbakcemile3
inşallah istediğin gibi olur gelinliğin:teytey:Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat verceklerNişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:
ayyyy bu neeee bende istiorumm yaa banada söleyin nerden bulunur?a.s.ayy çok güzel..
aa buda çok hoşmuş kızzz öğrenince banada söyle bende istiyorum bunlardankaydirigubbakcemile3:1hug:şimdi görünce canım çekti ben bundan almak isiyorum burdan bi arkidiş almıştı ama unuttum şimdi adını.
nerden bulurum hatırlayan var mı kızlar?
tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
annenin eline sağlık aşkınında ddommmmm günü kutlu olsun..inşallah beraber olursunuza.skızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan
( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:
gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık
bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn
canım mıknatıslı minik çelik baharatlıklar biraz pahalı ewet ama çok şıklar..mudo esse ve bernardoya da bak sanki daha uygundu fiatlarıa.s.
Kızlarrr
amin zeysb ben tüm kk için ettim bugün canım rahat ol
merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....
mağazalarda yastıklar abartı pahalı kiloyla boncuk elyaf alıp yapabilirsiniz...
3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur...
merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....
mağazalarda yastıklar abartı pahalı kiloyla boncuk elyaf alıp yapabilirsiniz...
3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur...
geçmiş olsun minik bende hastayımm dişim ağrıyo yaa kulağıma vuruyo artık..
Ben bilmem ama annem le birkere doldurmuştuk deneme yanılma usulü yaptık canım
Canım ablam bana yatak örtüsü dikiyor..
Bizde kiloyla boncuk silikon aldık.Kilosu 6 TL den 3 kilo gidiyor bir yastığıa yerimseniben
Süs yastıklarım boncuk silikon diğer yastıklarım yün benim..Ben ve nişanlım silikon yastık kullanamıyoruz benneyaptımki
Canım ablam bana yatak örtüsü dikiyor..
Bizde kiloyla boncuk silikon aldık.Kilosu 6 TL den 3 kilo gidiyor bir yastığıa yerimseniben
Süs yastıklarım boncuk silikon diğer yastıklarım yün benim..Ben ve nişanlım silikon yastık kullanamıyoruz benneyaptımki
Hşg minik geçmiş olsun güzelim
Pasmiam rabbim kabul etsin cnm saol
kızlar boncuk elyafda mı var ben asla yün yorgan yün yazstıkda yatamıyorum küçüklükden beri alışmışım kuş tüyüne yastıklarımız yurt dışından sonra burdan yataşdan arkş tavsiye etmişti slikon yastık aldım ama boncuk derken neyi kastettiniz anlamadım ben
ohh eline sağlık canım.temizlik falan yapmaya inan vaktim yok yaww.anamda bende çalışıyoruz hafta sonuda anca gezip semiriyoruzkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun üşüttün demekki tam hastalık havaları dikkat eta.s.
Hşg minik geçmiş olsun güzelim
Pasmiam rabbim kabul etsin cnm saol
kızlar boncuk elyafda mı var ben asla yün yorgan yün yazstıkda yatamıyorum küçüklükden beri alışmışım kuş tüyüne yastıklarımız yurt dışından sonra burdan yataşdan arkş tavsiye etmişti slikon yastık aldım ama boncuk derken neyi kastettiniz anlamadım ben