inşallh o günlerde gelir ışılcım, zmaan su gibi akıp geçsin senin için.
daha öncede sormuştum ama görmedin sanırım canım
senin düğün tarihin haziran diye hatırlıyordum aslında ben mi yanılıyorum ertlendimi?
amin amin senağlama
bizim dügün bu yil ekimde olcakti ondan nikahi subatta kiydik vize islemleri icin,
ama düsündügümüz gibi olmadi dügünü ertelemek zorunda kaldik maddi imkanlar yüzünden, hayirlisi böyleymis 4 sene bekledim bir sene daha beklicem senağlama bide en kötüsü askim istanbulda ben almanyada senağlama
bkt zararlımı o ıcecekler niyeki
hayatım ıyı yapmısısn ya bızım sırkettekı evlıler öyle ne pazarları var bı sırnaktalar bı orda bı burda
Şeniz canım zati hiç kimseeyi düşünmeyin herkeşler ayy bunu niye böyle aldınız yok başka rengi yokmuydu demeye bayılıyor. Ama anne babamızdan duyunca dahada çok üzülüyoruz ama hayatım bak nişanlıcın ne güzel rahatlatmış seni, söylemesi bile yeter kuşum. :1hug:
ciddi misin fotosunu koyar mısın benim için??? birde memnun musun???kaydirigubbakcemile5
EYUPDE CNM
BAK HAYATIMDA SANIRIM ORDAN ALDI
ben yatakodasını modesa, koltukları masko aldım
Allahım ya herkes herşeye karışmıyor mu bu dönemde sinir oluyorum ben de. Biz kimseyi karıştırmıyoruz gerçi , gidip gönlümüze göre alıyoruz herşeyi. Mesela babamla annemle portmantoya bakmaya gittik eve. Babam hemen çok güzel ama bence daha uyguna yaptırabilirdiniz filan dedi. Kombinin yerine sağda olsaydı daha iyi olmaz mıydı dedi. Ses etmedim kaydirigubbakcemile3
evet her konuda herkesin bi fikri var kaydirigubbakcemile3
arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var. Türkiyede Yatak odasi istemedimi söylemistim nisanlimla kararlastirmistik. Neyse Kayinvaldem hefes etmis kiziyla birlikte yatak odasi almislar. Benim bundan son ana kadar haberim olmadi ne söylediler nede fikrimi aldilar fotograflarini atmis az önce nisanlim ben istemistim görim bari diye nasil bir sey. Bilmiyorum benmi nankörüm yatak odasi eeh iste siradan bide yatak örtüsü örtmüsler 20 sene önce modern olanlardan ben o yatak odasini istemiyorum istemiyorumdan öte benimsiyemiyorum. Nisanlimla biz hem fikirdik yatak odasina verilecek parayi baska bir sekilde degerlendirebilirlerdi mesala bana bir bilerzik alarak daha mantikli olurdu enazindan. Sözde benim yatak odam ama ben o yatakta yatana kadar kac kere baskasi yatar ... Suan dügünden sonra yasayacagim evde kaliyorum almanyada ama yatak odamizda yatmiyorum baska bir odada kaliyorum benim icin böyle seyler degerli gelin olmadan orda uyumak istemiyorum. Yarin sorarsa nisanlim fotolar nasil buldun diye gercek fikrimi söylesem mi?
canım benim anlamadığım düğün gecesi almanya'ya dönecekseniz ve hiç o evde kalmayacaksanız yatk almanın manası ne?
Kızlaaar ben geldim Kocaeline gitmiştim dün geldim.... Bİ ara buraya bişeyler yazmıştım nişanlımın ablasıyla ilgili hatırlarsanız.Saçma bi sebepten küsmüştü (Kermes için kurabiye yapmıştım annesine. ben o mutfağa gelince birden panikle gelme dedim ; çünkü sayısı 1 tane eksik olsa olmayacaktı.Bunun için aylarca küstü)... Nişanlıma dedim içim acıo neden böyle yapıyo konuşsam dedim bi yandanda istemiyorum dedim.Oda değmez ona boşver o anlamaz yine bildiğini yapar dedi....
Ben dayanmadım giderken kendim gidip sarıldım hoşçakal dedim yeter artık bu kadar sustuğun dedim ne yaptım sana ben ? İçimdekileri söyledim... Eğer seni kırdıysam özür dilerim ama bende çok kırıldım sana böyle bişey yüzünden aylarca konuşmamak ne demek?Bu ev senin ben misafirim ne istersen al ama o an birden öyle oldu işte kim olursa aynısını yapardım...
