Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ah canım yaa unutmamış yerim seni ben Şeniz

evet tatlım haziran planladığımız tarihti ama uymadı maalesef eylüle kaldı senağlama

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

canım yaa anladım şimdi bizimkide benzer durum ama siz sanırım aile birleşimi yapacaksınız

ben almanya ya öğrenci vizesi için başvurdum bakalım nolacak benim nişanlım da almanya da ben burda :çok üzgünüm:

bkt zararlımı o ıcecekler niyeki

cnm çok fazla kafein içeriyolar ve doğal olmadan vücuda enerji veriyor. kalbin ritmi bozuluyor.
bir gazeteden alıntı
Tüketici Hakları Derneği`nin, yasaklanmasını istediği enerji içeceklerinin akıbeti merakla beklenirken, en fazla tüketilen R.. B.., Danıştay`ın kafein miktarına ilişkin limitlerin düşürülmesini istemesi halinde piyasadan çekileceklerini açıkladı.

hayatım ıyı yapmısısn ya bızım sırkettekı evlıler öyle ne pazarları var bı sırnaktalar bı orda bı burda

ne işi esma bu ya?

doğru söylüyosun canım Şeniz

ciddi misin fotosunu koyar mısın benim için??? birde memnun musun???kaydirigubbakcemile5

canım makinam yanımda değil çeker koyarım ve memnunum. benimki sarı ve bayaz altın karışım canım

canım bence bu daha güzel olmuş. Allah hayırlısıyla teliyle duvağıyla giymeyi nasip etsin inşallah

yerimi değişmişsin :dilcikar:

:lepi:

blackqueen beğenmene sevindim cnm :)

http://img132.imageshack.us/img132/4892/16052009.jpg

buda 50 adet olacak yakın arkadaşlara dağıtacağım davetyem.Eğlenceli buldum almasam içimde kalırdı.:)

bu da güzelmiş canım

ben de aldım mikrofiber cam bezi. sadece duru suyla camı siliyomuşun kurulamıyomuşun bile

kaç adet 300 lira canım? hayırlısı olsun

ya bu neydi alıntı yapmışım ama unuttum ne resmiydi :çok üzgünüm:

hayırlı olsun canım. niye orda kaldırıyon kız ben asla izin vermiyorum. ikimiz aynı anda gircez o eve diye kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım hac ve 20 yaş dişin için :teselli:

hayatımmmmmmmmmmm

:lepi: 23 :lepi:

:mymeka:

günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir

:teselli:

kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum((

konuyu kaçırdım ama anlamadım da zaten sadece üzülme diyim ama saçma oldu konuyu bilmiyorum ki

Bu nasıl kızlar bende bunu almayı düşünyorum.151 lira. aynı zaman su ısıtıcı.

canım çok pahalı ben de bundan alcaktım ama param kalmadı evlendikten sonra alırım artık. 11 tl.

Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim ( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum

:Saruboceq:

canım biz de önceden para biriktirdik hepsini peşin aldık indirim de yaptılar

geçmiş olsun canım

şimdiki nişanlımla nişanlanmadan önce ayrıldık
ve ben hep hayırlı ise barışalım diye dua ederdim
ne zaman barıştık biliyormusun 6ay sonra :roflol:
dua edince lap die olmazki dimi ama

kaç kere nişanlandın nan cümleye bak sırnaşık şey

kızlar aranızda patlıcan oturtma yapmıs olan varmıııı

ne oturtması patlıcan ayakta bile yapmadım hayatımda :roflol: :roflol:

:roflol:

ya bende pilli istiyorum ama daha bi yerde göremedim bunlardan :çok üzgünüm:

BU ARAD ÇAYCI DıODUNUZ YA BENDE BUNDAN VAR ABLAMDA KULLANIO MEMNUN

ablam da da aynısı memnun

benim gelinliğimin kumaşını bile görmedi aşkım izin vermiyom diil gelinçiye gelecek benimle. ay ne uyuzum kaydirigubbakcemile3

