- 16 Nisan 2008
- 1.794
- 75
Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat verceklerNişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:
Kolbastı patlıcanlarına çok güldüm yaa:)
cnm hadi gözün aydınnn alkisalkisalkis
çok çok tesekkür ederim bu arada
çoook saol canım benimŞeniz
ben yanlış bılıyom galıba
cunku aynısını bende yaptım oturtmamı kalkmamı bılmım ama ona bız karnıyarık dıok
hatta karnını yarıyon kaydirigubbakcemile3
canım zaten karnıyarıkla oturtmanın tek farkı oturtmanın patlıcanları halka halka kesilip kızartılıyo yoksa harcı falan hep aynı
gulay evet o am aanlatmıs kızlar coksagol
kızlar sımdı surayı anlamadım kızarttım ok harcı hazırldm ustune doktum ya borcamı fırınamı verecegım tekrar?* kızarttıktan sonra nıyeki
evet canım tekrar fırına vericeksin bölelikle harçla patlıcanlar özleşicek ve üstüde azıcık kızarıcak
gözün aydın ve geçmiş olsun.
canım çoook teşekkür ederim
Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat verceklerNişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:
tskler tubiş a.s. Hşg. Bu arada
kız fırına ya da ocakta tekrar iç malzemeyle pişirmen lazım ki tadı geçsin bulaşsın birbirine :))) birde tam pişmiyor sadece kızartıyorsun ee kocişin suyuna banmıcakmı ekmeğini :))))))))))))
esma ben kiralama ile satınalma arasında çok fiyat farkı yok die biliom doğrumu
canım gözünaydın eminin üzerindede çok güzel duracaklar foto çekersin artık bizim için:1hug:
sulfat ıns begenırsın
benm gelınlıgımı kocıŞ dÜĞÜn gÜnÜ gÖrdÜÜ
[COLOR=
[COLOR="red"]Blackqueen[/COLOR] hayırlı olsun tatlım laptopun
okanldm ocakta tekrar pısırcem onları yapcam aksama ınss
esma ben kiralama ile satınalma arasında çok fiyat farkı yok die biliom doğrumu
e sinay ozaman al ihtiyacı olan birileride giyer senden sonra
evet canım benim gelinliğimi satın almak için 200 lira daha vermem yeterli olacak ama ben ne yapacam sonra diye almıyorum-tatlicadiarzu-
burcuözge şef tony diye bi marka almıştı, internette aratınca çıkıyo hatta videosu falanda var, denediğide memnun kalmıştı, hatta sanırım buket te alıcam diyodu ama aldımı farkında değilim :)
Şeniz eveeet canım az kaldıfıstığım seninde günlerin sona yaklaştı.
ay ben onların patlican olduunu anca anladımmm kaydirigubbakcemile3
:asigim: hadi gözün aydın, güzel haberlerle dön.
sulfatcım hadi hayırlısı inşlh beğenirsin gelinliğini