- 9 Şubat 2008
- 9.074
- 0
- 39
Pıtırcık olayı tam anlamadım ama olsun be güzelim niye üzüyorsun kendini herşeyin hayırlısı sen olabildiğince sosyal ol canım içine kapanma sakın
[
göremedim ama çok üzme kendini evlenip ayrılanlar dolu şu zamanda hayırlısı neyse o olsun. Sonradan olsa daha kötü olurdu.
napim kızlar üzülüom işte
sulfat sende saol canım
bide böcük zaten 38000mi ne msj var anam yarısını sen atmışın o zaman:)kaydirigubbakcemile3
Kızlar bıçak seti almam lazım. Aslında voodoo bıçak seti var ama 240TL pahalı.Miracle blade III arıyorum bulamıyorum. Tavsiye edeceğiniz başka ürün varmıdır??
selam herkese hihoyyyt
burcuözge şef tony diye bi marka almıştı, internette aratınca çıkıyo hatta videosu falanda var, denediğide memnun kalmıştı, hatta sanırım buket te alıcam diyodu ama aldımı farkında değilim :)
QUOTE]
bende de var şef tony:dance:
oturtmada badulcanların karnını yarmıyosun, yuvarlak dilimler halinde kesiyosun, aradaki tek fark o , yoksa malzemeler hemen hemen aynıben yanlış bılıyom galıba
cunku aynısını bende yaptım oturtmamı kalkmamı bılmım ama ona bız karnıyarık dıok
hatta karnını yarıyon kaydirigubbakcemile3
mandilinnnn senin de çok az kaldı evettt ay ben heyecanlanıyorum yaa senin yerinede
Şeniz canım beniiim eweet.
her haftasonu bişey çıkıyor, uyumayı özledim. -tatlicadiarzu-
Şeniz canım beniiim eweet.
her haftasonu bişey çıkıyor, uyumayı özledim. -tatlicadiarzu-
tmm nan ben malzeme olrak dedıdydım zatı aynı derkenkaydirigubbakcemile3oturtmada badulcanların karnını yarmıyosun, yuvarlak dilimler halinde kesiyosun, aradaki tek fark o , yoksa malzemeler hemen hemen aynı
ooooo sen daha karnıyarıkla oturtmayı ayıramıyosun, sonra da kalkmış aplalarından önce evlenmeye çalışyıosunklava: sıranı bekle:mymeka:
anlaıdm cnm baktım sımdık netten gordumböcük karnı yarık baska onun karnını oyuyuon bu sulu yemek gıbı az suluu
Merhabalar topicte keyifler nasıl...yaramazlık varmı diye baktım ama heralde pıtırcık üzgüntabi böcüümde üzgün Allah hepimize mutluluk nasip etsin inşallah
SEN UYUMAYA EVLENINCE HASRET KALCAN CNM BNMMMkaydirigubbakcemile
Niye yaaaaa o kadar kötümü evlenmekben uykuyu çok severim.iş güç yemek yap derken uyumaya vakit kalmazsa çılldırırım ben
kocamn yuzunu zor görcem ya enerjı ıcecıgımı alsak nebenimde öyle olucak sanırım esmacım. Sabah 7 kalk yatağı topla işe git bütün gün işte ne yemek yapacağını düşün eve gel yemek yap ye çay iç toparla yat uyu
amın cnm :Saruboceq:Allah sağlık sıhhat dinçilk versin bi dahaki kuraya çıkar inşallah tatlım böcüüm
yok cnm oncekılerıde niğdede yazıldılar gene cıkmadı fark etmıyo olmayınca olmuyoDİŞ aĞrısı bulasıcımı ya benmde dısım cıkıyor
bÖcÜk annenın yurtdısından yazılma ımkanı yokmu
almanyadakıler orda buraya gÖre talep az ondanmı ne bnm teyzem hersene yada 2 senede 1 gİdİyor