Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gözün aydınn güzelim hadi hayırlısı olsun

Kolbastı patlıcanlarına çok güldüm yaa:)

:roflol: :roflol:

B]tubiş [/B] yokya dolbn ustunde sarraıp gıtcek sımdı bırden baskasının gıymesı ıcımı cız ettırsede yınede almazdım ya

Son düzenleyen: Moderatör:

Pıtırcık olayı tam anlamadım ama olsun be güzelim niye üzüyorsun kendini herşeyin hayırlısı sen olabildiğince sosyal ol canım içine kapanma sakın

Blackqueen hayırlı olsun tatlım laptopun

Azra elektrikli pompa nasıl oluyor yaa

Arsimacım
hayırlı haberlerle gel inşallah

PapiBJK peki nasıl anlıyor o nekadar su doldurmam gerektiğini belki sürahi dolduruyom ben :roflol: :roflol:

canım gözünaydın eminin üzerindede çok güzel duracaklar foto çekersin artık bizim için:1hug:

okanldm ocakta tekrar pısırcem onları yapcam aksama ınss

esma ben kiralama ile satınalma arasında çok fiyat farkı yok die biliom doğrumu

evet canım benim gelinliğimi satın almak için 200 lira daha vermem yeterli olacak ama ben ne yapacam sonra diye almıyorum-tatlicadiarzu-

canım gözünaydın eminin üzerindede çok güzel duracaklar foto çekersin artık bizim için:1hug:

Teşekkür ederim canım Şeniz Malesef canım fotoğrafa izin vermiyolar :1no2:, ancak kesinleşirse alcağım o zaman

sulfat ıns begenırsın
benm gelınlıgımı kocıŞ dÜĞÜn gÜnÜ gÖrdÜÜ

ınşallah canım yaa :Saruboceq: Benimki ilk kez bugün üstümde gelinlik görcek. Daha önce kuzenlerim ve kardeşimle 4 kez gelinlik bakmaya çıktık onların hiçbirine gelmedi. Ben de gelsin istemedim zaten

ben de almıştım şef tony :lepi:

fıstığım seninde günlerin sona yaklaştı.
Şeniz eveeet canım az kaldı

:asigim: hadi gözün aydın, güzel haberlerle dön.

Şeniz
ınş ıstedığın gelınlık ıstedığın gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…