• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barbie evi gibi :D modelleri süper yalnız bulzdolaplarının

buzdolabını ben de amerikan tarzı istiyorum ama görmedim hiç bi yerde :/ renkli oluyor ya yuvarlak hatlı geniş ama çok uzun değil klasik amerikan mutfaklarda oluyor. keşke bulabilsem de alsam

ahaha renkler tam barbie evi:D yalnız mutfaklarda gerçekten güzel duruyor. yabancı bloglarda gördüm bayıldm. smeg bunlarn markası renk renk çok güzeller. türkiyede de satılıyor yalnız fiyatları az biraz yüksek. az önce baktm biraz:D

ahaha renkler tam barbie evi:D yalnız mutfaklarda gerçekten güzel duruyor. yabancı bloglarda gördüm bayıldm. smeg bunlarn markası renk renk çok güzeller. türkiyede de satılıyor yalnız fiyatları az biraz yüksek. az önce baktm biraz:D

:D ay ne bilim ya sarı mavi kırmızı canlı oluyor ya hani amerikan evlerinde öyle bi şey isterim bu buzdolaplarından. bi de yine amerikan country mutfaklarda dev fırınlı ocaklar oluyor 6 gözlü falan. suburban girl olacak insanmışım yanlış yerde doğmuşum :D

:D ay ne bilim ya sarı mavi kırmızı canlı oluyor ya hani amerikan evlerinde öyle bi şey isterim bu buzdolaplarından. bi de yine amerikan country mutfaklarda dev fırınlı ocaklar oluyor 6 gözlü falan. suburban girl olacak insanmışım yanlış yerde doğmuşum :D

SMEG-TR (216) 540 77 77 - Online Katalog / Güncel Fiyat Listesi | SMEG-TR.com

anladm ben seni:D o fırınlara bende bayılıyorum. bak işte smegde var onlar . hala onları inceliyorum ben: )

Çok güzeller canım ya güle güle kullan hepiciini :)

aa eed işte mavi sarı bak tam da dediğim gibi

tam amerikan countrymiş yalnız hakkaten hepsi çok güzelmiş
ee 2 saattir diyorum oraya bak diye :D bende bloglarda görmüştüm ama türkiyede satışta olduğunu yeni öğrendim. çok güzeller :16:
Çok güzeller canım ya güle güle kullan hepiciini :)

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun:16:

ee 2 saattir diyorum oraya bak diye :D bende bloglarda görmüştüm ama türkiyede satışta olduğunu yeni öğrendim. çok güzeller :16:

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun:16:

:D doğru dedin ama bakmadım niyeyse üşendim mi nedir bakınca anladım ki haklıymışsın :D

bu arada tepe homelar noldu senin

:D doğru dedin ama bakmadım niyeyse üşendim mi nedir bakınca anladım ki haklıymışsın :D

bu arada tepe homelar noldu senin
:D fiyatlarına baktın mı ? sence değer mi ? bosch alacaktk acaba bunlara mı yönelsek:D sevgilim pembe istemez ama su yeşiline ikna edebilirim:P

tepe homelardan haber yok .mail attm biz size döneceğiz dediler arkalarını dönüp gittiler:D
yarın arayacağım:S bu ara bu online satşlardan yana şansm yok:S

:D fiyatlarına baktın mı ? sence değer mi ? bosch alacaktk acaba bunlara mı yönelsek:D sevgilim pembe istemez ama su yeşiline ikna edebilirim:P

tepe homelardan haber yok .mail attm biz size döneceğiz dediler arkalarını dönüp gittiler:D
yarın arayacağım:S bu ara bu online satşlardan yana şansm yok:S

yok valla bakmadım bi an kendimi kaybettim sayfalara bakarken :D

boschtan pahalı mı aynı civarlar mı?

aynı civarda bazı ürünlerde azcık fazla : )
senin dediğin büyük ocaklar 9 binden başlıyor :S