Zamanım yoktu fazla konuşamadım ama içimdekileri söyledim en azından ... Ben giderken annesi bana üzülme dedi :çok üzgünüm: ya herkes biliyor onu.Hiç düşünmüyor neden böyle oluyor neden ben kardeşime anneme küsüyorum diye kendince iç hesaplar yapmıyor... aylarca küs nasıl kalıyor anlamadım yaaa... Olay bundan ibaret kaydirigubbakcemile3 Ben yapacağımı yaptım elimi uzattım herşeye rağmen...
hoşgeldin canım. senin de görümceye bak 1 kurabiyenin muhabbetini yapıyo hasta
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
05 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
07 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
Nişanlanacak ve Sözlenecekler
24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)
Karalahana,minik heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3
Baberko daha yeni nişanlandın sıranıı beklee :dilcikar:
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
işte budur:lepi: alkisalkisalkis
kızlar bi de yatağımızı aldık yataştan prestij modelini semsert harika ben sert yatak severim:)))
hemde hazirana kdr kampanya varmış:))))
hayırlı olsun canım
Kızlarr teyzem aradı benii neyin eksik diye sordu.
Bende çaycı almadım dedim..
ÇAycı alıcam sizler hangi modelleri aldınızz ? Banada fikir verebilirmisiniz :uhm:
ablam arzum çaycı kullanıyo memnun. başka markaları bilmiyorum
selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz.
alıntı ypmzsnz sevinrm
http://img196.imageshack.us/img196/7066/spa0031n.jpg
yerimi değişmişsin :dilcikar:
blackqueen beğenmene sevindim cnm :)
http://img132.imageshack.us/img132/4892/16052009.jpg
buda 50 adet olacak yakın arkadaşlara dağıtacağım davetyem.Eğlenceli buldum almasam içimde kalırdı.:)
bu arada viledanın mikrofiber toz bezini aldım, böyle turuncu tüylü bi bez, hiç ıslatmadan siliyosunuz ve ne etrafa uçuşan toz tanecikleri nede yüzeyde kalan tozlar oluyo, hepsini çekiyo :) tamda yaz gelmiş heryer açık hergün toz almak gerekirken bunu aldığıma çok sevindim :) haftalık temizlikte falan kova doldur neysede hergün yada gün aşırı sıkılıyodum öyle yapmaya :)
kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..
bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.
ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..
günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)
aşkım bi yatak bi tv ve battaniye esliğinde dün gece orda kalmaya başladı,
bugün beyaz eşyalar teslim edilecet inşallah,
haftasonu da mobilya işini kesinleştiricez :)
hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:
hayatımmmmmmmmmmm
:lepi: 23 :lepi:
günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir
kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum ((
Bu nasıl kızlar bende bunu almayı düşünyorum.151 lira. aynı zaman su ısıtıcı.
Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum
ovegcim biz alıcaktık beyaz esya ama vazgectik kdv indirim filan yalan kaç ay önce bakmıştık nişanlımla sonra bide indirm olduğu an gidip bakmıştık ama hiç bi değişiklik yoktu. biz almıcaz nişanlım diyoki şimdi para biriktirelim nakit para olunca zaten indiricekler.
