Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım gelemediler sanırım gelemeyecekler bu gidişle iptal edeceğim: (
bugünde mail attım sabunluk,askıları falan tedarik edememişler o yüzden sorun olmuş

tamam canım geldiğinde söylerim. bende kaç defa almaya yeltenip vazgeçmiştim ama dayanamadım aldım : ) inşallah kullanışlıdır

bu ay maaşımı erken ve zamlı alınca biraz daha alışveriş yaptım balkon ve dekorasyon için birşeyler aldım : )

yavaş yavaş sayfamı düzenlemeye başlamam lazım. ne nerde belli değil

ayy bu da ufak olmuş

Son düzenleme:
teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım : )
beğenmene sevindim senin çeyizlerinide bekliyoruz yalnız başlık isminden dolayı isim hakkımı isterim
güzel bi anlaşma yapalım o zaman teklifin nedir

aa bunları ben de görmüştüm şu anahtar askılığı benim geçen praktikerden aldığımdandı dikkatimi çekmişti bakarken :))

aldıkların da çok güzel ben de zincirli çiçek sepetini mi alsam dedimdi kendi kendime kapının dışına asmaya

güzel bi anlaşma yapalım o zaman teklifin nedir

hmm düşünmem lazım biraz süre istiyorum
anahtarlığı zaten sende görüp beğenmiştim canım: ) kampanyada görünce aldım
teşekkür ederim , zincirli çiçeklerde güzeldi kampanyada olan tüm ürünleri çok beğendim ama sadece bunları alabildim: ))

limango mail atmış ürünlerim 2 gün içinde kargoya veriliyormuş çok sevindim:) yalnız önlük,eldiven ve ekmek sepetini iptal ettirdim gizin konusunda gördüm hepsi küçükmüş :S bende limangoyu arayp iptal etmek istediğimi söyledim. banyo ürünlerim gelsin yeter

Son düzenleme:

english homea baksana mutfak seti için. güzel bi takım gelmiş winter rose muydu winter garden mıydı öyle bi şey. tepenin de mağazasında güzel şeyler görmüştüm mutfak tekstili de alıcı gözle bakmadım açıkçası daha önce aldığım için.

bende english homedan almayı düşünüyorum canım ama sitede gördüğüm bir modeli var onu bulsam çok sevinirim : )

aa bu benimki gelmez bence bu outlete falan bakmak lazım geçen sezonun ürünü çünkü. benim de beğendiğim mavi bi set vardı tabii o zamanlar çeyiz falan yoktu piyasada onu istiyodum mutfağa da sonrasında aradım aradım bulamadım kalkmış üretimden. bi kaç yerde indirim sepetinde parçalarını görmüştüm tek tük.

gerçi bu hala sitenin mutfak kısmında var fotosu ama satışta gözükmüyor. mail atıp sorulabilir aslında

bak doğru bu set sende vardı dimi : ) uzun süredir gönlüm bu sette :S
bulamazsam az önce gösterdiğini alabilirim.

canım benim evim.netten mikser kabı ve makarna süzgeci siparişim gelmiş. çok güzel çok beğendim boyutları kalitesi falan baya iyi. sen de bi şeler almıştın sanırım geldi mi onlar?

livacım nerelerdesin hu huuu özledim ya hu

dün o ütü masasını gördüm hakikaten dandikti benim gördüğüm. yerinde sabit bile değildi oynuyordu sallayınca ve çok inceydi o üst tablası. yalnız benim gördüğüm beyaz üstü güllü değildi, kahve hasırlı üstü kırmızı çiçekliydi modeli aynıydı ama.

canım benim evim.netten mikser kabı ve makarna süzgeci siparişim gelmiş. çok güzel çok beğendim boyutları kalitesi falan baya iyi. sen de bi şeler almıştın sanırım geldi mi onlar?
Tekrar merhaba : ) bu ara işlerin yoğunluğu ve evde tadilat olması sebebiyle siteyi uzaktan süzsemde gelip birşeyler yazmaya vakit bulamıyorum.

canım siparişlerim geldi ama görmeye vaktim olmadı zira artık tüm kargolarım sevgilimin işyerine gidiyor : ) annem aniden evde tadilat kararı verince adres değişikliği yapıp kargoları sevgilime yönlendirme kararı aldım : ))
yalnız tepe homelar benim işyerime geldi hem de kırık olarak o kadar kötü paketlenmişki kutuya öylesine koymuşlar haliyle ürünler kırılmış, bende geri gönderdim.dün geldi sağsalim olarak ve kutu kutu içinde sarıp sarmalamışlar sinirle o kadar laf söylemiştim işe yaramış: )
lavantalı sabunluk takımı beklediğimden daha koyu krem çıktı lakin çok beğendim sevdim. aldığım küvetle alaksız olacak o yüzden havluluk olarak başka birşey düşünmem lazım : )

bu aralar çeyizim için birşeyler almıyordum. bugün dekoreko indirim çekini kullandım bunları aldım.

Son düzenleme:

aa ben de tam sana yazıyodum nerelerdesin diye

çok güzel bunlar da canım güle güle kullan. evim.netten aldığım o takım gelmedi benim hala ama küvet geldi mi senin?

tadilat da zordur evin içindeyken insan :/ neyse sen işe gidiyosun çok etkilenmezsin heralde, ben evden kaçıp elbistana gitmiştim bizim eski evde tadilat varken ordaki evi de su basmış meğer yazın yağmurdan kaçarken doluya tutulmuştum

benim küvette gelmedi canım ya resimde gördüğüm kadarıyla uyumsuz olacağını düşündüm. geç gelsinde kırılmadan gelsinler artık geç gelmesine takmıyorum sağsalim gelsinler yeterli : ))
sorma canım evde aradığım şeyi bulamıyorum deli oluyorum:S o değil birde işten eve gidip anneme yardım ediyorum hiç dinlenemiyorum. ehehe seninkide güzelmiş yalnız
nişan evde olacağı için anneme dert oldu hazır nişan ertelenmişken evi yenileyim dedi koltukların kumaşları değişime gitti , badana boya bitti şimdi yemek odası takımı ile perde arayışındayız annem benden erken davrandı benim beğendiğimi annem beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum o yüzden karar veremiyoruz yemek odası ile perdelere

boşver sen karışma sonra o da senin alacaklarına karışır

ben de anneme bulaşık makinası almak istiyorum. sanırım önümüzdeki aylarda alabilcem. pek bi eksiğim kalmadı çünkü. onlar da benim nişan masrafım, yatak odam şimdi de beyaz eşyalar derken kendilerine hiç bi şey alamaz oldular annemin bulaşık makinası bozuldu eskiydi de zaten bi tane alayım diyorum yaz gelmedin :)) alabilirim inşallah olmadı kardeşimle ortak alırız, ben kredi kartı kullanmıyorum malum her eşyi peşin alıyorum öyle olunca ağır gelebilir belki belki de gelmez bakıcam bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…