:D professional ovens yazıyodu zaten :D
9 bin ne yahu tüm beyaz eşya alınır ona boschtan bende de ne zevk varmış :D

ahaha herşey filmlerdeki gibi olmuyor güzelim :D

:D evet bana kalsa bir de desperate housewives evi alırdım heralde :D beyaz böyle banliyöde etrafı çimli , bi yol üstünde sıra sıra dizilmiş american sidingli evler :D

amaan neyse bizim evimiz de güzel olcak bi kere hıhhh :D

sanırım ben uyucam dayanamıyorum öpüyorum seni livacım rüyanda pembe pembe evler gör :D
ben de o kutuyu görürüm belki :D

:D evet bana kalsa bir de desperate housewives evi alırdım heralde :D beyaz böyle banliyöde etrafı çimli , bi yol üstünde sıra sıra dizilmiş american sidingli evler :D

amaan neyse bizim evimiz de güzel olcak bi kere hıhhh :D

sanırım ben uyucam dayanamıyorum öpüyorum seni livacım rüyanda pembe pembe evler gör :D
ben de o kutuyu görürüm belki :D

:D:D ben 6 .30 uyanacağm ve 2 saattir tek gözüm kapalı yazıyorum zaten sonra bakıyorum onlarıda eksik yanlş yazmşm:D
rüyamda bu gece smegleri göreceğim galiba :d etiketsiz halini:P
bende yatyorum canım iyi geceler öptüm çok

canımmm annemin hediyeleri ( kredi kartını alıp kendim aldım ama olsun:D:D)
$6926426142251_0_304x424.webp$6926426299511_0_304x424.webp$6926426300736_0_304x424.webp$6926426317499_0_304x424.webp$6926426317574_0_304x424.webp$6926426317659_0_304x424.webp$6926426317956_0_304x424.webp$6926426318113_0_304x424.webp

bunlarda kelebekli serimi tamamlamak için aldıklarım : )
$6926426305656_0_304x424.webp$8696426040175_0_304x424.webp$8696426040403_0_304x424.webp$6926426305083_0_304x424.webp

bunları iptal ettim :S sonradan çok beğenmedim
$6926426317499_0_304x424.webp$6926426317574_0_304x424.webp

Son düzenleme:
hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın
sarev in mor bir nevresim takımı var, sol kenarı desenli onu bir sitede görmüştüm güvenememiştim. sizce naasıl kaliteli mi tam saten mi pamuk saten mi bir de ne kadara aldınız sorması ayıp:26:
bir tanede istanbul konseptli bir nevresim var onu da merak ediyorum kaliteli mi acaba ymuşakmı

hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın
sarev in mor bir nevresim takımı var, sol kenarı desenli onu bir sitede görmüştüm güvenememiştim. sizce naasıl kaliteli mi tam saten mi pamuk saten mi bir de ne kadara aldınız sorması ayıp:26:
bir tanede istanbul konseptli bir nevresim var onu da merak ediyorum kaliteli mi acaba ymuşakmı

teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun : )

sarev 'in nevresimleri çok güzel çok kaliteli tavsiye ederim. pamuk saten nevresim ve birkaç ay önce internetten 150 tl almıştım.
istanbul temalı nevresimi de yine internetten 59 tl almıştım. deseni çok güzel canlı duruyor ve kaliteli,ben beğendim

hayırlı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim :16: herşeyin güzel de sayfanın ismi ayrı güzel hahahaha özendim vallahi bende açarsam böyle açmak istiyorummm:32::32::32:

hayırlı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim :16: herşeyin güzel de sayfanın ismi ayrı güzel hahahaha özendim vallahi bende açarsam böyle açmak istiyorummm:32::32::32:

teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım : )
:D beğenmene sevindim senin çeyizlerinide bekliyoruz yalnız başlık isminden dolayı isim hakkımı isterim :P

tepe homeların noldu ayooool gelemediler mi hala :D

şu biev beyaz çoklu çerçeve gelince onla ilgili de bi şeler yazsana ne zamandır aklımda ama bi türlü gerçeğini görmedim inşallah büyüklüğü falan kullanışlı çıkar

Back
X