Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayirli cumalar kizlar,
Rabbim dualarimizi kabul eylesin, mutlulugumuzu, huzurumuzu daim etsin,
hastalarimiza sifa versin, sevenleri kavustursun, Amin :Saruboceq:

Böcügüm bitanem dualarim seninle, insallah annenle babana o hayirli haber cikar :Saruboceq:

Gecmise az göz attim, ciciler ekleyen arkadaslar güle güle mutlulukla kullanin insallah a.s.

Pitircik üzme tatli canini :teselli:

canim benide eklemissin ayy cok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 ama benim dügün tarihim belli degil kuzum, simdilik 26.6.2010 deniliyor, yani söz, nisan, nikah vs hepsini gecirdik biz :lepi:

evt ıkı gun once kendıme nazar ettımhıc ağrımadı deıdm 2 gundur öluyom yaa:çok üzgünüm:

ahh canım bilirim acısını benim 3sene falan süren tel tedavim bittikten sonra dişçim 20liklerimi kesin çektirmem gerektiğini söyledi çünkü yer yok ağzımda
zaten öyle bi ağrı yapıyoduki çektirmezsem ölücektim üst 20liklerimi normal bi dişi çektirirmişim gibi çektirdim herhangi bi problem yaşamadım ama alt 20likler beni çok zorladı şişti falan
bence git bi doktora canım eğer yeri yoksa ön dişlerinde bozulma yapabilir ihmal etme

inşallh o günlerde gelir ışılcım, zmaan su gibi akıp geçsin senin için.
daha öncede sormuştum ama görmedin sanırım canım
senin düğün tarihin haziran diye hatırlıyordum aslında ben mi yanılıyorum ertlendimi?

SEN UYUMAYA EVLENINCE HASRET KALCAN CNM BNMMMkaydirigubbakcemile

aman esmacım korkutma beni.yerimseniben
tabiki sorumluluklar iş yükü atıkça artıyor eminim ama yinede avuntu napiyim.
kocişleri evde oklavayla kovalamak gerek biraz galiba klava:

ayy çok güzel..

çook tatlıymış nerde bunlar??

gıttım yapcak bısey yok azcık ağrı cekceksın dedı
çünkü benım aslında dişim ağrımıyo dışın yarısı ıcerde kaldı ustundekı derı tabakası varya o yırtılıo o yuzden ağrıyo açamıom ağzımı katı seyler yıyemıyorum
yutkunamıyorum dığer hepsı acısız cıktı bu neden böle oldu anlamadım:1shok:

Hevin cim nikahı da mı yaptınız ve 2010 mu düğününüz :1shok: Allah sabır versin tatlım sanada

Hevin cim nikahı da mı yaptınız ve 2010 mu düğününüz :1shok: Allah sabır versin tatlım sanada

amin amin senağlama

bizim dügün bu yil ekimde olcakti ondan nikahi subatta kiydik vize islemleri icin,
ama düsündügümüz gibi olmadi dügünü ertelemek zorunda kaldik maddi imkanlar yüzünden, hayirlisi böyleymis 4 sene bekledim bir sene daha beklicem senağlama bide en kötüsü askim istanbulda ben almanyada senağlama

komşu geçmiş olsun benimkilerde şişip şişip duruodu alttakiler şimdi ikisininde yarısı çıktı arada yine şişer umarım düğün günü şişmezler Çok üzgünüm çoook

canım yaa çok üzüldüm en kısa zamanda kurtulursun inşallah herkes az çok çekiyo bu 20lik dişlerden ağrı kesici bile banamısın demiyo ben bütün gün soğuk su içiyodum birazcık donuyo gibi oluyodu:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…