Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pıtırcık olayı tam anlamadım ama olsun be güzelim niye üzüyorsun kendini herşeyin hayırlısı sen olabildiğince sosyal ol canım içine kapanma sakın

[

göremedim ama çok üzme kendini evlenip ayrılanlar dolu şu zamanda hayırlısı neyse o olsun. Sonradan olsa daha kötü olurdu.

napim kızlar üzülüom işte:KK43:
sulfat sende saol canım
bide böcük zaten 38000mi ne msj var anam yarısını sen atmışın o zaman:)kaydirigubbakcemile3

Kızlar bıçak seti almam lazım. Aslında voodoo bıçak seti var ama 240TL pahalı.Miracle blade III arıyorum bulamıyorum. Tavsiye edeceğiniz başka ürün varmıdır??

ŞEF TONY:lepi:
ben de voodoo ya bayılıyorum ama pahalıı hem de çoookkk:KK43:

selam herkese hihoyyyt

selammmm canımmm.

burcuözge şef tony diye bi marka almıştı, internette aratınca çıkıyo hatta videosu falanda var, denediğide memnun kalmıştı, hatta sanırım buket te alıcam diyodu ama aldımı farkında değilim :)

QUOTE]

bende de var şef tony:dance:

Son düzenleme:
ben yanlış bılıyom galıba
cunku aynısını bende yaptım oturtmamı kalkmamı bılmım ama ona bız karnıyarık dıok
hatta karnını yarıyon kaydirigubbakcemile3
oturtmada badulcanların karnını yarmıyosun, yuvarlak dilimler halinde kesiyosun, aradaki tek fark o , yoksa malzemeler hemen hemen aynı
ooooo sen daha karnıyarıkla oturtmayı ayıramıyosun, sonra da kalkmış aplalarından önce evlenmeye çalışyıosun:eek:klava: sıranı bekle:mymeka:

Merhabalar topicte keyifler nasıl...yaramazlık varmı diye baktım ama heralde pıtırcık üzgün :KK43: tabi böcüümde üzgün :KK43: Allah hepimize mutluluk nasip etsin inşallah

Şeniz canım beniiim eweet.
her haftasonu bişey çıkıyor, uyumayı özledim. -tatlicadiarzu-

bol bol uyursun canım işler bitince

ah keşke bende de şu hazırlıklar olsa da uykusuz kalsam ev temizlemekten heryerim ağrısa keşke

ama benim evim almanya da olacağı için herşeyle nişanlım ilgilenecek ben sadece götürebilceğim şeyleri hazırlıyorum senağlama

Niye yaaaaa o kadar kötümü evlenmek :KK43: ben uykuyu çok severim.iş güç yemek yap derken uyumaya vakit kalmazsa çılldırırım ben

oturtmada badulcanların karnını yarmıyosun, yuvarlak dilimler halinde kesiyosun, aradaki tek fark o , yoksa malzemeler hemen hemen aynı
ooooo sen daha karnıyarıkla oturtmayı ayıramıyosun, sonra da kalkmış aplalarından önce evlenmeye çalışyıosun:eek:klava: sıranı bekle:mymeka:
tmm nan ben malzeme olrak dedıdydım zatı aynı derkenkaydirigubbakcemile3
böcük karnı yarık baska onun karnını oyuyuon bu sulu yemek gıbı az suluu
anlaıdm cnm baktım sımdık netten gordum
ay ben zaten kıymadan nefret ederım ya yemeğını bıle ellemeden yaparım ıykk -tatlicadiarzu-
Merhabalar topicte keyifler nasıl...yaramazlık varmı diye baktım ama heralde pıtırcık üzgün :KK43: tabi böcüümde üzgün :KK43: Allah hepimize mutluluk nasip etsin inşallah

off anneme dedım cıkmadı dıe:çok üzgünüm: cok üzüldu sonra hayrlısı dedı ama bılyom cok uzuldu annem ya ınş seneye cıkar ınş :Saruboceq:
dişim ağrıyyooooooooooooooooooooooo:tomato:

SEN UYUMAYA EVLENINCE HASRET KALCAN CNM BNMMMkaydirigubbakcemile

ahh ahh
aksam eve gtmem 8 oluyo yemek ısıt hazrla salata yap derken 9 oluyo abım gelıyo bı sonrakı gun yemeğı yap evı topla sızle konus 2 den asağı yatamıyom
allahım ya ıyıkı bekarım dıom ama yengem gelsın artık zayflıycam yoksam kaydirigubbakcemile3

Niye yaaaaa o kadar kötümü evlenmek :KK43: ben uykuyu çok severim.iş güç yemek yap derken uyumaya vakit kalmazsa çılldırırım ben

YA CNM KÖTÜ DEGIL AMA CALISIYORSAN GUNUN ÖZETİ:
SABAH KALK GIYIN HAZIRLAN YATGINI TOPLA ARADA EKSTRA ÖZEL DURUMLARDA CIKABILIYOR-tatlicadiarzu- ÇÖPÜ AT İŞE GİT
AKSAM 7.30-GEL DAHA GEC BAZENDE MUTFAG KOŞ YEMEK YAP HAZIRLA YE KALDIR YIKA CAY KOY ÇAY IC TV IZLE YAT
SABAH KALK.... BÖLE
AMA BEKARKEN EN AZINDAN BEN ÖYLEYDİM
SABAH KALK İŞE GİT İŞTEN GEL HAZIR MASADA YEMEK YE TABIGINI BILE KALDIRMA ARADA KALDIR ODAMA GEC YATAGA UZAN TTVYI AC IZLE IZLERKEN UYU alkisalkisalkis

DıŞ aĞrısı bulasıcımı ya benmde dısım cıkıyor
bÖcÜk annenın yurtdısından yazılma ımkanı yokmu
almanyadakıler orda buraya gÖre talep az ondanmı ne bnm teyzem hersene yada 2 senede 1 gıdıyor

Diş ağrısı bulasıcımı ya benmde dısım cıkıyor
böcük annenın yurtdısından yazılma ımkanı yokmu
almanyadakıler orda buraya göre talep az ondanmı ne bnm teyzem hersene yada 2 senede 1 gidiyor

benimde öyle olucak sanırım esmacım. sabah 7 kalk yatağı topla işe git bütün gün işte ne yemek yapacağını düşün eve gel yemek yap ye çay iç toparla yat uyu

Allah sağlık sıhhat dinçilk versin bi dahaki kuraya çıkar inşallah tatlım böcüüm
amın cnm :Saruboceq:
DİŞ aĞrısı bulasıcımı ya benmde dısım cıkıyor
bÖcÜk annenın yurtdısından yazılma ımkanı yokmu
almanyadakıler orda buraya gÖre talep az ondanmı ne bnm teyzem hersene yada 2 senede 1 gİdİyor
yok cnm oncekılerıde niğdede yazıldılar gene cıkmadı fark etmıyo olmayınca olmuyo

X