günaydın kızlarrrrrrrrr
biraz geç oldu ama geçmişi ancak bitirebildim.dün hastaydım gelemedim hiç veee hepinizi çooooooooooooooooook özledim bütün gün aklım sizdeydia.s
yarın bitanecim geliyoooooo çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkmak üzere:sm_cool:
herkes aldığı cicilerini iyi günlerde kullansın inşallah
yanlış hatırlamıyorsam buketçim evini tutmuştu hayırlı olsun
sinay canım seninde yüzüğünü çoook beğendim
arsima herşey yoluna giriyo çok sevindim
beta canım listeye kesin bi tarihim olmasada eklermisin beni?yerimseniben
şimdiki nişanlımla nişanlanmadan önce ayrıldık
ve ben hep hayırlı ise barışalım diye dua ederdim
ne zaman barıştık biliyormusun 6ay sonra :roflol:
dua edince lap die olmazki dimi ama
kızlar aranızda patlıcan oturtma yapmıs olan varmıııı
mrb kızlarrr :asigim:
esmy cnaım kızartmalı olanmı oturtma kıymalı oluo hani eğer oysa ben bi kere yaptım annemede anlattım ballandıra ballandıra uydurma yemek yaptım çok güsel oldu die uydurmamışın o patlıcan oturtma demişti -tatlicadiarzu-
bizde pillisi var :)
düğmesine basıyosun hooop akmaya başlıyo, doldumuda kapatıyosun hemen kesiyo suyu alkisalkisalkis büyük pille çalışıyo, piller uzun süre gidiyo diye biliyorum ama o işe babam baktığı için tam süre veremem... pompalı olanlarda bi türlü ayarlayamazdım ya az dolardı yada taşırırdım bu çok iyi oldu bana-tatlicadiarzu-
BU ARAD ÇAYCI DıODUNUZ YA BENDE BUNDAN VAR ABLAMDA KULLANIO MEMNUN
Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat verceklerNişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:
YA CNM KÖTÜ DEGIL AMA CALISIYORSAN GUNUN ÖZETı:
SABAH KALK GIYIN HAZIRLAN YATGINI TOPLA ARADA EKSTRA ÖZEL DURUMLARDA CIKABILIYOR-tatlicadiarzu- ÇÖPÜ AT ıŞE GıT
AKSAM 7.30-GEL DAHA GEC BAZENDE MUTFAG KOŞ YEMEK YAP HAZIRLA YE KALDIR YIKA CAY KOY ÇAY IC TV IZLE YAT
SABAH KALK.... BÖLE
AMA BEKARKEN EN AZINDAN BEN ÖYLEYDıM
SABAH KALK ıŞE GıT ıŞTEN GEL HAZIR MASADA YEMEK YE TABIGINI BILE KALDIRMA ARADA KALDIR ODAMA GEC YATAGA UZAN TTVYI AC IZLE IZLERKEN UYU alkisalkisalkis
hakkaten hevin yatak odası ne alakaaa
hevin sendemı gurbete gıdıyon nereye almanyamı neresi?
canım yaa anladım şimdi bizimkide benzer durum ama siz sanırım aile birleşimi yapacaksınız
ben almanya ya öğrenci vizesi için başvurdum bakalım nolacak benim nişanlım da almanya da ben burda :çok üzgünüm:
bu arada hevin bana almanca öğretirmisin sırnaşık şey
:roflol:
evet canim aile birlesimi yapcaz biz, cok zormus vize almak Allah yardimcimiz olsun :Saruboceq:
insallah vizen cikar bitanem tez zamanda kavusursun sevdigine, cok zor dimi böyle uzak olmak ahh bilmemmi 4 bucuk senedir cekiyoruz biz bu hasreti senağlama
istedigin almanca ögrenmek olsun ne zaman istersen :1hug:
bizde pillisi var :)
düğmesine basıyosun hooop akmaya başlıyo, doldumuda kapatıyosun hemen kesiyo suyu alkisalkisalkis büyük pille çalışıyo, piller uzun süre gidiyo diye biliyorum ama o işe babam baktığı için tam süre veremem... pompalı olanlarda bi türlü ayarlayamazdım ya az dolardı yada taşırırdım bu çok iyi oldu bana-tatlicadiarzu-
Arsimaa 23 günmü :teytey: özellikle gelinliğini merakla bekliyorum, inşallah herşey gönlünce olur, ne demeişler geç olsunda güç olmasın:enbuyukkk:
Heart knıfe block
yazın gıgle kızlar
amin canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun hergece dua ediyorum bir aksilik çıkmasın diye ..
bizde direk öğrenci vizesi için başvurduk zaten bütün evraklarım tamam inşallah bir sorun çıkmaz ama çok araştırdıkları için ve okulum da 2 ekim de açılacağı için nikahı eylül sonuna yapacağız
iki ayağımız bir pabuca girecek ama napalım artık :çok üzgünüm:
sağol canım almanca için ( iyi niyetine teşekkür ederim ) Şeniz
kursa gidiyorum zaten kaydirigubbakcemile2
Bulamadımm senağlama Nekadarmış???
şimdi görünce canım çekti ben bundan almak isiyorum burdan bi arkidiş almıştı ama unuttum şimdi adını.
nerden bulurum hatırlayan var mı kızlar?
Pıtırcık olayı tam anlamadım ama olsun be güzelim niye üzüyorsun kendini herşeyin hayırlısı sen olabildiğince sosyal ol canım içine kapanma sakın
Blackqueen hayırlı olsun tatlım laptopun
Azra elektrikli pompa nasıl oluyor yaa
Arsimacım hayırlı haberlerle gel inşallah
PapiBJK peki nasıl anlıyor o nekadar su doldurmam gerektiğini belki sürahi dolduruyom ben :roflol: :roflol: