Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya bende pilli istiyorum ama daha bi yerde göremedim bunlardan :çok üzgünüm:

hayatim bunlari gitti gitmek uzere olan sitede bulabilirsin 27 tl fiati ama su akışı agirmis diye duydum gercekmi degilmi onuarastiriyorum canım

Hevincim sana özelden msj attım burdaki arkadaşları meşgul etmeyeyim diye

canım yaa valla hakkat çok cahilmişim ben çok özür herkesten Allah KK dan razı olsun :roflol: :roflol:

110 dolar canım:çok üzgünüm::1no2:

çokmuş yaa neyse artık ben almanya dan alırım bıçaklarımı gidince napıyım sırnaşık şey

şimdi görünce canım çekti ben bundan almak isiyorum burdan bi arkidiş almıştı ama unuttum şimdi adını.
nerden bulurum hatırlayan var mı kızlar?

buket sagol cnmbnm
mandilin canınmı çekti bıçaklarımı kaydirigubbakcemile3
esmy kullanıcısından alıntı
hayatım ıyı yapmısısn ya bızım sırkettekı evlıler öyle ne pazarları var bı sırnaktalar bı orda bı burda

ne işi esma bu ya?
hayatım
satılan makınalrın kurulumu yada arıza gıderımı ıcın

e sinay ozaman al ihtiyacı olan birileride giyer senden sonra
yok yaa ben kimseye vermeye kıyamam :1no2:
Yaaa sonra tabiki bişey yapmıcaz ama ben olsam alırdım.
200 liraya düğün üstü o kadar ihtiyacımız olucak ki sulfatcım ne gerek var CADIARZU
SEN UYUMAYA EVLENINCE HASRET KALCAN CNM BNMMMkaydirigubbakcemile
evet hasret kalcaz akşam olsa da yatsak diycez:jeyyar:
benimde öyle olucak sanırım esmacım. sabah 7 kalk yatağı topla işe git bütün gün işte ne yemek yapacağını düşün eve gel yemek yap ye çay iç toparla yat uyu
monotonlaşmayın karamsarlaşmayın kızlar ben mesela düşünüyorum ne kadar yorgun gelirsem geliyim eve hemen yemek bulaşık sonra giyinip kuşanıp kocişle sinema,tiyatro,ara ara tatlı yemeye gideriz bir akşam anneme giderim bir akşam onun ailesine bi akşam arkadaşlarla sohbet muhabbet tavla,dama sefaları oooo Allah sağlık versin hepsi olur gider yerimsenibena.s

hayatm kız benımkının işi değil o bizim şirkettekı erkeklerden bahsettım
benımkının kendi işi çokşükür
sinayyyyyyyyy uykuya duskunsenbnım gıbı ıstesende ısın olamıyorrrr
puhahahaha

sinay ya bende öle dıyodum monotonlasmayalım
hatta benımkı sosyallığı çok sever
ama inan yorgunluktan oluyorsun cok garip bişey
mesela pazarı iple çekıyon evlendıkten berı her pazar biyere gıtmemız gerektı
bu pazar sımdlk bişey yok
bidepazar uyuyum dıyosn ee pazarda uyuyarakmı gececek yani
temızlıge c.tesi öğleden sonraya bırakıyorum mecburen

valla Esmacım benimki şimdiden trip yapıyor akşam aramış 23 de bende uyuyorum açtım telefonu yarı uyur vaziyette tavuk yine mi uyuyorsun dedi bende yarın konuşuruz dedim vay efendim ne uykucuymuşum gündüz mesai var diyip aramıyormuşum akşam yorgunum diyip yatıyormuşum o bana soracakmış evlendikten sonra :jeyyar:

ayyy bende gezme dendimi en önde giderim yorgunluğumu falan unuturum hatta teyzemler hep anneme gülerler abla bunu gezerken mi doğurdun sen die :roflol::roflol::roflol:

sinay benımkıde öle tavukmusun der habire bana
bu aksam seyhatten denıyor özlemıstır beni turk kahvesı ıcıyom uykum gelmesın diye

sinay benımkıde öle tavukmusun der habire bana
bu aksam seyhatten denıyor özlemıstır beni turk kahvesı ıcıyom uykum gelmesın diye

:roflol::roflol::roflol::roflol:bana kahvede kar etmiyor ancak uykumun kaçması için bana hadi gezelim demesi lazım :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:bana kahvede kar etmiyor ancak uykumun kaçması için bana hadi gezelim demesi lazım :roflol::roflol::roflol:

kız arada evdede kalmaklazım sana sey der hadi gel askm salondan yatak odasına dogru gezmeye gidelimmmmmdelikafadulden

kızz sinay nişanlında kendimi görüdm bende benimkine aynısını diorum yemeği yiyip yatıo adam yaa senağlama
ne yapsın canım bekar adam :)))):roflol::roflol:
kız arada evdede kalmaklazım sana sey der hadi gel askm salondan yatak odasına dogru gezmeye gidelimmmmmdelikafadulden

puhahahaha koptummm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…