şöyle oluyor croisellecim. Simdi surahiyi altina tutuyosun pompanin ustte bi kez basiyorsun su akmaya basliyo oyle saatlerce pompa yapmana gerek yok yani. Doldurdunmu surahini o zamanda bi kez daha basiyosun ustune kapatiyo muslugu tatlim cok pratik gibi geldi bana ama işte cok uzun surede doluyor dedi bi arkadas ama inaanamadim acikcasi sizlerede danismak istedim
110 dolar canım:çok üzgünüm::1no2:
burcuözge nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm çok fazla kafein içeriyolar ve doğal olmadan vücuda enerji veriyor. kalbin ritmi bozuluyor.
bir gazeteden alıntı
Tüketici Hakları Derneği`nin, yasaklanmasını istediği enerji içeceklerinin akıbeti merakla beklenirken, en fazla tüketilen R.. B.., Danıştay`ın kafein miktarına ilişkin limitlerin düşürülmesini istemesi halinde piyasadan çekileceklerini açıkladı.
şimdi görünce canım çekti ben bundan almak isiyorum burdan bi arkidiş almıştı ama unuttum şimdi adını.
nerden bulurum hatırlayan var mı kızlar?
:roflol::roflol::roflol:SEN UYUMAYA EVLENINCE HASRET KALCAN CNM BNMMMkaydirigubbakcemile
:lepi::lepi::lepi:ayy çok güzel..
burcunun kocişi bu hafta dönecek sanırım
unuttuu bizi özletti yine kendini
ne işi esma bu ya?
hayatım
satılan makınalrın kurulumu yada arıza gıderımı ıcın
yok yaa ben kimseye vermeye kıyamam :1no2:e sinay ozaman al ihtiyacı olan birileride giyer senden sonra
200 liraya düğün üstü o kadar ihtiyacımız olucak ki sulfatcım ne gerek var CADIARZUYaaa sonra tabiki bişey yapmıcaz ama ben olsam alırdım.
evet hasret kalcaz akşam olsa da yatsak diycez:jeyyar:SEN UYUMAYA EVLENINCE HASRET KALCAN CNM BNMMMkaydirigubbakcemile
monotonlaşmayın karamsarlaşmayın kızlar ben mesela düşünüyorum ne kadar yorgun gelirsem geliyim eve hemen yemek bulaşık sonra giyinip kuşanıp kocişle sinema,tiyatro,ara ara tatlı yemeye gideriz bir akşam anneme giderim bir akşam onun ailesine bi akşam arkadaşlarla sohbet muhabbet tavla,dama sefaları oooo Allah sağlık versin hepsi olur gider yerimsenibena.sbenimde öyle olucak sanırım esmacım. sabah 7 kalk yatağı topla işe git bütün gün işte ne yemek yapacağını düşün eve gel yemek yap ye çay iç toparla yat uyu
valla Esmacım benimki şimdiden trip yapıyor akşam aramış 23 de bende uyuyorum açtım telefonu yarı uyur vaziyette tavuk yine mi uyuyorsun dedi bende yarın konuşuruz dedim vay efendim ne uykucuymuşum gündüz mesai var diyip aramıyormuşum akşam yorgunum diyip yatıyormuşum o bana soracakmış evlendikten sonra :jeyyar:hayatm kız benımkının işi değil o bizim şirkettekı erkeklerden bahsettım
benımkının kendi işi çokşükür
sinayyyyyyyyy uykuya duskunsenbnım gıbı ıstesende ısın olamıyorrrr
puhahahaha
sinay ya bende öle dıyodum monotonlasmayalım
hatta benımkı sosyallığı çok sever
ama inan yorgunluktan oluyorsun cok garip bişey
mesela pazarı iple çekıyon evlendıkten berı her pazar biyere gıtmemız gerektı
bu pazar sımdlk bişey yok
bidepazar uyuyum dıyosn ee pazarda uyuyarakmı gececek yani
temızlıge c.tesi öğleden sonraya bırakıyorum mecburen
sinay benımkıde öle tavukmusun der habire bana
bu aksam seyhatten denıyor özlemıstır beni turk kahvesı ıcıyom uykum gelmesın diye
:roflol::roflol::roflol::roflol:bana kahvede kar etmiyor ancak uykumun kaçması için bana hadi gezelim demesi lazım :roflol::roflol::roflol:
ne yapsın canım bekar adam :)))):roflol::roflol:kızz sinay nişanlında kendimi görüdm bende benimkine aynısını diorum yemeği yiyip yatıo adam yaa senağlama
kız arada evdede kalmaklazım sana sey der hadi gel askm salondan yatak odasına dogru gezmeye gidelimmmmmdelikafadulden