:1hug:hşg. buket hihoyyyt
bkt gecıktın bugunnn
kızlar ben çıkıyorum toparlanıım sonra ev sahibinin yanına gidicem
görüşmek üzere
mrb kızlarrr
esmy cnaım kızartmalı olanmı oturtma kıymalı oluo hani eğer oysa ben bi kere yaptım annemede anlattım ballandıra ballandıra uydurma yemek yaptım çok güsel oldu die uydurmamışın o patlıcan oturtma demişti -tatlicadiarzu-
sılınmışler harıckaydirigubbakcemile3böcük oha fln oldum 16300 msjmı attın sen:S
:1shok:Ben de böcüğün msj sayısını görünce oha fln olmuştum valla:)
mrb kızlarrr :asigim:
esmy cnaım kızartmalı olanmı oturtma kıymalı oluo hani eğer oysa ben bi kere yaptım annemede anlattım ballandıra ballandıra uydurma yemek yaptım çok güsel oldu die uydurmamışın o patlıcan oturtma demişti -tatlicadiarzu-
Kızlar bıçak seti almam lazım. Aslında voodoo bıçak seti var ama 240TL pahalı.Miracle blade III arıyorum bulamıyorum. Tavsiye edeceğiniz başka ürün varmıdır??
canım önce patlıcanları alacalı soyup diliceksin sonra kızartıp bi süre kağıt havluda bekletip yağlarını alırsın yoksa çok yağlı oluyo
yağları süzülünce borcama alırsın
sonra ayrı bi tavada soğan kıyma domates biber ve baharatlardan oluşan bi harç hazırla ve patlıcanların üzerini tamamen bu harçla kaplayıp azıcık su ekle ve fırında bi süre tıkırdat kuşum
mrb kızlarrr
mrb kızlarrr :asigim:
öncelikle patlıcanları soyup tuzlu suda bekletiyorum cnm 10 15 dk kadar o sırada içinin malzemesini hazırlıyorum soğan kıyma domates salça vs. kavuruyorum sonra beklettiğim patlıcanları kızartıyorum yapacağın tencerenin içine ya da cam borcama yerleştiyorum üzerine hazırladığın içi koy suyunu ekle pişir cnm yanına pilav salata bu iş tmm kaydirigubbakcemile3
gulay evet o am aanlatmıs kızlar coksagolcanım önce patlıcanları alacalı soyup diliceksin sonra kızartıp bi süre kağıt havluda bekletip yağlarını alırsın yoksa çok yağlı oluyo
yağları süzülünce borcama alırsın
sonra ayrı bi tavada soğan kıyma domates biber ve baharatlardan oluşan bi harç hazırla ve patlıcanların üzerini tamamen bu harçla kaplayıp azıcık su ekle ve fırında bi süre tıkırdat kuşum
gulay evet o am aanlatmıs kızlar coksagol
kızlar sımdı surayı anlamadım kızarttım ok harcı hazırldm ustune doktum ya borcamı fırınamı verecegım tekrar?* kızarttıktan sonra nıyeki
aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...
dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol:
günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir
saolasın tubış
kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum ((
Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum
günaydın kızlarrrrrrrrr
biraz geç oldu ama geçmişi ancak bitirebildim.dün hastaydım gelemedim hiç veee hepinizi çooooooooooooooooook özledim bütün gün aklım sizdeydia.s
yarın bitanecim geliyoooooo çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkmak üzere:sm_cool:
herkes aldığı cicilerini iyi günlerde kullansın inşallah
yanlış hatırlamıyorsam buketçim evini tutmuştu hayırlı olsun
sinay canım seninde yüzüğünü çoook beğendim
arsima herşey yoluna giriyo çok sevindim
beta canım listeye kesin bi tarihim olmasada eklermisin beni?yerimseniben
off ıznınızle ağlıycam
nısan aylığı mayısın 30daymış bayılan smıle:roflol: ayy ya ben pazargunu edırneye gtcektım nolcak sımdık culşusuzum
ben tefalın çaycısı aldım 130 ytl
selam herkese hihoyyyt
indirim var ewwt ama o kadar cok yok paracıklarımızı biriktirelim adamlar zaten nakit para görünce kendileri indirir fiyatı. bide alındığında depolarında duruyo ama oranın iflas etme durumu oldumu bizim eşyalarada el konuluyomuş sanırım sıkıntılı yani.
bütün parçalarını bulamadım ama benimde banyo aksesuarlarım bunlar birde aynı modelden mutfak aksesuarı yapmışlar onlarıda aldım kızlar çok cici
günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)
aşkım bi yatak bi tv ve battaniye esliğinde dün gece orda kalmaya başladı,
bugün beyaz eşyalar teslim edilecet inşallah,
haftasonu da mobilya işini kesinleştiricez :)
hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:
hayatımmmmmmmmmmm
:lepi: 23 :lepi:
mutlu sabahlar kızlar
nastasia cnm dediğin gibi davetye bu hemen ayıtılıyo hiç bir anlamı yok çok para vermenin biz iyi verdik bence 300 adet 170 tl.Fena deil yani çok pahalıları ve güzelleride var tabi ama bütçeye göre almak lazım.
senin fikrin çok orjinal özel mail kişiye özel notlar çok anlamlı gerçekten.Süslü bir davbetyeden çok daha özel olmuştur.Allah hepimizi mutlu mesut etsin.
saol cnm evet herkes diğerinden daha güzelmiş dedi.evet indirimli fiyatı 1 750.Benim biraz içime oturdu ama napalım.
ya kızlar düğün sonrası gelinlikleri kesitirp elbise yapan varmış öyle bişey duyan var mı
kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum ((
ovegcim biz alıcaktık beyaz esya ama vazgectik kdv indirim filan yalan kaç ay önce bakmıştık nişanlımla sonra bide indirm olduğu an gidip bakmıştık ama hiç bi değişiklik yoktu. biz almıcaz nişanlım diyoki şimdi para biriktirelim nakit para olunca zaten indiricekler.