Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hşg. buket hihoyyyt
:1hug:

bkt gecıktın bugunnn

evet cnm internette sorun vardı :1hug:

kızlar ben çıkıyorum toparlanıım sonra ev sahibinin yanına gidicem
görüşmek üzere

öptüm kuzum kolay gelsinn

:roflol: :roflol: :roflol:

böcük oha fln oldum 16300 msjmı attın sen:S
sılınmışler harıckaydirigubbakcemile3
Ben de böcüğün msj sayısını görünce oha fln olmuştum valla:)
:1shok:

yok o deıl nan o karnıyarık:1closedeyes:

Kızlar bıçak seti almam lazım. Aslında voodoo bıçak seti var ama 240TL pahalı.Miracle blade III arıyorum bulamıyorum. Tavsiye edeceğiniz başka ürün varmıdır??

burcuözge şef tony diye bi marka almıştı, internette aratınca çıkıyo hatta videosu falanda var, denediğide memnun kalmıştı, hatta sanırım buket te alıcam diyodu ama aldımı farkında değilim :)

ben patlıcana bayılırım :) herbişeyini severim hemde.. hele yazın kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktünmü cokacimcoook acıktım yaa :ecrin_bebek:
ha bide yemekteyizde falan patlıcanı tost makinasında kızartıyolardı, ama ben beceremedim yapıştı dağıldı karardı böle ilginç bişi çıktı ortaya -tatlicadiarzu-

ben yanlış bılıyom galıba
cunku aynısını bende yaptım oturtmamı kalkmamı bılmım ama ona bız karnıyarık dıok
hatta karnını yarıyon kaydirigubbakcemile3

gulay evet o am aanlatmıs kızlar coksagol
kızlar sımdı surayı anlamadım kızarttım ok harcı hazırldm ustune doktum ya borcamı fırınamı verecegım tekrar?* kızarttıktan sonra nıyeki

aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...

fıstığım seninde günlerin sona yaklaştı.

dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol:

o dediğin biletler hangi sinemada, bedne buz devrini çok severim.
Annen ve baban içinde akşam haberlerde görünce aklıma geldi. Böcüğün ailesine çıktımı acaba diye saat 22:00'den sonra kesin sonuçlar internette olucak diyorlardı.
Hayırlısı neyse o olsun canım üzülmüşlerdir ama daha nasip olmamış demekki.

günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir

Kız sen iyice ünlü oldun. Gelinliğide gardrobun üstünde muhafaza edebilirdin ben öyle yaptım.

saolasın tubış

Şeniz

kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum((

göremedim ama çok üzme kendini evlenip ayrılanlar dolu şu zamanda hayırlısı neyse o olsun. Sonradan olsa daha kötü olurdu.

Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim ( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum

hayırlı olsun, bilinen sitelerden verdiysen sorun olmaz.

gözün aydın ve geçmiş olsun.

off ıznınızle ağlıycam
nısan aylığı mayısın 30daymış bayılan smıle:roflol: ayy ya ben pazargunu edırneye gtcektım nolcak sımdık culşusuzum

hem borcum var diyon hem para alamadım diyon halen gezmek düşünüyonbenneyaptımki

ben tefalın çaycısı aldım 130 ytl

güle güle kullan, ne iyi ne de kötü bu bendekinden.

selam herkese hihoyyyt

hoşgeldin canım.

baberko, sanada bişi yazcaktım ama unuttum

buldum yazacağımı almayı unutmuşum.
beyaz eşyacılar mobilya satanlar gibi değiller nakit para görünce çok fazla indirim yapmıyorlar. Biz buzdolabını öyle alacaktık ama aradaki fark çok olmayınca taksite döndük. Ayrıca para biriktirmek zor iş.

tskler tubiş a.s. hşg. bu arada
kız fırına ya da ocakta tekrar iç malzemeyle pişirmen lazım ki tadı geçsin bulaşsın birbirine :))) birde tam pişmiyor sadece kızartıyorsun ee kocişin suyuna banmıcakmı ekmeğini :))))))))))))

bütün parçalarını bulamadım ama benimde banyo aksesuarlarım bunlar birde aynı modelden mutfak aksesuarı yapmışlar onlarıda aldım kızlar çok cici

Çok güzel canımmmm, güle güle kullan Şeniz

Ohhhh ne güzel hihoyyyt Hayırlısı olsun canım

Canım hayırlısıyla sıra onlara gelir inşallah :Saruboceq:

hayatımmmmmmmmmmm

:lepi: 23 :lepi:

ılla sinir edicen kızı dimi :)))

Gelinlikten elbise mi :1shok: ılk defa duyuyorum açıkçası gönlüm el vermez giydiğim gelinliği kestirmeye. Hatırası yeter benim için
yerimseniben

kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum((

Ne olduğunu okuyamadım ama hakkında hayırlısı canım

Bence de canım, nakit paraya indiriyolaryerimseniben. Mesela biz kdv indirimleri başlamadan 1 hafta önce aldık nakit paraya adam elinden kaçırmasın diye kaç kez aradı bizi nakit parayı duyunca. Kdv indiriminden sonra sorduk aynı fiyatlar hatta karlıyız bile diyebilirim. Çünkü kendileri de itiraf ettiler indirim oranında da zam oldu diye kaydirigubbakcemile3

yok tubişcim nişanlım buaralar iyi kazanıyo şükürler olsun Allah bitaraftan veriyo şükürler olsun 2 ay sonra alabiliyoruz zaten cok gece bırakmayız yine ama indirim girmeden bakmıştık çünkü bide girdikten sonra baktık hiç fark göremedik ondan dedim :asigim:

Bence de canım, nakit paraya indiriyolaryerimseniben. Mesela biz kdv indirimleri başlamadan 1 hafta önce aldık nakit paraya adam elinden kaçırmasın diye kaç kez aradı bizi nakit parayı duyunca. Kdv indiriminden sonra sorduk aynı fiyatlar hatta karlıyız bile diyebilirim. Çünkü kendileri de itiraf ettiler indirim oranında da zam oldu diye kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ewt sulfatım katılıyorum sana )

Kızlar şimdi kupon kesiyordum gazetede yarın gelinlik modelleri dergisi vericeğini sölüyor s...... başlıyor adıı :))) isterseniz yarın alın

Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum. Geçen hafta beğendiğim gelinlikleri denicem hihoyyyt Ama ben her birinin başka parçasını beğendim. O nedenle dikilcek bakalım ne kadar fiyat vercekler Nişanlımı karıştırmamıştım hiç gelinlik işini taa ki modaevine karar verene dek. Dün aradım sen de gel dedim. Özel dersim var dedi para kazanmak zorundayım biliyosun dedi. Biliyorum ama yine de çok istiyordum gelmesini ve çok üzüldüm. Ama aşkım sabah aradı, okuldan izin almış benle gelmek için :asigim::asigim::asigim: Çok mutlu oldum :sm_cool:

tubış cnm esprıt alısverıs merkezı var esenlerde ordan alıyom 10 tl ıkı bılet:jeyyar:
bağcılar sıte sınemalarındada vardır
ya bu gezmek ıcn deıl bı başsağlığı dıleme ıcn gıtmem gerekıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…