soruyu tekrar alayım hayatım benimki kafamı attırdı anlamadım anlamıyorum okuduklarımdan bişeyy..
Üfff bazen ölümüne nefret ediyorumm yaaa erkeklerden
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan
( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:
gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık
bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn
Hayatim kozamıydı ya
bi şal gördüm tam gelinliğin üstüne göre çok hoş
selam kızlarrrr bende bugun bunu aldım kısa günün karı kaydirigubbakcemile3
ben hallettim. sana noldu canım??
Hallettiğine sevindim kuşum
Ayyy boşver canım kafanı şişirmeyeyim burda seninde,
dişim ağrıo gribim regli olucam bide bu tepemi attırdı üfff ağlamak istiyorum
Kızlar bu arada mobilya bakmaya gidemiycez dişimin ağrısı kulağıma vurdu yarın saat 3 için babam randevu almış dişçiye gidicemm
Böcüüük gel senide götüreyim......
kızlar ben 2 gün yokum. bu akşam halı alcaz salona. (ANGORA)
yarın yatak ve baza alcaz (YATAŞ)
salona, mutfağa, koridora, çocuk odasına, balkona ve tuvaletlere avize alcaz. onları takacaz. perdeleri takacaz. he yarın salonun perde ve tülünün, mutfağın tülünün siparişini verecez. bi tek onlar kaldı evde.
ay yoruldum yazarken bile. bana ve aşkıma düğün için ayakkabı bakacaz. ben balayı için bikini bakacam. var da var yani. pazartesi görüşürüz artık Allah kısmet ederse, öptüm hepinizi
ben cıkıyorum kızlar
patlıcan alcam onları oturtcam:)
kayınvaldemede ugrayım hayırlı gelın olayım azz
öptümmmmmmmm
kızlar ben 2 gün yokum. bu akşam halı alcaz salona. (ANGORA)
yarın yatak ve baza alcaz (YATAŞ)
salona, mutfağa, koridora, çocuk odasına, balkona ve tuvaletlere avize alcaz. onları takacaz. perdeleri takacaz. he yarın salonun perde ve tülünün, mutfağın tülünün siparişini verecez. bi tek onlar kaldı evde.
ay yoruldum yazarken bile. bana ve aşkıma düğün için ayakkabı bakacaz. ben balayı için bikini bakacam. var da var yani. pazartesi görüşürüz artık Allah kısmet ederse, öptüm hepinizi
azra bak ben bundan almıştım yaklaşık 40tl 4lü