Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat vercekler :nazar: Nişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:

Gözün aydınn güzelim hadi hayırlısı olsun :nazar:

Kolbastı patlıcanlarına çok güldüm yaa:)

:roflol: :roflol:

B]tubiş [/B] yokya dolbn ustunde sarraıp gıtcek sımdı bırden baskasının gıymesı ıcımı cız ettırsede yınede almazdım ya

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm hadi gözün aydınnn alkisalkisalkis
çok çok tesekkür ederim bu arada

çoook saol canım benimŞeniz

ben yanlış bılıyom galıba
cunku aynısını bende yaptım oturtmamı kalkmamı bılmım ama ona bız karnıyarık dıok
hatta karnını yarıyon kaydirigubbakcemile3

canım zaten karnıyarıkla oturtmanın tek farkı oturtmanın patlıcanları halka halka kesilip kızartılıyo yoksa harcı falan hep aynı

gulay evet o am aanlatmıs kızlar coksagol
kızlar sımdı surayı anlamadım kızarttım ok harcı hazırldm ustune doktum ya borcamı fırınamı verecegım tekrar?* kızarttıktan sonra nıyeki

evet canım tekrar fırına vericeksin bölelikle harçla patlıcanlar özleşicek ve üstüde azıcık kızarıcak

gözün aydın ve geçmiş olsun.

canım çoook teşekkür ederim

Pıtırcık olayı tam anlamadım ama olsun be güzelim niye üzüyorsun kendini herşeyin hayırlısı sen olabildiğince sosyal ol canım içine kapanma sakın

Blackqueen hayırlı olsun tatlım laptopun

Azra elektrikli pompa nasıl oluyor yaa

Arsimacım
hayırlı haberlerle gel inşallah

PapiBJK peki nasıl anlıyor o nekadar su doldurmam gerektiğini belki sürahi dolduruyom ben :roflol: :roflol:

Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat vercekler :nazar: Nişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:

canım gözünaydın eminin üzerindede çok güzel duracaklar foto çekersin artık bizim için:1hug:

tskler tubiş a.s. Hşg. Bu arada
kız fırına ya da ocakta tekrar iç malzemeyle pişirmen lazım ki tadı geçsin bulaşsın birbirine :))) birde tam pişmiyor sadece kızartıyorsun ee kocişin suyuna banmıcakmı ekmeğini :))))))))))))

okanldm ocakta tekrar pısırcem onları yapcam aksama ınss

esma ben kiralama ile satınalma arasında çok fiyat farkı yok die biliom doğrumu

evet canım benim gelinliğimi satın almak için 200 lira daha vermem yeterli olacak ama ben ne yapacam sonra diye almıyorum-tatlicadiarzu-

canım gözünaydın eminin üzerindede çok güzel duracaklar foto çekersin artık bizim için:1hug:

Teşekkür ederim canım Şeniz Malesef canım fotoğrafa izin vermiyolar :1no2:, ancak kesinleşirse alcağım o zaman

sulfat ıns begenırsın
benm gelınlıgımı kocıŞ dÜĞÜn gÜnÜ gÖrdÜÜ

ınşallah canım yaa :Saruboceq: Benimki ilk kez bugün üstümde gelinlik görcek. Daha önce kuzenlerim ve kardeşimle 4 kez gelinlik bakmaya çıktık onların hiçbirine gelmedi. Ben de gelsin istemedim zaten

burcuözge şef tony diye bi marka almıştı, internette aratınca çıkıyo hatta videosu falanda var, denediğide memnun kalmıştı, hatta sanırım buket te alıcam diyodu ama aldımı farkında değilim :)

ben de almıştım şef tony :lepi:

fıstığım seninde günlerin sona yaklaştı.
Şeniz eveeet canım az kaldı

:asigim: hadi gözün aydın, güzel haberlerle dön.

Şeniz

ınş ıstedığın gelınlık ıstedığın gıbı olur

X