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1shok:
evlilik sadece yemek yiyip çay için uyumaktan mı ibaret :tomato:

hakkaten hevin yatak odası ne alakaaa

:roflol:

hevin sendemı gurbete gıdıyon nereye almanyamı neresi?

yok ben almanyadayim nisanlim buraya gelcek Allahin izniyle canim :Saruboceq:
aslinda ben istanbula gitmeyi cok isterdim ama annemin onca sene calismisligi var temelli dönüs yapsaydik emekliligi yaniyordu bosa gitcekti onca senesi :çok üzgünüm:

evet canim aile birlesimi yapcaz biz, cok zormus vize almak Allah yardimcimiz olsun :Saruboceq:

insallah vizen cikar bitanem tez zamanda kavusursun sevdigine, cok zor dimi böyle uzak olmak ahh bilmemmi 4 bucuk senedir cekiyoruz biz bu hasreti senağlama

bu arada hevin bana almanca öğretirmisin sırnaşık şey

istedigin almanca ögrenmek olsun ne zaman istersen :1hug:

kızlar herkese selamlarr

Böcüğüm herşeyin hayırlısı canım inş seneye giderler.

Bu arada benimde 3 gün oldu dişim ağrıooo h.sonu devam ederse pazartesi randevu alıp dr. gideceğim kesin

amin canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun hergece dua ediyorum bir aksilik çıkmasın diye ..

bizde direk öğrenci vizesi için başvurduk zaten bütün evraklarım tamam inşallah bir sorun çıkmaz ama çok araştırdıkları için ve okulum da 2 ekim de açılacağı için nikahı eylül sonuna yapacağız
iki ayağımız bir pabuca girecek ama napalım artık :çok üzgünüm:

sağol canım almanca için ( iyi niyetine teşekkür ederim ) Şeniz
kursa gidiyorum zaten kaydirigubbakcemile2

kizlar nazarmi degdi sizlere aman dikkat edin kendinize gecmis olsun hasta olan arkadaslarimiza :teselli:

PapiBJK açıklamaların için çok teşekkür ederim canım... Ben bunu yemekteyiz programinda gordum aaa baktim bi basiyo hemen su doluyo cok hosuma gitmisti. arkadaşa sordum burda hic memnun degilmis bi arkadasi kullaniyormus cok uzun zamanda dolum yapiyormus beklemek gerekiyormus cikarmis atmis o yuzden herkeste ayni sorun varmi diye merak ediyorum almak istiyorum çunku bundan

Herseyin hayirlisi olsun canim icinizi ferah tutun hep :1hug:
kursun faydasi oluyormu yani iyi ögretiyorlarmi?

biz nisanlimla subatta ben istanbula gitmistim nikah icin, o sirada konsolosluga gidip sorduk sorusturduk yüzde 99 konsoloslukta kursa gidenlere veriliyormus vize denilmisti,
bizim komsumuzun yegeni evlencek 2 hafta sonra esi türkiyeden gelcek oda kursu falan verdi ama vize alamiyor kursu baska yerde yapmis diye söylüyorlar :uhm:

ailen ne diyor senin gurbete gelin gitmene üzülüyorlar dimi :çok üzgünüm:
bide sen buraya kiyafetlerin disinda bisey getirme derim, nisanlin herseyi halletsin sen burdanda alirsin eksiklerini, türkiyeden esya getirmek zorlastirildi gümrükten zor geciriyorlar. kafamçokkarıştı

şimdi görünce canım çekti ben bundan almak isiyorum burdan bi arkidiş almıştı ama unuttum şimdi adını.
nerden bulurum hatırlayan var mı kızlar?

şöyle oluyor croisellecim. Simdi surahiyi altina tutuyosun pompanin ustte bi kez basiyorsun su akmaya basliyo oyle saatlerce pompa yapmana gerek yok yani. Doldurdunmu surahini o zamanda bi kez daha basiyosun ustune kapatiyo muslugu tatlim cok pratik gibi geldi bana ama işte cok uzun surede doluyor dedi bi arkadas ama inaanamadim acikcasi sizlerede danismak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…