Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsimacim geri sayim son surat devam ediyor kuzum.. Nasılsın?
Kızlar bisey sorcam bu su damacanaları varya mutfakta kullandigimiz icme suyu icin... Bunlarin birde su pompaları var hani.. Bu pompanin elektrikli olanlarından kullanan varmı aramızda varsa memnunlarmı acaba beni bu konuda bi aydinlativerin kızlar yahu CADIARZU

çok şükür iyiyim seni sormalı
hım elektrikli hiç görmedimduymadımda

amin cnm :Saruboceq:

Şeniz

Kızlar bıçak seti almam lazım. Aslında voodoo bıçak seti var ama 240TL pahalı.Miracle blade III arıyorum bulamıyorum. Tavsiye edeceğiniz başka ürün varmıdır??

kızlar ben çıkıyorum toparlanıım sonra ev sahibinin yanına gidicem
görüşmek üzere

mrb kızlarrr

esmy cnaım kızartmalı olanmı oturtma kıymalı oluo hani eğer oysa ben bi kere yaptım annemede anlattım ballandıra ballandıra uydurma yemek yaptım çok güsel oldu die uydurmamışın o patlıcan oturtma demişti -tatlicadiarzu-

cnm hadi gözün aydınnn alkisalkisalkis
çok çok tesekkür ederim bu arada
kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum((

pıtırcık yazınıda silmişsin kuzum anlamadımda bi sorun var ama detayları anlayamadım

ohh ohh ne güzel ya hadi geçmiş olsun işler azalıo desene

cnm sanada hayırlı cumalar.inşallah annen ve baban için hayırlısıysa olsun.inşallah Allah gönüllerine göre verir.

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

cnm davetiye çok kibar bende bunu çok beğenmiştim. Hayırlı olsunn

mrb kızlarrr :asigim:

esmy cnaım kızartmalı olanmı oturtma kıymalı oluo hani eğer oysa ben bi kere yaptım annemede anlattım ballandıra ballandıra uydurma yemek yaptım çok güsel oldu die uydurmamışın o patlıcan oturtma demişti -tatlicadiarzu-

öncelikle patlıcanları soyup tuzlu suda bekletiyorum cnm 10 15 dk kadar o sırada içinin malzemesini hazırlıyorum soğan kıyma domates salça vs. kavuruyorum sonra beklettiğim patlıcanları kızartıyorum yapacağın tencerenin içine ya da cam borcama yerleştiyorum üzerine hazırladığın içi koy suyunu ekle pişir cnm yanına pilav salata bu iş tmm kaydirigubbakcemile3

bizde pillisi var :)

düğmesine basıyosun hooop akmaya başlıyo, doldumuda kapatıyosun hemen kesiyo suyu alkisalkisalkis büyük pille çalışıyo, piller uzun süre gidiyo diye biliyorum ama o işe babam baktığı için tam süre veremem... pompalı olanlarda bi türlü ayarlayamazdım ya az dolardı yada taşırırdım bu çok iyi oldu bana-tatlicadiarzu-

Arsimaa 23 günmü :teytey: özellikle gelinliğini merakla bekliyorum, inşallah herşey gönlünce olur, ne demeişler geç olsunda güç olmasın :enbuyukkk:

sende anlat kocısımn yemek secme huyu var ya sebze adına hıc bişey yemez
patlıcan sevdgını ogrendımdee:dance:

canım önce patlıcanları alacalı soyup diliceksin sonra kızartıp bi süre kağıt havluda bekletip yağlarını alırsın yoksa çok yağlı oluyo
yağları süzülünce borcama alırsın
sonra ayrı bi tavada soğan kıyma domates biber ve baharatlardan oluşan bi harç hazırla ve patlıcanların üzerini tamamen bu harçla kaplayıp azıcık su ekle ve fırında bi süre tıkırdat kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…